Diplomă în studii de poliție

Open University Of Cyprus

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă în studii de poliție

Open University Of Cyprus

Programul de studii de poliție este destinat serviciului de poliție din Cipru și se adresează absolvenților Academiei de Poliție .

Într-o perioadă de schimbare rapidă a ratelor și a nevoilor mari de securitate modernă și cetățenie, acest program de doi ani urmărește să ofere membrilor Poliției noi cunoștințe, deprinderi și practici cu o orientare europeană, completate, extinzându-se și actualizând de la caz la caz cunoștințele deja dobândite în timpul studiilor la Academia de Poliție din Cipru.

Pentru a obține o diplomă în studii de poliție, studenții trebuie să participe cu succes la 12 Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου tematice (12 module) tematice (120 ECTS în total) la Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Structura programului

Modulele tematice ale programului de modernizare al Academiei de Poliție sunt împărțite în clase introductive. și HE specializare. Pentru selectarea unor elevi specializare, este necesară finalizarea cu succes a altor unități tematice.

Elevii participă inițial la 8 unități tematice obligatorii (8X10 ECTS). La finalizarea unităților tematice obligatorii , elevii pot alege fie un program doar prin participarea la module tematice (4 specializări x 10 ECTS) sau o combinație de 2 teze. specializare (10 ECTS fiecare) și Disertatie (echivalent cu 2 TS sau 20 ECTS).

cod

Cerințele de admitereO condiție prealabilă pentru intrarea în program este deținerea unei diplome a Academiei de Poliție din Cipru și o bună cunoaștere a limbii engleze pentru studierea literaturii internaționale.

aplicațiiPerioada de depunere a cererilor de admitere la programa oferită pentru anul universitar 2017-2018 este de la 6 iulie până la 5 septembrie 2017, la ora 11:00 .

Aplicațiile sunt trimise numai prin intermediul site-ului web al Universității la https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Această școală oferă programe în:
  • Greacă


Ultima actualizare July 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,880 EUR
Locations
Cipru - Cyprus Online
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Cipru - Cyprus Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala