Diplomă de absolvent / MSC în management pentru dezvoltare durabilă

Generalități

Programul de descriere

Acest program postuniversitar a participat recent la procesul de acreditare desfășurat de DCU Business School de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), cel mai vechi și mai prestigios organism global de acreditare din lume pentru școlile de afaceri. Acreditarea AACSB este recunoscută ca un semn distinctiv al excelenței în domeniul educației pentru afaceri și a fost câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din lume.

Introducere

Participanții online vor învăța abilitățile profesionale dintr-o perspectivă de management durabil. Ele vor dezvolta o înțelegere a aspectelor teoretice, practice și juridice ale practicilor de mediu moderne. În timpul studiilor, cursanții vor examina funcțiile de management cheie necesare în afaceri, inclusiv managementul strategic, managementul proiectelor, antreprenoriatul și evaluarea riscurilor.

Acest program va permite elevilor să efectueze cercetări pe o serie de subiecte concentrate, care implică colectarea de date, analiza critică și interpretarea și să le prezinte într-un format de raport. Managementul pentru Dezvoltare Durabilă este principala filozofie a faptului că pentru ca afacerea să fie durabilă pe termen lung, un manager trebuie să gestioneze eficient toate resursele afacerii, inclusiv resursele de mediu, economice și sociale, dintr-o perspectivă durabilă, globală.

Acest program va fi de o importanță deosebită pentru cei care lucrează sau aspiră să lucreze ca manager de mediu / dezvoltare durabilă într-o afacere, industrie sau serviciu și este deosebit de potrivit pentru cei care doresc să dezvolte și să implementeze cele mai bune practici și strategii durabile.

DCU

Program

Informații de bază: Scopul principal al programului este de a oferi un program de masterat pentru absolvenții care doresc să își dezvolte abilitățile profesionale dintr-o perspectivă de management durabil prin studiu de fracțiune de normă și la distanță. Acest program este un program de nivel 9 în cadrul NFQ. Principala filozofie a programului este că, pentru ca afacerile să fie durabile pe termen lung, un manager de succes trebuie să gestioneze eficient toate resursele afacerii, inclusiv resursele de mediu, economice și sociale, dintr-o perspectivă durabilă, globală.

Acest program își propune: Să ofere studenților o înțelegere a aspectelor teoretice, practice și juridice ale practicilor de mediu moderne.

Dezvoltarea în elevi a unei înțelegeri a funcțiilor de management cheie necesare în afaceri, inclusiv managementul strategic, managementul de proiect și evaluarea riscurilor. Pentru a permite elevilor să realizeze cercetări pe o serie de subiecte concentrate, care implică colectarea datelor, analiza critică, interpretarea și prezentarea acestora într-un format de raport.

Cum se livrează programul: programele postuniversitare de educație deschisă sunt oferite prin învățământ la distanță, ceea ce înseamnă că un profesionist care lucrează poate obține o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și oferă o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a întrerupe cariera sau alte angajamente. Pentru fiecare modul pe care îl întreprindeți, vi se oferă acces la un text modulului scris în mod special. În timp ce unele module nu au nici una, majoritatea modulelor necesită achiziționarea unuia (și uneori a două) manuale. De asemenea, aveți acces la o gamă largă de reviste academice și alte resurse oferite de Biblioteca DCU, iar utilizarea acestor resurse pe parcursul cursului este în creștere.

Suportul tutorialului pe acest program este oferit online prin utilizarea forumurilor de discuții într-un mediu virtual de învățare numit Loop. În plus, tutorialele vor fi furnizate utilizând un sistem tutorial bazat pe web. Elevii pot participa la tutoriale pe bază de web la domiciliu, la serviciu sau oriunde, cu o conexiune la internet rezonabilă. În plus, deoarece sesiunile de instruire sunt înregistrate, pentru cei care nu pot participa la sesiunea tutorial live, pot fi vizualizați mai târziu, într-un moment mai convenabil pentru dvs., studentul.

Modul de evaluare a programului: Toate modulele sunt evaluate prin evaluare continuă. Nu există examene de sfârșit de an. Pentru modulele predate, evaluarea continuă are în mod obișnuit forma a trei sarcini pe modul care trebuie trimise la puncte predefinite în cursul anului universitar. Pentru elementul de disertație, sunteți obligat să trimiteți un document de 15.000 de cuvinte care este în mare măsură auto-dirijat, dar cu îndrumarea unui supraveghetor de cercetare.

De ce DCU

Dublin City University oferă studii postuniversitare la distanță de la 1990. Programele noastre sunt destinate profesioniștilor care doresc să dobândească o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și să ofere o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a întrerupe cariera sau alte angajamente. Ca absolvent al programelor noastre, veți fi înzestrați cu cunoștințele, abilitățile și flexibilitatea pentru funcții de conducere superioare potrivite în domeniul dumneavoastră specializat.

Programul Masters of Science, acordat de DCU, este la nivelul 9 al Cadrului Național de Calificări. Toate modulele sunt predate online într-o clasă virtuală, Loop, unde puteți interacționa cu colegii și tutorii dvs. prin e-mail, chat, skype, oricând vă convine. Evaluarea este continuă fără examinări.

Echipamentul IT și abilitățile necesare: Trebuie să aveți acces regulat la un computer (cu Microsoft Office), o conexiune la internet în bandă largă, o imprimantă și un set de căști de bază și o cameră web. Mai exact, veți avea nevoie de acces la Microsoft Word, Excel și Access.

Cariere

Amestecul de competențe dezvoltate în acest program asigură absolvenților posibilitatea de a participa la orice rol în care este importantă dezvoltarea durabilă, care astăzi este aproape orice sector al economiei. În calitate de absolvent al acestui program, veți avea o înțelegere aprofundată a celor mai bune practici în domeniul dezvoltării durabile și va avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta și implementa strategii de bune practici și strategii durabile atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.

Cerințe de admitere

Cerințe generale de intrare Există cinci căi de intrare în program: Un nivel 8 sau un grad superior într-o disciplină relevantă (Inginerie, Știință, Business sau Tehnologia Informației) de la o instituție de învățământ superior recunoscută.

Calitatea de membru al unei instituții precum Institutul de Ingineri din Irlanda sau un organism profesional cum ar fi Institutul de Contabilitate Autorizată.

O calificare de nivel 7 într-un subiect dintr-o disciplină relevantă sau o calificare de membru non-profesional al unui organism profesional, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

O calificare de nivel 8 într-o disciplină nerelevantă, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

Dovada experienței manageriale semnificative privind munca. Astfel de solicitanți vor fi obligați să prezinte un CV și o declarație personală în sprijinul cererii lor și li se va cere să participe la interviu.

În cazul tuturor solicitanților la Dublin City University, trebuie să se facă dovada unei competențe în limba engleză. Cerințele de limbă engleză ale DCU pot fi găsite aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to pr ... Citeste mai mult

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to provide flexible access to fully accredited DCU programmes. Not only will you be able to take courses regardless of your location, but you’ll also have opportunity to connect first-hand to an increasingly international network of students. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited