Read the Official Description

Diploma noastra in design grafic introduce studentilor la conceptele de baza ale designului grafic si ale lumii comunicarii vizuale. Elevii vor explora conceptul de gândire vizuală, elemente/>

Detaliile Cursului

SESIUNEA 1 - Introducere în design grafic

Începem cu "Ce este" de design grafic și despre modul în care Graphic Design are de-a face cu comunicarea vizuală a unei idei, deși mesajul sau semnificația prin combinarea simbolurilor, imaginilor și / sau cuvintelor. Oferim, de asemenea, o imagine de ansamblu a aplicațiilor "Graphic Design" - "Sfânta Treime" - Adobe Photoshop, Illustrator

SĂPTĂMÂNTUL 2 - Elemente

În această lecție, veți învăța să dezvoltați un "Eye Designer", înțelegând blocurile de design grafic. Veți înțelege cum să utilizați linia, forma, culoarea, textura, masa și spațiul pentru a vă comunica mesajul și pentru a utiliza principiile pentru a aduce ordinea și structura designurilor dvs.

SĂPTĂMÂNA 3 - Teoria culorilor

Unul dintre cei mai importanți factori ai oricărui design este culoarea. Teoria culorii creează o structură logică și este vitală pentru a înțelege ca parte a educației dvs. de design. Culoarea poate stabili o stare de spirit, atrage atenția sau poate face o declarație. Acesta poate fi cel mai puternic element de design și aici veți învăța cum să îl înțelegeți și să îl utilizați în mod eficient.

SĂPTĂMÂNA 4 - Photoshop Pentru designeri

Adobe Photoshop este aplicația standard pentru manipularea imaginilor digitale. În această lecție, veți învăța cum să utilizați unele dintre cele mai avansate instrumente Photoshop pentru a vă aduce la viață ideile creative și pentru a vă crește productivitatea în același timp, învățând sfaturi și trucuri simple.

SEMNEA 5 - Introducere în tipografie

Tipografia joacă un rol esențial în consolidarea brandului dvs., creând interes pentru produsul dvs. și evidențiind mesajul dvs. central. Aici veți obține o înțelegere solidă a principiilor de bază și veți afla cum este o zonă esențială de pricepere și cunoștințe pentru toți designerii grafici.

SĂPTĂMÂNA 6 - Logo Crearea cu Adobe Illustrator

Designul de logo-uri este în jurul nostru. Ele servesc ca mementouri instantanee și puncte de recunoaștere a produselor sau mărcilor. Aici examinăm cele mai bune practici asociate cu crearea de logouri și provocarea de a încorpora ideologiile unui client într-o singură grafică, toate folosind puterea Adobe Illustrator pentru crearea logo-ului.

SĂPTĂMÂNA 7 - Proiectarea pentru Web

Înțelegerea modului în care utilizatorii interacționează cu site-urile web și modelele de comportament ale utilizatorilor este o abilitate crucială în implementarea designului paginii web. În această lecție, veți obține această înțelegere și cum să aplicați principii corecte designului dvs. și să realizați machete eficiente și profesionale.

SĂPTĂMÂNA 8 - Imprimare

Una dintre cele mai fundamentale domenii de proiectare este munca de imprimare, iar o înțelegere solidă a modului în care puteți seta corect fișierele pentru imprimare este vitală. Aici veți afla terminologia corectă, cum să o aplicați și veți crea și configura un document pentru imprimare în Adobe InDesign.

Începeți să învățați acum

Program taught in:
Engleză
Last updated February 9, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
4 săptămâni
Part-time
Price
Free
pe luna
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date