Diploma noastra in design grafic introduce studentilor la conceptele de baza ale designului grafic si ale lumii comunicarii vizuale. Elevii vor explora conceptul de gândire vizuală, elemente/>

Detaliile Cursului

SESIUNEA 1 - Introducere în design grafic

Începem cu "Ce este" de design grafic și despre modul în care Graphic Design are de-a face cu comunicarea vizuală a unei idei, deși mesajul sau semnificația prin combinarea simbolurilor, imaginilor și / sau cuvintelor. Oferim, de asemenea, o imagine de ansamblu a aplicațiilor "Graphic Design" - "Sfânta Treime" - Adobe Photoshop, Illustrator

SĂPTĂMÂNTUL 2 - Elemente

În această lecție, veți învăța să dezvoltați un "Eye Designer", înțelegând blocurile de design grafic. Veți înțelege cum să utilizați linia, forma, culoarea, textura, masa și spațiul pentru a vă comunica mesajul și pentru a utiliza principiile pentru a aduce ordinea și structura designurilor dvs.

SĂPTĂMÂNA 3 - Teoria culorilor

Unul dintre cei mai importanți factori ai oricărui design este culoarea. Teoria culorii creează o structură logică și este vitală pentru a înțelege ca parte a educației dvs. de design. Culoarea poate stabili o stare de spirit, atrage atenția sau poate face o declarație. Acesta poate fi cel mai puternic element de design și aici veți învăța cum să îl înțelegeți și să îl utilizați în mod eficient.

SĂPTĂMÂNA 4 - Photoshop Pentru designeri

Adobe Photoshop este aplicația standard pentru manipularea imaginilor digitale. În această lecție, veți învăța cum să utilizați unele dintre cele mai avansate instrumente Photoshop pentru a vă aduce la viață ideile creative și pentru a vă crește productivitatea în același timp, învățând sfaturi și trucuri simple.

SEMNEA 5 - Introducere în tipografie

Tipografia joacă un rol esențial în consolidarea brandului dvs., creând interes pentru produsul dvs. și evidențiind mesajul dvs. central. Aici veți obține o înțelegere solidă a principiilor de bază și veți afla cum este o zonă esențială de pricepere și cunoștințe pentru toți designerii grafici.

SĂPTĂMÂNA 6 - Logo Crearea cu Adobe Illustrator

Designul de logo-uri este în jurul nostru. Ele servesc ca mementouri instantanee și puncte de recunoaștere a produselor sau mărcilor. Aici examinăm cele mai bune practici asociate cu crearea de logouri și provocarea de a încorpora ideologiile unui client într-o singură grafică, toate folosind puterea Adobe Illustrator pentru crearea logo-ului.

SĂPTĂMÂNA 7 - Proiectarea pentru Web

Înțelegerea modului în care utilizatorii interacționează cu site-urile web și modelele de comportament ale utilizatorilor este o abilitate crucială în implementarea designului paginii web. În această lecție, veți obține această înțelegere și cum să aplicați principii corecte designului dvs. și să realizați machete eficiente și profesionale.

SĂPTĂMÂNA 8 - Imprimare

Una dintre cele mai fundamentale domenii de proiectare este munca de imprimare, iar o înțelegere solidă a modului în care puteți seta corect fișierele pentru imprimare este vitală. Aici veți afla terminologia corectă, cum să o aplicați și veți crea și configura un document pentru imprimare în Adobe InDesign.

Începeți să învățați acum

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Shaw Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
4 săptămâni
Part time
Price
Free
pe luna
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date