Suntem o instituție de predare online disponibilă în 3 limbi (engleză, spaniolă și portugheză) cu sediul la Londra, dar cu cursuri online accesibile în întreaga lume.

De ce gradul de marketing?

Într-o epocă globală și cu o competitivitate enormă, companiile trebuie să se diferențieze și să obțină resurse umane specializate. Această nevoie crește cererea de profesioniști cu înaltă calificare, cu abilități avansate de marketing, abilități puternice de rezolvare a problemelor și gândire strategică și creativă.

Gradul de Marketing de la Școala de Design și Marketing din Londra va fi un pas important în cariera dvs., oferindu-vă trei instrumente principale:

Cunoștințe: să dobândească cunoștințe solide în termeni de concepte, instrumente, modele și practici;

Abilități: abilitatea de a crea, planifica, implementa și conduce proiecte de succes;

Atitudine: dezvoltarea unor caracteristici personale cheie, cum ar fi gândirea strategică, metodologia, autonomia, flexibilitatea și încrederea în sine.

Gradul de marketing LSDM este exclusiv online și este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.

London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie

PREZENTARE GENERALĂ A CURSULUI

introducere

Gradul de Marketing este destinat tuturor celor care doresc să dobândească noi abilități și cunoștințe de marketing, promovând soluții și propuneri de management și marketing. Cursul pune gândirea strategică și creativă în fruntea managementului de marketing prin dotarea elevilor LSDM cu cunoașterea și înțelegerea practicilor de marketing în mediile de afaceri. Componenta sa practică mare va permite studenților LSDM să creeze un cadru pentru strategiile, procesele și tehnicile de management al marketingului pentru analiză și evaluare.

Competențe de învățare

Bachelor of Marketing pregătește profesioniști pentru diferite domenii de marketing și management, oferind o educație superioară avansată, cuprinzătoare, coordonată și susținută în cele mai recente domenii științifice și tehnologice. Planul de curs pentru licențierea LSDM pentru marketing a fost elaborat și împărțit în trei etape distincte:

Pasul 1

Prima etapă, care corespunde primului an al cursului, are ca scop să ofere studenților cunoștințe și înțelegere a conceptelor, instrumentelor și modelelor, precum și relațiile lor respective în domeniile-cheie ale cunoștințelor de marketing. Se speră că în acest stadiu studenții LSDM vor putea să definească concepte de afaceri și probleme legate de managementul marketingului, precum și să aplice instrumente și metode de cercetare. În general, vor fi dezvoltate următoarele competențe:

O înțelegere profundă a conceptului de marketing, a domeniului său de aplicare și a importanței sale în lumea de astăzi;

Integrarea și înțelegerea modelelor actuale de gestionare, bazate pe trilogia DDA (Diagnostic, Decision, Action);

Pe baza diagnosticului solid, identificarea ferestrelor de oportunitate;

Balanța de diagnostic și strategia de marketing;

Calibrarea și luarea deciziilor strategiilor, articularea obiectivelor, segmentarea, concentrarea, poziționarea și mixarea de marketing;

Planurile de acțiune s-au axat pe principiile de execuție, orientate spre satisfacția indivizilor și organizațiilor, dar în concordanță cu obiectivele de mediu și corporative.

Pasul 2

A doua etapă, care corespunde celui de-al doilea an al cursului, are ca scop echiparea elevilor LSDM cu abilități de a le asista în planificarea, conducerea și finalizarea proiectelor aplicate cunoștințelor dobândite anterior. În acest stadiu, elevii LSDM vor dezvolta abilități de cercetare și vor putea să elaboreze rapoarte privind date, idei, concluzii și / sau recomandări, să pregătească prezentări de calitate, să utilizeze instrumente statistice pentru colectarea, analiza și interpretarea datelor, să profite de oportunități de dezvoltare experimentați noi idei și comportamente.

Pasul 3

A treia etapă, care corespunde celui de-al treilea an al cursului, vizează consolidarea cunoștințelor dobândite în unitățile curriculare anterioare și progresul cu încrederea în sine, realismul și spiritul antreprenorial. În acest stadiu, elevii LSDM își vor dezvolta proiectul final de curs prin următoarele competențe:

Flexibilitate: capacitatea de a gestiona proiecte și perspective diferite;

Încrederea în sine: încrederea în propria competență și performanță;

Realismul: faceți o evaluare obiectivă a propriilor tale abilități;

Antreprenoriatul: capacitatea de a dezvolta și de a vinde o idee, produs sau afacere;

Au o minte deschisă și o gândire internațională prin dezvoltarea unui comportament proactiv.

facultate

Facultatea este formată din profesori calificați, cu experiență și reputație. Pe lângă pregătirea academică la nivel de doctorat, ele prezintă o carieră profesională consolidată, care leagă componenta academică de piața muncii.

Centrul de instruire

Studenții LSDM sunt urmăriți săptămânal prin intermediul Centrului de Tutor, format dintr-o echipă de tutori specializați în marketing, cu pregătire la nivel de master și experiență multi-anterioară dovedită. Centrul de instruire este disponibil și în engleză, spaniolă și portugheză.

Beneficiari și ieșiri profesionale

Gradul de Marketing este destinat studenților, profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor cu ambiția sau cariera consolidată în sectorul de marketing. Studenții de studii de marketing vor avea oportunitatea de a lucra în agenții de comunicare, companii din diferite domenii de vânzări sau dezvoltare de produse sau servicii, studii de piață, marketing digital și publicitate, ocupând poziții de manageri de marketing, clienți, lideri de afaceri, printre altele.

STRUCTURA

Gradul de Marketing este 100% on-line, conceput pentru a învăța în funcție de disponibilitatea studenților, fără un program fix. Adică, studentul LSDM definește când și unde să acceseze conținutul, precum și performanța lucrărilor de evaluare. Numai lucrările finale și prezentările unu-la-unu vor fi programate la anumite ore și vor fi comunicate la timp studenților LSDM.

În aproximativ 36 de luni, studenții LSDM vor fi absolvit o diplomă de licență în marketing acreditată de Universitatea de Arte Creative (UCA), una dintre cele mai importante universități specializate din Marea Britanie.

  • Metode de predare și învățare adoptate în curs:
  • Predate în engleză, spaniolă și portugheză;
  • Maxim 3 unități simultan și un proiect final;
  • Conținutul unității este asincron și este organizat de subiecte săptămânale;
  • Centrul de tutori funcționează ca suport și interacțiune pentru student;
  • Resurse online (de exemplu, prelegeri, seminarii și discuții, tutoriale și sesiuni, feedback, facilitarea forumurilor și grupurilor de discuții online, exerciții practice).
Program predat în:
  • Portugheză
  • Spaniolă
  • Engleză
  • Portuguese (Brazil)

Vezi 3 mai multe cursuri de la London School of Design and Marketing (PT) »

Ultima actualizare Aprilie 17, 2019
Acest curs este Online
Duration
30 luni
La zi
Price
8,550 GBP
£ 2.850,00 pe nivel. Cerere: 150,00 RON
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Apresentação da Licenciatura em Marketing

Parceria com a University for the Creative Arts

Testemunhos de Alunos LSDM