Suntem o instituție de predare online disponibilă în 3 limbi (engleză, spaniolă și portugheză) cu sediul la Londra, dar cu cursuri online accesibile în întreaga lume.

De ce licența de design?

Designul nu a fost niciodată la fel de important ca acum. Face parte din viața noastră de zi cu zi, deoarece putem găsi design-ul în fiecare produs pe care îl folosim, în site-urile pe care le vizităm sau în toate aplicațiile pe care le instalăm pe smartphone-uri.

Școala londoneză de Design și Marketing Design Degree vă va ajuta să vă construiți o carieră în lumea creativă și poate fi un impuls necesar pentru atingerea unor noi obiective, dezlănțuirea părții tale creative și crearea de proiecte puternice care inspiră și influențează oamenii. Gradul de Design se bazează pe trei puncte cheie:

Cunoaștere: o înțelegere contemporană și cuprinzătoare a conceptelor, instrumentelor, istoriei și metodelor de proiectare în general, precum și legăturile dintre domeniile principale de activitate;

Competențe: abilitatea de a crea, planifica, implementa și gestiona proiecte folosind cu succes cunoștințele dobândite;

Atitudine: dezvolta caracteristici personale cum ar fi flexibilitate, empatie, realism și spirit antreprenorial.

LSDM Design Degree este exclusiv online și este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.

London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie

PREZENTARE GENERALĂ A CURSULUI

introducere

Gradul de Design este conceput pentru toți cei care doresc să dobândească noi abilități, cunoștințe și să găsească noi soluții în dezvoltarea de noi propuneri pentru probleme globale în Design. Planul de curs a fost evidențiat din decizia strategică printr-o atitudine multidisciplinară pe piețele globale.

Competențe de învățare

Bachelor of Design pregătește profesioniști pentru diferitele domenii de proiectare, oferind o educație superioară avansată, cuprinzătoare, coordonată și susținută în cele mai recente evoluții științifice și tehnologice. Planul de curs LSDM Design Degree a fost dezvoltat și împărțit în trei etape distincte:

Pasul 1

Prima etapă, corespunzătoare primului an al cursului, are ca scop pregătirea studenților LSDM pentru diferite domenii de proiectare printr-o înțelegere contemporană și cuprinzătoare a conceptelor, instrumentelor, istoriei și metodelor de proiectare în general. De asemenea, urmărește acoperirea legăturilor dintre principalele domenii de activitate (cum ar fi comunicarea, interacțiunea și proiectarea produselor) prin dezvoltarea unei viziuni cuprinzătoare asupra temelor asociate cu misiunea de proiectare, interacțiunea cu piețele și rolul său în societate.

Pasul 2

A doua etapă, care corespunde celui de-al doilea an al cursului, urmărește să insufle competențe solide pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor, articulate în jurul principalelor domenii ale designului de comunicare, designului interactiv și designului de produs. Elevii vor putea:

Identificați și analizați: analizați mediul în care are loc rezolvarea problemelor, gândiți-vă creativ, identificați condițiile și obiectivele asociate cu rezolvarea problemelor și identificați resursele și abilitățile necesare;

Faceți alegeri: luați decizii, înțelegeți incertitudinile și riscurile asociate, anticipați implicațiile viitoare ale deciziilor și dezvoltați capacitatea de argumentare;

Integrarea: procesele și diversitatea intereselor simultan cu creșterea flexibilității și a inovării;

Implementați: planificarea și organizarea, crearea mediilor adecvate, implementarea și controlul, dezvoltarea abilităților creative în fazele de proiectare și execuție ale proiectului.

Pasul 3

A treia etapă, care corespunde celui de-al treilea an al cursului, vizează consolidarea cunoștințelor dobândite în unitățile curriculare anterioare și progresul cu încrederea în sine, realismul și spiritul antreprenorial. În acest stadiu, elevii LSDM își vor dezvolta proiectul final de curs prin următoarele competențe:

Flexibilitate: capacitatea de a gestiona o varietate de proiecte de proiectare și de a se adapta la schimbarea circumstanțelor ca un profesionist multi-calificat și deschis în cadrul unei echipe multidisciplinare;

Empatia: capacitatea de a înțelege diferite puncte de vedere și de a le argumenta;

Realismul: faceți o evaluare valabilă a propriilor capacități și capacități de acțiune în orice moment, bazându-vă pe propriile competențe și performanțe;

Antreprenoriatul: capacitatea de a crea, dezvolta și vinde o idee, o lucrare vizuală, un produs sau un serviciu.

facultate

Facultatea este formată din profesori calificați, cu experiență și reputație. Pe lângă pregătirea academică la nivel de doctorat, ele prezintă o carieră profesională consolidată, care leagă componenta academică de piața muncii.

Centrul de instruire

Studenții LSDM sunt urmăriți săptămânal prin intermediul Centrului de Tutor, alcătuit dintr-o echipă de specialiști specializați în proiectare, cu pregătire la nivel de master și experiență multi-anterioară dovedită. Centrul de instruire este disponibil și în engleză, spaniolă și portugheză.

Beneficiari și ieșiri profesionale

Gradul de design este destinat studenților, profesioniștilor, artiștilor sau profesioniștilor cu ambiție sau carieră consolidată în domeniul publicității (directori de artă, producători sau designeri), design vizual, comunicare, grafică și design interactiv (designeri, producători, lideri membrii echipei, directorii de arta sau directorii de creatie). Studenții de la cursul de design vor avea ocazia de a lucra în agenții vizuale (publicitate, design) sau companii de design de produs, design de comunicare, design interactiv, printre altele.

STRUCTURA

Gradul de Design este 100% on-line, conceput pentru a învăța în funcție de disponibilitatea studenților, fără un program fix. Asta este, studentul LSDM definește când și unde să acceseze conținutul și să efectueze lucrările de evaluare. Numai lucrările finale și prezentările unu-la-unu vor fi programate la anumite ore și vor fi comunicate la timp studenților LSDM.

În aproximativ 36 de luni, studenții LSDM vor avea o diplomă de licență în design acreditată de Universitatea de Arte Creative (UCA), una dintre cele mai importante universități specializate din Regatul Unit.

Metode de predare și învățare adoptate în curs:

  • Predate în engleză, spaniolă și portugheză.
  • Maxim 3 unități simultan și un proiect final;
  • Conținutul unităților este asincron și este organizat pe teme săptămânale;
  • Centrul de instruire servește drept instrument de suport și interacțiune al elevului;
  • Resurse online (de exemplu, prelegeri, seminarii și discuții, tutoriale și sesiuni de feedback, forumuri și grupuri de discuții online, exerciții practice).
Program predat în:
  • Portugheză
  • Engleză
  • Spaniolă
  • Portuguese (Brazil)

Vezi 3 mai multe cursuri de la London School of Design and Marketing (PT) »

Ultima actualizare Aprilie 17, 2019
Acest curs este Online
Duration
30 luni
La zi
Price
8,550 GBP
£ 2.850,00 pe nivel. Cerere: 150,00 RON
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Apresentação da Licenciatura em Design

Parceria com a University for the Creative Arts

Testemunhos de Alunos LSDM