Diplomă de master în fiscalitate și consiliere fiscală

Generalități

Programul de descriere

De masterat în cele mai bune Votat Spania 2013 în categoria sa de către ABC de zi cu zi

Cunoașterea corectă a sistemului fiscal spaniol nu necesită doar un efort de analiză și evaluare a taxelor pe care le cuprind, dar, de asemenea, de studiu și luarea în considerare a altor aspecte, cum ar fi impozitarea internațională, impozitarea specifică a anumitor tranzacții și societăți cu impozitare diferențiată, procedurile stabilite în fiscale, etc.

În scopul de a contribui la îmbunătățirea competențelor profesioniștilor se dezvoltă un titlu eminamente didactic și practice de orientare Master în Impozitare / Brut, care răspunde cererii de pe piața profesională: necesitatea de a dobândi un nivel ridicat gradul de specializare în domeniul fiscal.

Master in Impozitare / consultanta in domeniul fiscal este un titlu oficial al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial nr 31 din 5 februarie 2010 și corectarea erorilor în număr BOE 75 din 28 martie 2012.

Adresat

Titlul de Master in Brut / Consultanta Brut își propune să ofere o formare cuprinzătoare, începând cu punerea bazelor sistemului fiscal pentru a analiza diferitele impozite riguroase, detaliate, etică și practică, pentru a se asigura că elevul are viziunea totală și globală lor, permițându-i să respecte relațiile dintre diferitele taxe.

Oricine este interesat de posesia unei diplome universitare oficiale, puteți accesa realizarea titlului de Master în Brut / consultanta in domeniul fiscal.

În special, acesta vizează în primul rând: absolvenți în Drept, Economie, Business și Administrarea și Management care doresc să înceapă să practice Științe consultanță fiscală, precum și profesioniști calificați care desfășoară această activitate și uita-te la ca răspuns COMANDANT le dificultăți în exercitarea de zi cu zi a profesiei lor.

Nu este necesar să aibă o experiență anterioară în domeniul fiscal.

Profile Student

UDIMA își propune să ofere oportunități de formare tuturor celor care pentru probleme de programare, mobilitatea, distanța geografică, concilierea de familie, ... ei nu pot merge la un campus colegiu o fata, pentru a forma sau a-și completeze educația.

Durata Master full time este de 12 luni (30 ECTS / semestru). Cu toate acestea, pentru a permite studenților să realizeze atingerea obiectivelor sale, oferă realizarea part timp de Master 18 luni (20 ECTS / semestru), înțelegând că profilul de student este acela de profesionisti care vor combina activitatea sa profesională, cu un proces de învățare accelerată și solicitante probleme fiscale diferite.

Estimarea și planificarea lecțiilor care să corespundă acestui titlu presupune dedicarea de cel puțin 20 de ore pe săptămână.

Obiectivul principal al Master

Se intenționează ca elevii să stăpânească toate cunoștințele necesare pentru a le permite să își desfășoare activitatea în mod corespunzător și pentru a garanta consilier fiscal al succesului. Prin studiul unităților de învățământ și a activităților de evaluare și efectuarea de învățare, studentul dobândește instrumentele necesare pentru a face munca lor prin aplicarea cunoștințelor lor.

Acest obiectiv general poate fi defalcate în următoarele obiective specifice de învățare:

  • Să dezvolte o înțelegere a fundamentelor juridice de bază-fiscale care să permită studenților să efectueze un raționament deductiv.
  • Să dobândească abilitățile necesare pentru a îndeplini sarcinile de consultanță și planificare fiscală, atât pentru persoanele juridice și fizice.
  • A învăța să practice așezările pentru diferitele impozite (atât de stat, transferat comunităților autonome și municipale), care modelează sistemul nostru fiscal.
  • Îmbunătăți capacitatea de a scrie rapoarte și avize și procedând la afișajul public și apărarea propriilor argumente.
  • A ajuta viitori profesioniști să dezvolte abilitățile lor de a asimila rapid informații identifica în mod eficient problemele juridice, aduna rapid informații relevante și de a încuraja instrumente de gestionare a timpului necesar pentru un scenariu de locuri de muncă exigente.

sistemul de învățământ

Modelul de formare UDIMA se bazează pe învățământul la distanță, ceea ce face utilizarea intensivă a tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC), pentru a facilita procesul educațional.

Sistemul de evaluare a învățării UDIMA își propune să dezvolte și, acolo unde este cazul, depășirea diferitelor tipuri de activități. Ponderile procentuale stabilite pentru a evalua activitățile fiecărui subiect vor fi descrise în detaliu în fișierul pentru fiecare modul sau care fac obiectul conținute în planificarea educației și a stabilit folosind minime și maxime stabilite în tabelul de mai jos:

  • Paricipación în activități de învățare: ≥ 10%
  • Controale: ≥ 10%
  • activități de evaluare continuă (CEA): Ipotezele și studii de caz, informații de căutare, execuție și raportare: ≥ 20%
  • Trăi Examen final: ≤ 60%
  • TOTAL: 100%

În toți subiecții trebuie să aibă un elev de cale academică, prin calificarea activităților educaționale bazate pe caracteristicile Spațiului european al învățământului superior.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin