Diplomă de absolvent / MSC în managementul operațiunilor

Generalități

Programul de descriere

Acest program postuniversitar a participat recent la procesul de acreditare desfășurat de DCU Business School de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), cel mai vechi și mai prestigios organism global de acreditare din lume pentru școlile de afaceri. Acreditarea AACSB este recunoscută ca un semn distinctiv al excelenței în educația în afaceri și a fost câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din lume

Introducere

Managementul Operațiunilor Contemporane necesită flexibilitate, creativitate și pragmatism. Acest program on-line permite studenților să se dezvolte în roluri de conducere a operațiunilor de vârf în cadrul organizațiilor care utilizează tehnologia intensivă, în sectorul financiar, în managementul lanțului de aprovizionare, în organizații de producție sau servicii, atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat. Elevii vor avea o conștientizare critică a oportunităților curente și a noilor cunoștințe despre gestionarea operațiunilor în medii variate. De asemenea, vor dezvolta noi abilități flexibile și transversale în managementul afacerilor și vor putea să le aplice într-o gamă largă de provocări de afaceri. Programul este conceput pentru a oferi absolvenților de diferite discipline cu o oportunitate unică de a dezvolta cunoștințe hibride, interdisciplinare și abilități considerate esențiale pentru dezvoltarea afacerilor moderne și de management. Cursanții vor dezvolta, de asemenea, o gamă de competențe și tehnici de investigare și analiză necesare pentru a le dota pe acestea să își asume roluri de vârf în cadrul organizațiilor din sectorul public și privat.

administrare

Programul

Cum se livrează programul:

Acest program postuniversitar este oferit prin învățarea la distanță online, ceea ce înseamnă că un profesionist care lucrează poate obține o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și oferă o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a perturba cariera sau alte angajamente. Pentru fiecare modul pe care îl întreprindeți, vi se oferă acces la un text modulului scris în mod special. Cele mai multe module necesită achiziționarea de manuale suplimentare. De asemenea, aveți acces la o gamă largă de jurnale academice și alte resurse oferite de Biblioteca DCU și se utilizează tot mai mult aceste resurse din program.

Suportul tutorialului pe acest program este oferit online prin utilizarea forumurilor de discuții într-un mediu virtual de învățare numit Loop. În plus, tutorialele vor fi furnizate utilizând un sistem tutorial bazat pe web. Elevii pot participa la tutoriale pe bază de web la domiciliu, la serviciu sau oriunde, cu o conexiune la internet rezonabilă. În plus, deoarece sesiunile de instruire sunt înregistrate, pentru cei care nu pot participa la sesiunea tutorial live, pot fi vizualizați mai târziu, într-un moment mai convenabil pentru dvs., studentul.

Cum se evaluează programul:

Toate modulele sunt evaluate prin evaluare continuă. Nu există examene de sfârșit de an. Pentru modulele predate, evaluarea continuă are în mod obișnuit forma a trei sarcini pe modul care trebuie trimise la puncte predefinite în cursul anului universitar. Pentru elementul de disertație, sunteți obligat să trimiteți un document de 15.000 de cuvinte care este în mare măsură auto-dirijat, dar cu îndrumarea unui supraveghetor de cercetare.

De ce DCU

Dublin City University oferă studii postuniversitare la distanță de la 1990. Programele noastre sunt destinate profesioniștilor care doresc să dobândească o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și să ofere o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a întrerupe cariera sau alte angajamente. Ca absolvent al programelor noastre, veți fi înzestrați cu cunoștințele, abilitățile și flexibilitatea pentru funcții de conducere superioare potrivite în domeniul dumneavoastră specializat.

Programul Masters of Science, acordat de DCU, este la nivelul 9 al Cadrului Național de Calificări. Toate modulele sunt predate online într-o clasă virtuală, Loop, unde puteți interacționa cu colegii și tutorii dvs. prin e-mail, chat, skype, oricând vă convine. Evaluarea este continuă fără examinări.

Echipamente și competențe IT necesare:

Ar trebui să aveți acces regulat la un computer (cu Microsoft Office), o conexiune la internet în bandă largă, o imprimantă și un set de căști de bază și o cameră web. Mai exact, veți avea nevoie de acces la Microsoft Word, Excel și Access.

administrare

Cariere

Absolvenții acestui program ne spun cum au crescut cu încredere, ca urmare a venitului să înțeleagă teoria care stă la baza practicii profesionale aduse de studiile lor. Această încredere, împreună cu înțelegerea și cunoașterea lor sporită, le-a ajutat să devină contribuitori mai strategici și mai importanți la locul de muncă, cu capacitatea de a se angaja la un nivel mai înalt.

Deoarece calificările academice de nivel înalt devin din ce în ce mai importante pentru politicile de recrutare și promovare ale organizațiilor, acest grad va adăuga o valoare pe termen lung carierei dumneavoastră.

Absolvenții acestui program sunt în prezent angajați în organizații de producție și servicii în întreaga gamă largă de sectoare, inclusiv serviciile financiare, lanțul de aprovizionare, industria farmaceutică și electronică. Mulți absolvenți sunt și ei pe cont propriu.

Cerințele de admitere

Cerințe generale de intrare

Există cinci căi de acces la program: Un nivel 8 sau un grad superior într-o disciplină relevantă (inginerie, știință, afaceri sau tehnologia informației) de la o instituție de învățământ superior recunoscută.

Calitatea de membru al unei instituții precum Institutul de Ingineri din Irlanda sau un organism profesional cum ar fi Institutul de Contabilitate Autorizată.

O calificare de nivel 7 într-un subiect dintr-o disciplină relevantă sau o calificare de membru non-profesional al unui organism profesional, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

O calificare de nivel 8 într-o disciplină nerelevantă, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

Dovada experienței manageriale semnificative privind munca. Astfel de solicitanți vor fi obligați să prezinte un CV și o declarație personală în sprijinul cererii lor și li se va cere să participe la interviu.

În cazul tuturor solicitanților la Dublin City University, trebuie să se facă dovada unei competențe în limba engleză. Cerințele de limbă engleză ale DCU pot fi găsite aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to pr ... Citeste mai mult

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to provide flexible access to fully accredited DCU programmes. Not only will you be able to take courses regardless of your location, but you’ll also have opportunity to connect first-hand to an increasingly international network of students. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited