Diplomă de absolvent / msc în managementul sistemelor de întreprinderi de internet

Generalități

Programul de descriere

Acest program postuniversitar a participat recent la procesul de acreditare desfășurat de DCU Business School de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), cel mai vechi și mai prestigios organism global de acreditare din lume pentru școlile de afaceri. Acreditarea AACSB este recunoscută ca un semn distinctiv al excelenței în domeniul educației pentru afaceri și a fost câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din lume.

Introducere

Programul online din Management of Internet Enterprise Systems dezvoltă cunoștințele și abilitățile cursanților în domeniile Cloud Computing și Social Networking, astfel încât aceștia să poată gestiona și aplica strategii cheie IS pentru organizații.

În mod specific, programul va combina o privire de ansamblu asupra aplicațiilor strategice și gestionarea acestor tehnologii cu o investigație a principiilor tehnologice fundamentale și despre modul în care problemele societale și comerciale selectate se referă la utilizarea și gestionarea acestora.

Acest curs va aduce beneficii celor care lucrează sau care aspiră să lucreze în calitate de manager care se ocupă de rețele, inclusiv rețelele sociale și sistemele de internet, precum și celor care desfășoară activități independente în acest domeniu.

DCU

Programul

Cum se livrează programul:

Acest program postuniversitar este oferit prin învățarea la distanță online, ceea ce înseamnă că un profesionist care lucrează poate obține o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și oferă o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a perturba cariera sau alte angajamente. Pentru fiecare modul pe care îl întreprindeți, vi se oferă acces la un text modulului scris în mod special. În timp ce unele module nu au nici una, majoritatea modulelor necesită achiziționarea de manuale suplimentare. De asemenea, aveți acces la o gamă largă de jurnale academice și alte resurse oferite de Biblioteca DCU și se utilizează tot mai mult aceste resurse din program.

Suportul tutorialului pe acest program este oferit online prin utilizarea forumurilor de discuții într-un mediu virtual de învățare numit Loop. În plus, unele tutoriale vor fi furnizate utilizând un sistem tutorial bazat pe web. Studentul poate participa la aceste tutoriale online la domiciliu, la serviciu sau oriunde, cu o conexiune rezonabilă la internet sau poate prinde mai târziu, dacă acest lucru este mai convenabil.

Cum se evaluează programul:

Toate modulele sunt evaluate prin evaluare continuă. Nu există examene de sfârșit de an. Pentru modulele predate, evaluarea continuă are în mod obișnuit forma a trei sarcini pe modul care trebuie trimise la puncte predefinite în cursul anului universitar. Pentru elementul de disertație, trebuie să prezentați un document de 15.000 de cuvinte care este în mare măsură autoreglementat, dar cu îndrumarea unui supraveghetor de cercetare.

De ce DCU

Dublin City University oferă studii postuniversitare la distanță de la 1990. Programele noastre sunt destinate profesioniștilor care doresc să dobândească o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și să ofere o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a întrerupe cariera sau alte angajamente. Ca absolvent al programelor noastre, veți fi înzestrați cu cunoștințele, abilitățile și flexibilitatea pentru funcții de conducere superioare potrivite în domeniul dumneavoastră specializat.

Programul Masters of Science, acordat de DCU, este la nivelul 9 al Cadrului Național de Calificări. Toate modulele sunt predate online într-o clasă virtuală, Loop, unde puteți interacționa cu colegii și tutorii dvs. prin e-mail, chat, skype, oricând vă convine. Evaluarea este continuă fără examinări.

Echipamente și competențe IT necesare:

Ar trebui să aveți acces regulat la un computer (cu Microsoft Office), o conexiune la internet în bandă largă, o imprimantă și un set de căști de bază și o cameră web. Mai exact, veți avea nevoie de acces la Microsoft Word, Excel și Access.

Cariere

Acest program vă va permite să înțelegeți, să dezvoltați și să gestionați tehnologiile emergente în societatea din rețea și să aveți o conștientizare critică a problemelor curente și a noilor perspective legate de sistemele de Internet. Veți dezvolta o serie de aptitudini și tehnici de investigare și analiză necesare pentru a vă pregăti și a vă dezvolta rolurile manageriale sau de nivel superior în cadrul organizației dvs. sau în propria afacere.

Deoarece calificările academice de nivel înalt devin din ce în ce mai importante pentru politicile de recrutare și promovare ale organizațiilor, acest program vă va ajuta să vă avansați cariera, indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau un absolvent recent.

Absolvenții acestui program sunt angajați în prezent atât în ​​sectorul public, cât și în sectorul privat din cadrul organizațiilor care încearcă să utilizeze tehnologiile internet pentru a obține avantaje competitive. Mulți sunt și ei pe cont propriu.

Cerințele de admitere

Cerințe generale de intrare

Există cinci căi de acces la program: un nivel 8 sau un grad superior într-o disciplină relevantă (inginerie, știință, afaceri sau tehnologia informației) de la o instituție de învățământ superior recunoscută.

Calitatea de membru al unei instituții precum Institutul de Ingineri din Irlanda sau un organism profesional cum ar fi Institutul de Contabilitate Autorizată.

O calificare de nivel 7 într-un subiect dintr-o disciplină relevantă sau o calificare de membru non-profesional al unui organism profesional, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

O calificare de nivel 8 într-o disciplină nerelevantă, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

Dovada experienței manageriale semnificative privind munca. Astfel de solicitanți vor fi obligați să prezinte un CV și o declarație personală în sprijinul cererii lor și li se va cere să participe la interviu.

În cazul tuturor solicitanților la Dublin City University, trebuie să se facă dovada unei competențe în limba engleză. Cerințele de limbă engleză ale DCU pot fi găsite aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to pr ... Citeste mai mult

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to provide flexible access to fully accredited DCU programmes. Not only will you be able to take courses regardless of your location, but you’ll also have opportunity to connect first-hand to an increasingly international network of students. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited