Citește Descrierea Oficială

Programul de studii de poliție este destinat serviciului de poliție din Cipru și se adresează absolvenților Academiei de Poliție .

Într-o perioadă de schimbare rapidă a ratelor și a nevoilor mari de securitate modernă și cetățenie, acest program de doi ani urmărește să ofere membrilor Poliției noi cunoștințe, deprinderi și practici cu o orientare europeană, completate, extinzându-se și actualizând de la caz la caz cunoștințele deja dobândite în timpul studiilor la Academia de Poliție din Cipru.

Pentru a obține o diplomă în studii de poliție, studenții trebuie să participe cu succes la 12 Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου tematice (12 module) tematice (120 ECTS în total) la Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Structura programului

Modulele tematice ale programului de modernizare al Academiei de Poliție sunt împărțite în clase introductive. și HE specializare. Pentru selectarea unor elevi specializare, este necesară finalizarea cu succes a altor unități tematice.

Elevii participă inițial la 8 unități tematice obligatorii (8X10 ECTS). La finalizarea unităților tematice obligatorii , elevii pot alege fie un program doar prin participarea la module tematice (4 specializări x 10 ECTS) sau o combinație de 2 teze. specializare (10 ECTS fiecare) și Disertatie (echivalent cu 2 TS sau 20 ECTS).

cod

Cerințele de admitereO condiție prealabilă pentru intrarea în program este deținerea unei diplome a Academiei de Poliție din Cipru și o bună cunoaștere a limbii engleze pentru studierea literaturii internaționale.

aplicațiiPerioada de depunere a cererilor de admitere la programa oferită pentru anul universitar 2017-2018 este de la 6 iulie până la 5 septembrie 2017, la ora 11:00 .

Aplicațiile sunt trimise numai prin intermediul site-ului web al Universității la https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Program predat în:
Greacă

Vezi 22 mai multe cursuri de la Open University Of Cyprus »

Ultima actualizare July 8, 2018
Acest curs este Online
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
2,880 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date