Citește Descrierea Oficială

Pentru cine e cursul?

 • Oricine are interes să afle mai multe despre procesul de design grafic.
 • O carieră în design grafic este deschisă absolvenților oricărei discipline legate de proiectare, de exemplu, design 3D, design de comunicare, fotografie, ilustrație sau artă vizuală, dar o diplomă grafică specifică va fi cea mai utilă.

Cerință de intrare:

 • Acest curs este disponibil tuturor elevilor, din toate mediile academice.
 • O bună înțelegere a limbii engleze, a matematicii și a TIC sunt necesare pentru a participa la acest curs.

Evaluare:

 • La sfârșitul cursului, vi se va solicita să participați la un test online cu răspunsuri multiple. Testul dvs. va fi evaluat automat și imediat, astfel încât să știți instantaneu dacă ați reușit.
 • Înainte de ședința pentru examenul final, veți avea ocazia să vă testați cunoștințele cu un examen machet.

Certificare:

 • După ce ați trecut cu succes testul, veți putea obține un certificat de realizare acreditat. Cu toate acestea, puteți obține un certificat de absolvire a cursului, după absolvirea cursului, fără să fiți înscris pentru test. Certificatele pot fi obținute fie în format tipărit, la costul de 39 £, fie în format PDF, la un cost de 24 de lire sterline.

De ce să ne alegeți?

 • Affordable, angajarea
 • Tutorial videoclipuri / materiale de la industria de experți de lider;
 • Studiu într-o platformă de învățare on-line prietenoasă și prietenoasă;
 • Sisteme de examinare eficiente pentru evaluarea și rezultatul instant;
 • Regatul Unit
 • Accesați conținutul cursului de pe mobil, tabletă sau desktop de oriunde;
 • Beneficiul aplicării cardului NUS Extra Discount;
 • Suport 24/7 pentru studenți prin e-mail.

CURRICULUMUL CURSULUI

LECȚIA 1: Elementele de bază ale designului grafic

Această lecție începe cu toate elementele de bază ale graficii; cum este vorba despre comunicarea vizuală a unui gând, a unei idei sau a unui mesaj prin simboluri, cuvinte sau imagini. Vă prezentăm, de asemenea, cele 3 programe esențiale necesare în grafica și Adobe Illustrator, Adobe Indesign și Adobe Photoshop.

LECȚIA 2: Fundația în proiectare

Această lecție vă va ajuta să construiți o bază solidă în înțelegerea desenelor și modelelor și vă va oferi posibilitatea de a utiliza culoarea, forma, liniile, spațiile, masa și textura pentru a vă transmite mesajul prin design. Aceasta va ajuta, de asemenea, să aducă ordine și structură în desenele dumneavoastră.

LECTIA 3: Bazele Adobe Photoshop

Adobe Photoshop a fost pentru prima dată introdus în lume la începutul anilor nouăzeci. A fost foarte bine primit de designeri și de comunitatea creativă. Designerii pentru prima dată au fost capabili să facă editare profesională la costuri foarte mici și fără a fi nevoie să cumpere orice echipament suplimentar. Acesta a fost îmbrățișat de industrie foarte repede și într-o perioadă scurtă de timp, a devenit standardul industrial. Caracteristicile și aplicațiile acestui software sunt foarte variate, dar accentul nostru în aceste lecții va fi doar elementul de bază al Adobe Photoshop.

LECTIA 4: Designerii merg la software

Când vine vorba de Manipularea Designului, Adobe Photoshop este software-ul pentru fiecare designer. Aceste lecții vă vor îndruma prin câteva dintre instrumentele avansate din Photoshop pentru a aduce la viață ideile creative. Acesta vă va arăta, de asemenea, câteva dintre comenzile rapide care vă va accelera capacitatea de a crea și edita modele.

Lecția 5: Introducere și tipografie Adobe Illustrator

Tipografia joacă un rol important în crearea unui interes pentru produsul unei mărci și este mesajul. Această lecție va ghida studenții pentru a înțelege temeinic principiile de tipografie și modul în care joacă un rol vital în lumea designului grafic.

LECȚIA 6: Crearea de logouri cu Illustrator

Această lecție ne va ghida prin cele mai bune practici de proiectare a unui logo de la zero, cu ajutorul Adobe Illustrator. De asemenea, subliniază importanța includerii mesajului de brand al unui client în cadrul emblemei și a unor provocări comune cu care se confruntă designerii atunci când creează logo-ul.

LECȚIA 7: Elementele de bază ale paginii web

Proiectarea unei pagini web este un scenariu diferit față de aplicarea modelelor pe care le-am abordat până acum în lecțiile anterioare. În această lecție, elevii vor înțelege modul în care utilizatorii de pe site interacționează și cum este o abilitate necesară pentru a înțelege pentru a realiza modele bune de web. Acesta vă va ghida, de asemenea, prin crearea de layout-uri profesionale și desene sau modele pentru site-ul web

LECTIA 8: Introducere în Adobe în Design and Print Work

O bună înțelegere a modului de configurare corectă a fișierelor pentru tipărire este la fel de importantă ca și crearea unor modele minunate. Această lecție va ghida prin subiectul lucrării de tipărire unde studenții vor fi prezentați cum să utilizeze Adobe InDesign pentru a crea și configura un document pentru imprimare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 365 mai multe cursuri de la John Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
22 GBP
Deadline
După locații
După dată