Diplomă în procesul de luare a perdea profesional și decorațiuni interioare (obiectiv premii)

National Design Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă în procesul de luare a perdea profesional și decorațiuni interioare (obiectiv premii)

National Design Academy

STUDIU flexibil ONLINE, taxele de curs de la £ 61.88 lunar subvenționate prin finanțarea.

Ai face perdele pentru casa ta, familia și prietenii? Nu te încurajează să înceapă propria afacere luare cortina? Vrei te iubesc o schimbare de cariera, dar nu dispun de calificările? Doriți să utilizați acest curs ca o intrare pe un grad?

... atunci acesta este cursul pentru tine!

Un curs - două moduri de a studia; alege de la studiu acasă învățământ la distanță sau în studio la Academia (a se vedea site-ul nostru pentru datele).

Nu sunt necesare calificări anterioare pentru acest curs; veți avea nevoie de abilități de bază doar de cusut și știu cum să facă o bază, necăptușit cortina.

Acest nivel 3 curs Diploma este pe deplin acreditat de către Awards AIM. Este flexibil si poate fi studiat prin învățământ la distanță part-time, permițându-vă să continue de muncă și de familie angajamentelor existente, sau pot participa la cursurile noastre în studio pentru un "accelerat" la calificarea.

Acest Diploma practic în procesul de luare Curtain Professional și răcoritoare Mobilier include metodele de construcție pentru o serie de perdele de mână mobilat lux și mobilier la comandă moi. Este ideal pentru cei care doresc să abordeze proiecte individuale sau, alternativ, pentru studenții care caută o schimbare de cariera sau de a începe propria lor decorațiuni interioare atelier. Diploma acoperă o mare varietate de abilități practice și cunoștințe de afaceri necesare pentru a începe propria afacere. Acestea includ: - proiectare Fabric, selecție și culoare teorie de măsurare Professional & mitre estimare, împletit de mână și de model de potrivire manual practic terminat constructia perdea Construirea rubrici mușama cusute manual prin conducte tie-spate și perne Construirea unui orb Roman orb și Londra Construirea o pelmet căptușit Configurarea unui decorațiuni interioare swags de afaceri și cozi Acest curs este conceput pentru a oferi studenților încrederea de a progresa pe proiecte mai mari și mai avansate, începe propria atelier profesional sau, alternativ, să urmeze traseul nostru progresie garantat pe o diplomă în design.

Diploma este pe deplin acreditat de către Premii AIM și după finalizarea cu succes a cursului, studenții vor fi acordate atât Diploma de nivel 3 în Professional Design Interior și Academia de design National Diploma Profesionala in Design Interior. A face acest lucru, desigur, o calificare validat la nivel national.

Deoarece suntem un furnizor de curs online nu există o dată de intrare fixe, pe care o alegeți ce dată este cel mai potrivit pentru tine.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
10 - 12 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
395 GBP
Plățile pot fi efectuate în rate
Locations
Emiratele Arabe Unite - Dubai, Dubai
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Emiratele Arabe Unite - Dubai, Dubai
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala