Diplomă în strategie digitală

Generalități

Programul de descriere

Specializarea este pentru atunci când nu mai doriți să jucați jocul de marketing digital, doriți să îl conduceți. Pentru a-l schimba. Acest curs dinamic de marketing online de căutare îți oferă abilități, cunoștințe, strategie și tehnici pentru a fi acea schimbare. Deveniți membru și conectați-vă la industrie și oportunități albe. Iată puterea imaginii mari. Puterea de a gândi, de a conduce, de a crea.

Sub îndrumarea campionilor consultanți ai industriei globale, inclusiv: 125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Nu faci doar un curs. Vă alăturați unei conversații.

Te primim în joc și te ținem acolo

Cursurile noastre aduc gânduri și practici de vârf - și chiar din momentul în care vă înscrieți la un curs, deveniți și membru al DMI, ceea ce înseamnă că veți avea acces la un set de instrumente inegalabil pentru resurse pentru cariera dvs.

Primul an GRATUIT cu toate cursurile reînnoire de 150 € în fiecare an.

Conținut de curs alb-cald

Obțineți cele mai recente cursuri actualizate prin intermediul platformei noastre de experiență de învățare.

Certificare recunoscută la nivel mondial

O certificare recunoscută la nivel mondial pentru a vă muta

Mențineți-vă statutul și abilitățile de la an la an

Dezvoltarea profesională continuă garantată, vă menține mereu în joc.

toolkit

Cele mai recente conținut și seturi de instrumente pentru a vă menține mereu în joc.

Comunitate conectată vibrant

Conectați și alăturați-vă peste 47 de membri la nivel global în rețeaua DMI.

Testează-ți diagnosticul de abilități

Analizați-vă abilitățile împotriva concurenței dvs. profesionale și rămâneți în vârful jocului.

Ce voi învăța

Vă oferim gândirea și instrumentele pentru a deveni un jucător de frunte pe scena digitală. Creați o strategie digitală puternică și dinamică. Vedeți-o să se manifeste într-o acțiune reală, în schimbarea afacerilor. Modulele constituie elemente de bază - ale cunoștințelor, ale viziunii dvs., ale conducătorului de specialitate de marketing digital certificat - Strategia digitală

module
 • Comunicații tradiționale
 • Comunicații digitale
 • Canale digitale
 • Automatizare
 • Buget
 • Date mare
 • Leadership digital
 • Formularea strategiei
Introducere

Info modul

Aducem știința la gândire. Am creat cadrul 3i Framework care este conceput pentru a vă ajuta să selectați cea mai bună strategie digitală pentru organizația dvs. și să o realizați. 3i este inteligent și riguros. Este transformator. Și veți fi impresionat. Acest modul introduce această lucrare a creierului. Ulterior, modulele se extind pe acesta.

 • Conceptele fundamentale care stau la baza Metodologiei DMI 3i
 • Componentele cheie ale unei strategii digitale eficiente
 • Modul de dezvoltare a strategiei de afaceri
 • Managementul strategic, o perspectivă de lungă durată a succesului de durată și în creștere
Comunicații tradiționale

Info modul

Haideți să ne oprim o clipă pentru a aprecia marea tradiție, schimbătoare de lume a disciplinei noastre. Clasicii nu ies niciodată din stil. Propunerea de valoare și-a păstrat valoarea de-a lungul deceniilor. Știi că publicul tău (cercetare) este încă provocarea vieții unui marcator. Mixul clasic de marketing, călătoria cu clienții, comunicarea și planificarea creativă, strategia media și performanța mărcii amplificatoare sunt aici pentru a rămâne. Cu toate acestea, de-a lungul a venit digital. Și a schimbat totul. Cum citim, cumpărăm, vizionăm filme, întâlnim, gătim. Comportamentul și stilurile noastre de viață s-au încadrat în jurul posibilităților minunate pe care ni le-a oferit tehnologia. Luarea deciziilor nu este aceeași. Despre asta vorbim când vorbim despre perturbări. Și este palpitant. În acest model, explorăm modul în care clasicii de marketing încă ancorează orice campanie - cu toate acestea, campania digitală contemporană este o navă mult mai fantastică. Analizăm în profunzime modul în care tehnologia noastră schimbă experiența consumatorului și cum trebuie să răspundem.

Comunicații digitale

Info modul

Trăim prin vremuri extraordinare. Oportunitățile sunt la fel de mari, extinse și diverse ca World Wide Web. Provocarea este și mai mare. Piețele sunt sofisticate și fragmentate. Acum, mai mult ca oricând, cei mai mulți știu consumatorul tău (și canalele tale digitale). Aici privim: elementele fundamentale ale planificării comunicațiilor digitale, îmbunătățind ROI înțelegând audiența dvs. Unde pot fi găsite? Cum să îi angajezi? bugetarea strategiei tale digitale și a resurselor eficiente de revizuire, măsurare și analiză a strategiei tale digitale.

Canale digitale

Info modul

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Snapchat și așa mai departe. Se înmulțesc și proliferează. Cu toate acestea, în această mare distragere și fragmentare, există și o oportunitate excelentă. Acest modul acoperă strategiile de intrare și de ieșire, planificarea încrucișată media, mixul de canale digitale și marketingul în mediul social de marketing mobil. Marketing de conținut care este relevant, în timp util și care să pună la dispoziție ce, cum și de ce pentru marketingul prin e-mail marketing prin motoarele de căutare, marketing afiliat și afișare automatizări de marketing și publicitate video. Pentru că avem ochi de văzut.

Automatizare

Info modul

Automatizarea nu bate inspirația, dar sigur face viața unui marketeer mai ușoară și mai interesantă. Iată o superputere, care funcționează liniștită și perfect în conformitate cu ordinele dvs., noaptea și ziua. Vedeți cum întreprinderile inteligente își reduc avantajul cu software-ul CRM pentru o mai bună posibilitate de vânzare, îmbunătățirea activității de plumb și multe altele. Conceptele cheie în automatizarea marketingului Automatizarea pentru generarea, gestionarea și alimentarea conduce Comunicări - date automatizate, totuși adevărate și relevante pentru automatizare, pentru a analiza și raporta oportunitățile.

Buget

Info modul

Banii fac ca marketingul să devină rotund. Dar valoarea este acolo unde este. Acest model aprofundează modul de a atinge un ROI maxim pentru orice buget dat. Apoi, oarecare considerație pentru acea altă resursă prețioasă, talentul uman. Explorați: Factorii cheie de luat în considerare la planificarea unui buget de marketing Stabilirea bugetului de marketing Cum să monitorizați și să optimizați un buget în timpul executării campaniei Elementul uman. Recrutează, antrenează și ține oameni de top.

Date mare

Info modul

Orice cu „mare” din titlu a devenit fascinant, nu? Dacă un rău de umbră? Nu asa. Să schimbăm răul în efectiv, deoarece ceea ce avem aici este o boltă a comportamentului uman convingător. Toată umanitatea este în date. Ceea ce este profund și întunecat, frivol, ușor, banal și extraordinar. Secretele inimii și existenței umane. Și acest lucru este minunat. Însă provocarea constă în transformarea acestei bolți a umanității în sens - sens comercial. Dar nu teama, avem câteva idei și practici în acest sens și vor fi eficiente. The Big Data

Leadership digital

Info modul

Așa cum am spus mai sus, trăim în vremuri extraordinare, care necesită lideri extraordinari. Adica tu. Veți conduce tranziția de la rămășițele marketingului tradițional și la cea mai curajoasă și nouă lume de marketing digital pe care o ajutați să o inventați. Și veți conduce cu o gândire și strategie ascuțite. Veți duce marca și organizația dvs. în locuri încă neprevăzute.

Formularea strategiei

Info modul

Până acum, ai parcurs un drum lung. Sunteți (aproape) gata de a merge mai departe, de a crea noi și neexplorate Pathways neuronale și piețe digitale. Vă aflați în marginea marginii de vârf și sunteți aproape de gata să răspândiți acele noi super-aripi digitale și urcă. În primul rând, modulul de strategie final; ultimul în strategie.

Programul are ca scop:

 • Jucători ascuțiți și experimentați ai jocului digital de vânzări și marketing, care nu se mai mulțumesc să fie simpli jucători. Vrei să conduci jocul. Vrei să-l schimbi
 • Vânzători profesioniști. Managerii de marketing. Liderii echipei. Consultanți și dezvoltatori de afaceri. Profesioniștii care și-au luat viziunea cât pot merge fără abilități specializate - și intenționează să remedieze asta
 • Antreprenori care doresc să fie mai antreprenorial
 • Cei care realizează specializarea vă oferă o margine competitivă reală, ascuțită, tangibilă - cu care să tranșați concurența
 • Schimbatori de cariera inspirati
 • Oameni talentați care știu că Certificarea face ușile deschise

Peste 47.000 de membri au încredere în DMI pentru a-și progresa în carieră.

 • 92% dintre membrii noștri au spus că cursul nostru a avut un impact pozitiv asupra carierei lor.
 • 81% dintre membrii noștri au fost promovați după terminarea unuia dintre cursurile noastre.
 • 88% dintre membrii noștri lucrează la nivel de conducere sau de conducere.

Acum aceasta este ceea ce numiți asistență

Ne gândim la toate. Am făcut chiar și pachet pentru tine. Am introdus forumuri, baze de cunoștințe și o echipă de asistență pregătită și dornică pentru a vă face călătoria ușoară

Tutorii clasei

Experți și implicați, profesorii noștri provin din medii digitale reale. Ei cunosc acest joc.

Comunitate conectată

Calitatea de membru înseamnă că vă alăturați unei rețele DMI dinamice de playere digitale. Conectați-vă la o perspectivă reală și la oportunități.

Echipa de suport

Oricare ar fi, am acoperit-o. Acesta este un suport de 360 de grade. Echipa este chiar acolo când ai nevoie de ele.

Întrebările dvs. au răspuns. Și Apoi Unii

Tot ceea ce trebuie să știți despre achiziționarea de superputeri digitale, conectarea cu mintea stupă a talentului digital prin portalul de apartenență, construirea unei cariere de titan cu acreditare de durată, cum să preia universul și multe altele.

Trebuie să am un mediu de marketing?

Oricine poate solicita specialistul în marketing digital certificat - strategie digitală

Cât va costa cursul?

Specialist în marketing digital certificat - Strategie digitală

Unde va fi recunoscută calificarea mea?

Calificările noastre sunt de nivel mondial. Acest lucru vă permite să luați calitatea dvs. de Digital Marketing Institute , indiferent de locul în care vă poate duce cariera captivantă.

Cine ar trebui să urmeze acest curs?

Acest program se adresează oricărei persoane implicate în planificarea unei strategii digitale pentru organizația lor sau care este probabil să fie implicat în acest domeniu în viitor și ar dori o înțelegere cuprinzătoare a domeniului. Această certificare este potrivită pentru orice nivel de abilități sau experiență și este concepută pentru a vă pregăti să vă implicați în mod specific cu strategia și planificarea într-un domeniu general de marketing digital.

Cum se evaluează programul?

Specialist în marketing digital certificat - Strategie digitală

Ultima actualizare Noiembrie 2019

Despre facultate

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Citeste mai mult

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Citește mai puţin