Diplomă de absolvent / MSC în managementul tehnologiilor curate

Generalități

Programul de descriere

Acest program postuniversitar a participat recent la procesul de acreditare desfășurat de DCU Business School de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), cel mai vechi și mai prestigios organism global de acreditare din lume pentru școlile de afaceri. Acreditarea AACSB este recunoscută ca un semn distinctiv al excelenței în domeniul educației pentru afaceri și a fost câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din lume.

Introducere

Programul de gestionare a tehnologiilor curate va permite cursanților să-și aplice ingineria sau experiența tehnică pentru a se dezvolta în roluri manageriale senior în sectorul tehnologiilor curate.

Principala filozofie a programului este că, pentru ca o afacere să aibă succes și să fie competitivă pe termen lung, toate resursele afacerii, inclusiv resursele de mediu, economice și sociale, trebuie gestionate dintr-o perspectivă care integrează importanța crescândă a tehnologiilor curate și contribuția pe care trebuie să o aibă pentru competitivitatea economică.

Programul este conceput pentru a oferi absolvenților abilitățile tehnice și matematice pentru a măsura și analiza în mod eficient utilizarea tehnologiilor curate, în vederea îmbunătățirii eficienței, eficacității și a rentabilității.

tehnologie curată

Programul

Cum se desfășoară cursul:

Acest program postuniversitar este oferit prin învățarea la distanță online, ceea ce înseamnă că elevii pot obține o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și oferă o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a întrerupe cariera sau alte angajamente. Pentru fiecare modul pe care studenții îl angajează, le este permis accesul la materiale de curs special redactate. Ca studenți DCU, ei au, de asemenea, acces la o gamă largă de reviste academice și alte resurse oferite de Biblioteca DCU, care sunt din ce în ce mai utilizate ca resurse în cadrul programului.

Suportul tutorialului pe acest program este oferit online prin utilizarea forumurilor de discuții într-un mediu virtual de învățare. În plus, tutorialele vor fi furnizate utilizând un sistem tutorial bazat pe web. Elevii se pot angaja cu tutoriale web bazate pe acasă, la locul de muncă sau oriunde, cu o conexiune la internet rezonabilă. În plus, deoarece sesiunile de instruire sunt înregistrate, pentru cei care nu pot participa la sesiunea tutorial live, pot fi vizualizați mai târziu, într-un moment mai convenabil pentru dvs., studentul.

Cum se evaluează programul:

Toate modulele sunt evaluate prin evaluare continuă. Nu există examene de sfârșit de an. Pentru modulele predate, evaluarea continuă are în mod obișnuit forma a trei sarcini pe modul care trebuie trimise la puncte predefinite în cursul anului universitar. Pentru elementul de disertație, sunteți obligat să trimiteți un document de 15.000 de cuvinte care este în mare măsură auto-dirijat, dar cu îndrumarea unui supraveghetor de cercetare.

De ce DCU

Dublin City University oferă studii postuniversitare la distanță de la 1990. Programele noastre sunt destinate profesioniștilor care doresc să dobândească o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și să ofere o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a întrerupe cariera sau alte angajamente. Ca absolvent al programelor noastre, veți fi înzestrați cu cunoștințele, abilitățile și flexibilitatea pentru funcții de conducere superioare potrivite în domeniul dumneavoastră specializat.

Programul Masters of Science, acordat de DCU, este la nivelul 9 al Cadrului Național de Calificări. Toate modulele sunt predate online într-o clasă virtuală, Loop, unde puteți interacționa cu colegii și tutorii dvs. prin e-mail, chat, skype, oricând vă convine. Evaluarea este continuă fără examinări.

Echipamente și competențe IT necesare:

Ar trebui să aveți acces regulat la un computer (cu Microsoft Office), o conexiune la internet în bandă largă, o imprimantă și un set de căști de bază și o cameră web. Mai exact, veți avea nevoie de acces la Microsoft Word, Excel și Access.

Cariere

Amestecul de competențe dezvoltate în acest program asigură absolvenților posibilitatea de a se potrivi oricăror rol în care managementul tehnologiilor curate (Cleantech) este important. Acesta acoperă aspectele legate de mediu din jurul proceselor industriale, inclusiv cadrul legislativ. Absolvenții de la această cale în cadrul programului MSc vor avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a minimiza poluarea și utilizarea resurselor într-o organizație de producție. Pe măsură ce tehnologiile curate devin din ce în ce mai importante pentru toate sectoarele economiei, acest MSc va adăuga o valoare pe termen lung carierei elevului, indiferent de rolul existent.

tehnologie curată

Cerințele de admitere

Cerințe generale de intrare

Există cinci căi de acces la program: Un nivel 8 sau un grad superior într-o disciplină relevantă (inginerie, știință, afaceri sau tehnologia informației) de la o instituție de învățământ superior recunoscută.

Calitatea de membru al unei instituții precum Institutul de Ingineri din Irlanda sau un organism profesional cum ar fi Institutul de Contabilitate Autorizată.

O calificare de nivel 7 într-un subiect dintr-o disciplină relevantă sau o calificare de membru non-profesional al unui organism profesional, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

O calificare de nivel 8 într-o disciplină nerelevantă, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

Dovada experienței manageriale semnificative privind munca. Astfel de solicitanți vor fi obligați să prezinte un CV și o declarație personală în sprijinul cererii lor și li se va cere să participe la interviu.

În cazul tuturor solicitanților la Dublin City University, trebuie să se facă dovada unei competențe în limba engleză. Cerințele de limbă engleză ale DCU pot fi găsite aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to pr ... Citeste mai mult

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to provide flexible access to fully accredited DCU programmes. Not only will you be able to take courses regardless of your location, but you’ll also have opportunity to connect first-hand to an increasingly international network of students. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited