Citește Descrierea Oficială

Reducere de 75% la toate cursurile care utilizează codul SA75

Prezentare generală

Cursul nostru nou și interesant de Sănătate și Asistență Socială Diploma a fost conceput special pentru acei studenți care au un interes sau care lucrează în sectorul sănătății și al asistenței sociale.

Sănătatea și îngrijirea socială cuprind o gamă largă de servicii și reduceri în toate sectoarele, inclusiv publice, private și voluntare. Acesta include servicii în spitale, clinici, case de îngrijire, practici medicale și dentare, servicii de urgență, medicină complementară și multe altele.

Cursul nostru de sănătate și asistență socială este cursul ideal pentru oricine caută să urmeze o carieră în sectorul sănătății și al asistenței sociale. Aceasta include locuri de muncă, cum ar fi asistența medicală, asistenții sociali și alte tipuri de lucrători din domeniul asistenței medicale.

Cursul acoperă aspecte cheie ale domeniului pentru a vă pregăti suficient pentru a lucra în sectorul sănătății și asistenței sociale sau pentru a vă spori încrederea și aptitudinile în cadrul rolului dvs. existent.

Silabă

 • Lecția 1: Promovarea comunicării în domeniul sănătății, al asistenței sociale sau al setărilor copiilor și tinerilor

Unitatea explorează importanța centrală a comunicării în astfel de setări și modalități de a satisface nevoile și preferințele individuale în comunicare. De asemenea, ea ia în considerare aspectele legate de confidențialitate.

 • Lecția 2: implicați în dezvoltarea personală în domeniul sănătății, al asistenței sociale sau al setărilor copiilor și tinerilor

Unitatea introduce conceptele dezvoltării personale și a practicii de reflecție care sunt fundamentale pentru astfel de roluri și modalități de implementare a acestora.

 • Lecția 3: Promovarea egalității și a incluziunii în sănătate, asistență socială sau setări pentru copii și tineri

Unitatea introduce conceptele de egalitate, diversitate și incluziune care sunt fundamentale pentru astfel de roluri.

 • Lecția 4: Principiile aplicării obligației de îngrijire în domeniul sănătății, îngrijirii sociale sau a setărilor copiilor și tinerilor

Unitatea introduce modalități de abordare a dilemelor, conflictelor sau plângerilor care pot apărea în cazul în care există o obligație de îngrijire

 • Lecția 5: Principiile de protecție și protecție în sănătate și îngrijire socială

Această unitate introduce zona importantă de salvgardare a persoanelor împotriva abuzurilor. Identifică diferite tipuri de abuz și semnele și simptomele care ar putea indica abuzul apar. Ea consideră că atunci când persoanele ar putea fi deosebit de vulnerabile la abuz și ce trebuie să facă elevul dacă se suspectează sau se presupune abuzul.

 • Lecția 6: Rolul lucrătorilor din domeniul sănătății și asistenței sociale

Această unitate oferă elevului cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege natura relațiilor de muncă, a lucra în moduri convenite cu angajatorul și a lucra în parteneriat cu alții.

 • Lecția 7: Promovarea abordărilor centrate pe persoană în domeniul sănătății și îngrijirii sociale

Această unitate oferă elevului cunoștințele și abilitățile necesare pentru punerea în aplicare și promovarea abordărilor centrate pe persoană.

 • Lecția 8: Promovarea și implementarea sănătății și securității în sănătate și îngrijire socială

Această unitate oferă cursantului cunoștințele și abilitățile necesare pentru a promova și implementa sănătatea și siguranța în locul de muncă.

 • Lecția 9: Promovarea bunelor practici în tratarea informațiilor din domeniul sănătății și al asistenței sociale

Această unitate acoperă cunoștințele și abilitățile necesare pentru implementarea și promovarea bunelor practici în înregistrarea, partajarea, stocarea și accesarea informațiilor.

 • Lecția 10: Oferiți sprijin pentru a menține și dezvolta abilitățile pentru viața de zi cu zi

Unitatea oferă elevului cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu persoanele fizice pentru a-și păstra, recâștiga și dezvolta abilitățile pentru viața de zi cu zi.

 • Lecția 11: Facilitarea activităților de învățare și dezvoltare pentru a satisface nevoile și preferințele individuale

Această unitate oferă elevului cunoștințele și abilitățile necesare pentru a sprijini persoanele să planifice, să participe și să evalueze activitățile de învățare sau de dezvoltare.

 • Lecția 12: Sprijiniți indivizii să acceseze și să utilizeze serviciile și facilitățile

Această unitate oferă elevului cunoștințele și abilitățile necesare pentru a sprijini persoanele să selecteze, să utilizeze și să revizuiască serviciile și facilitățile.

 • Lecția 13: Facilitați evaluarea, planificarea, implementarea și revizuirea centrată pe persoană

Această unitate oferă elevului cunoștințele și abilitățile necesare pentru a facilita evaluarea, planificarea, implementarea și revizuirea centrată pe persoană.

 • Lecția 14: Susțineți persoanele cu nevoi specifice de comunicare

Această unitate oferă elevului cunoștințele și abilitățile care se adresează interacțiunii personale și folosirea metodelor speciale și a ajutoarelor pentru promovarea comunicării.

 • Lecția 15: Sprijiniți utilizarea medicamentelor în cadrul instituțiilor de îngrijire socială

Această unitate evaluează sprijinul pentru utilizarea medicamentelor în cadrul instituțiilor de asistență socială. Acesta acoperă tipuri largi, clasificări și forme de medicamente, precum și manipularea și depozitarea în siguranță. Ea abordează sprijinul practic pentru utilizarea medicamentelor care reflectă principiile și valorile de asistență socială și include necesitatea înregistrării și rapoartelor corecte.

Acreditare

Acest curs a fost acreditat de Online Academies . După finalizarea cu succes a acestui curs, veți putea descărca sau imprima un PDF al Diplomei Online Academies (vă rugăm să rețineți: vi se va da posibilitatea de a fi tipărite și trimise o copie tipărită a certificatului pentru dvs. pentru o mică taxă suplimentară). Dacă doriți să vedeți un eșantion de diplomă, faceți clic aici

Evaluare

La încheierea fiecărui modul, există o evaluare a întrebărilor cu răspunsuri multiple. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți punctele principale ale lecției și să acționați ca o verificare a faptului că ați păstrat cunoștințele esențiale și înțelegerea acelei secțiuni. Rezultatele pot fi văzute instantaneu și puteți corecta răspunsurile greșite. Când rezultatul este satisfăcător, puteți trece la următorul modul.

Rezultatele cursului

Odată ce ați finalizat cu succes toate modulele pentru cursul dvs., veți primi: o diplomă eliberată de Online Academies

Program predat în:
Engleză
Online Academies

Vezi 7 mai multe cursuri de la Online Academies »

Ultima actualizare July 28, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Price
199 GBP
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school