Diplomă de master în contabilitate și management

Generalități

Programul de descriere

Situația economică și financiară tot mai complexă și mai globalizată, actuală reprezintă o problemă a cărei rezolvare necesită profesioniști care acoperă nevoia companiilor de a avea grupuri de experți, care au o pregătire consolidată probleme de contabilitate, atât la nivel național și dintr-o perspectivă internațională. Pentru această calificare este un trebuie să beneficieze de formare, care oferă cunoștințe, competențe și abilități operaționale atât în ​​ceea ce specifică în domeniul contabil, precum și în toate acele domenii care sunt legate, cum ar fi de afaceri financiare și juridice.

Master în Management și Contabilitate este un titlu oficial al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 141 din 13 iunie 2013.

Adresat

Maestrul servește perfect intereselor viitorilor profesioniști care doresc să ghideze departamentele de cariera ta de contabilitate sau finanțe sau acei practicieni care doresc să consolideze viitorul lor, așa cum este orientată spre piața forței de muncă, de cotitură în practică și specializarea diferitelor domenii pe care o compun.

Master în Management și Contabilitate se adresează în principal absolvenților de invatamant superior, in special absolventi sau absolventi:

  • Administrarea și gestionarea.
  • Economie.
  • Dreapta.
  • Diplomă în Studii de afaceri.

elevii în mod excepțional de alte grade care garantează cunoștințe de bază de contabilitate, finanțe și fiscalitate vor fi acceptate, autorizarea prealabilă din partea directorului de Master.

Cu toate acestea, studenții care nu sunt absolvenți sau absolvenți în aceste calificări pot lua o serie de formare suplimentară pentru a pune bazele managementului financiar.

Pentru acești elevi, aceste suplimente de formare sunt obligatorii și pot fi făcute înainte de începerea Învățătorului sau simultan, în același mod (a se vedea tabelul de suplimente de formare în tab-ul "Curriculum").

Principalul obiectiv din titlu

Obiectivul general al Master în Management și Contabilitate este de a instrui profesioniști în domeniul contabilității cu solide, cuprinzătoare și actualizate în mod constant cu privire la principalele tehnici de cunoștințe naționale și internaționale de contabilitate, precum și dezvoltarea unor aplicații practice majore și pentru a le permite accesul la locurile de muncă de responsabilitate medie sau mai mare, atât în ​​domeniul contabilității și de afaceri. Pentru a efectua acest scop, orice student care completează titlul de Master în Management și Contabilitate ar trebui să fie în măsură să abordeze orice problemă cu rigoare științifică, folosind toate cunoștințele, aptitudinile și atitudinile necesare în domeniul nostru de studiu, dar în același timp fiind conștient de faptul că aplicarea practică are consecințe care afectează societatea (dimensiunea etică), având în vedere relevanța deosebită a activității în societatea de astăzi.

sistemul de învățământ

Modelul de formare UDIMA se bazează pe învățământul la distanță, ceea ce face utilizarea intensivă a tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC), pentru a facilita procesul educațional.

Sistemul de evaluare a învățării UDIMA își propune să dezvolte și, acolo unde este cazul, depășirea diferitelor tipuri de activități. Ponderile procentuale stabilite pentru a evalua activitățile fiecărui subiect vor fi descrise în detaliu în fișierul pentru fiecare modul sau care fac obiectul conținute în planificarea educației și a stabilit folosind minime și maxime stabilite în tabelul de mai jos:

  • Participarea la activități de învățare ≥ 10%
  • Controale ≥ 20%
  • activități de evaluare continuă (CEA): ≥ 30%
  • Trăi Examen final ≤ 40%
  • TOTAL 100%

În toate disciplinele de urmărire academice ale elevilor se face prin calificarea activităților educaționale bazate pe caracteristicile Spațiului european al învățământului superior.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin