Diplomă în dezvoltarea aplicațiilor mobile

Generalități

Programul de descriere

Știm cu toții că mobilul este viitorul și cu care apar aplicațiile mobile. Acest curs vă va înzestra cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea aplicația proprie. Indiferent dacă faceți acest curs din motive personale sau profesionale, veți fi sufocați de cât de mult puteți învăța în 4 săptămâni scurte./>

Detaliile Cursului

Lecția 1 - De ce să faceți aplicații mobile?

Aflați procesul de creare a aplicațiilor mobile, de la început până la sfârșit. În acest curs veți învăța toți pașii necesari pentru a merge de la "ideea mare" la succesul App Store. Vă vom arăta exact ce presupune o idee viabilă pentru aplicații și începe să vă dezvoltați aplicația.

Lecția 2 - Proiectarea pentru publicul dvs.

Știți exact care sunt utilizatorii dvs.? Ce fac ei? Cum vor utiliza aplicația dvs.? Când o vor deschide? În această lecție, veți învăța să înțelegeți publicul țintă și să creați un design de succes pentru aplicația dvs.

Lecția 3 - Codificarea pentru începători

Alegerea limbajului de programare poate fi una dintre cele mai importante decizii atunci când dezvoltați o aplicație. Este esențial să înțelegeți ce nivel de expertiză de codare veți avea nevoie pentru a crea aplicația dvs. de la început până la sfârșit. Această lecție vă va ghida prin opțiunile disponibile.

Lecția 4 - ciclul de viață al dezvoltării

Crearea de aplicații este simplă, dar asta nu înseamnă că este ușor. Pentru a crea aplicații reușite, trebuie să ne păstrăm ușor. Vom începe cu ideea aplicației dvs. și veți învăța să repetați procesul de dezvoltare până când aveți MVP.

Lecția 5 - Stocarea datelor cu aplicații

Aplicația dvs. îți amintește bine lucrurile? Stochează informații sensibile sau pur și simplu doar preferințe de la utilizatorii dvs.? Pentru a profita la maximum de aplicația dvs., va trebui să adăugați o bază de date la aplicație și să vă asigurați că informațiile sunt sigure.

Lecția 6 - Publicarea aplicației

În dezvoltarea aplicațiilor mobile, este esențial să aveți o cale clară către succes până când aplicația dvs. este gata să fie distribuită în întreaga lume. În această lecție, veți afla despre Consola pentru dezvoltatori și despre ceea ce aveți nevoie pentru a obține totul pregătit pentru lansarea App. Vă vom duce prin Pași pentru a vă elibera aplicația din Magazin Play, oferindu-vă acces la o lume a Utilizatorilor care vă va face succes.

Lecția 7 - Efectuarea de bani în mobile

Noțiuni de bază la etapele finale de dezvoltare App este mare, dar ce apoi? Trebuie să înțelegeți opțiunile dvs. pentru a face bani cu aplicația dvs. Știi cum se fac banii în Mobile? Una dintre cele mai mari greșeli pe care orice dezvoltator o poate face nu este gândirea înainte de a-ți termina aplicația. Veți învăța diferitele modele de venituri utilizate de dezvoltatori, pentru a face ca aplicația dvs. să aibă succes atunci când o lansați în întreaga lume. Veți învăța să adăugați valoare

Lecția 8 - Analiza dezvoltării

În Lecția finală, veți dobândi abilitățile de a culege date și înțelegeți modul în care aceste date sunt utilizate pentru a genera venituri în aplicația dvs. Fiecare succes trebuie masurat pentru a intelege unde am facut si la ce ne putem imbunatati. Înțelegerea instrumentelor de dezvoltare utilizate de profesioniștii din industrie vă va ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă măsurați în mod clar succesul.

Începeți să învățați acum

Ultima actualizare Feb 2018

Despre facultate

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you!

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you! Citește mai puţin