Diplomă în învățământul superior în științe umaniste

The Open University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă în învățământul superior în științe umaniste

The Open University

Această diplomă de învățământ superior cuprinde o gamă largă de discipline fascinante, inclusiv istoria artei, studiile clasice, scrierea creativă, limba engleză, literatura engleză, franceza, germana, istoria, muzica, filosofia, studiile religioase și spaniolă. Pe măsură ce lucrați pe parcurs, veți dezvolta cunoștințele culturale și vă veți aprofunda înțelegerea trecutului - în timp ce vă intensificați conștientizarea critică și perfecționați aptitudinile de dezbatere și analiză care sunt foarte apreciate de angajatori.

Caracteristicile principale ale cursului

 • O mare diversitate de perspective, perioade și subiecte
 • Practicați și perfecționați abilitățile argumentării și analizei, sporind capacitatea de angajare
 • Învață să comunici eficient ideile și să reflectezi asupra învățării tale
 • Dezvoltă abilitățile de studiu și cunoștințele care oferă o bază solidă pentru studiul ulterior

Detaliile Cursului

Această calificare are două etape, fiecare cuprinzând 120 de credite.

Veți începe etapa 1 cu o introducere largă în domeniul artelor și științelor umaniste urmată de până la două module alese dintr-o varietate de subiecte.

În continuare, la Etapa 2, veți alege două module dintr-o gamă largă de opțiuni de artă și umanitate.

Etapa 1 (120 credite)

Veți începe cu o introducere stimulantă a artelor și umaniste, studiind o serie de subiecte din diferite perioade și civilizații, dezvoltând în același timp abilități esențiale de studiu. Modulele opționale se bazează pe această bază solidă pentru a vă dezvolta abilitățile critice și analitice. Vă recomandăm să studiați această etapă în ultimii doi ani pentru a vă oferi o pregătire solidă în domeniul științelor umaniste și pregătirea sănătoasă pentru traseul de studiu ales la Etapa a 2-a.

Module Credite

Veți începe diploma cu:

 • Artele trecute și prezente

Veți completa Etapa 1 cu o varietate de opțiuni, vă recomandăm:

 • Voci, texte și cultura materială

Alternativ, puteți alege 60 de credite din această listă de module.

Dacă intenționați să studiați limba franceză, germană sau spaniolă ca parte a diplomei dvs., trebuie să alegeți modulele de limbă corespunzătoare.

Etapa 2 (120 credite)

Modulele citate în această descriere sunt disponibile în prezent pentru studiu. Pe măsură ce lucrați prin diplomă, veți continua să vă dezvoltați abilitățile critice de gândire, scriere și analiză. Veți începe, de asemenea, să lucrați și să vă gândiți mai mult în mod independent în legătură cu o serie de probleme și întrebări pe care vi le-ați prezentat cursul de studiu. Veți lua două module din istoria artei, studii clasice, scrierea creativă, limba engleză, literatura engleză, franceză, germană, istorie, muzică, filosofie, studii religioase sau spaniolă.

Module Credite

Veți alege unul de la:

 • Scriere creativa
 • Explorarea culturii artistice si vizuale
 • Explorarea filosofiei
 • În interiorul muzicii
 • Citirea si studierea literaturii
 • Explorarea religiei: locuri, practici, texte și experiențe
 • Explorând lumea clasică
 • Europa timpurie modernă: societatea și cultura c.1500-1780
 • Insulele Britanice și lumea modernă, 1789-1914
 • Latin clasic: limba Romei antice

De asemenea, veți alege:

 • Unul din această listă de module 60

Modulele citate în această descriere sunt disponibile în prezent pentru studiu. Cu toate acestea, pe măsură ce analizăm curriculumul în mod regulat, selecția exactă se poate schimba în timp.

Accesibilitate

Facem toate calificările noastre cât mai accesibile posibil și avem o gamă largă de servicii pentru a sprijini toți studenții noștri. Diploma de Învățământ Superior în Arte și Științe Umane utilizează o varietate de materiale de studiu și are următoarele elemente:

 • studiind un amestec de materiale tipărite și online - resursele de învățare online pot include site-uri web, clipuri media audio / video și activități interactive cum ar fi chestionare online
 • lucrand intr-un grup cu alti studenti
 • lucrând cu materiale de lectură specializate, cum ar fi opere de artă și manuscrise muzicale
 • folosind software specializat (de exemplu, pachetul de muzică Sibelius).

Toate calificările vă solicită să finalizați activitățile de învățare și de evaluare într-un interval de timp necesar și în conformitate cu termenele stabilite în prealabil. Prin urmare, veți avea nevoie să vă gestionați timpul în mod eficient în timpul studiilor, iar Universitatea vă va ajuta să vă dezvoltați această abilitate în toată diploma. Informațiile privind evaluarea vor fi disponibile la începutul fiecărui modul.

Dacă simțiți că aveți nevoie de asistență suplimentară cu oricare dintre elementele de mai sus, vizitați pagina noastră cu handicap pentru a afla mai multe despre ceea ce oferim. Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a discuta cerințele dumneavoastră individuale, astfel încât să putem pune aranjamentele înainte de a începe.

Rezultatele învățării, predarea și evaluarea

Această calificare vă dezvoltă învățarea în patru domenii principale:

 • Cunoștințe și înțelegere
 • Abilități cognitive
 • Aptitudini practice și profesionale

Aptitudini principale

Nivelul și profunzimea învățării tale crește treptat, pe măsură ce lucrezi prin calificare. Veți fi susținuți pe tot parcursul stilului unic de predare și evaluare al OU - care include un tutore personal care să vă ghideze și să vă comenteze munca; texte de curs de calitate superioară; resurse de e-learning cum ar fi podcast-uri, medii interactive și materiale online; grupuri de tutorial și forumuri comunitare.

Transfer de credit

Dacă ați studiat deja la nivel universitar, este posibil să o puteți număra în vederea obținerii calificării dvs. universitare - ceea ce vă poate economisi timp și bani prin reducerea numărului de module pe care trebuie să le studiați. La OU numim acest transfer de credit.

Nu este doar un studiu universitar care poate fi luat în considerare, puteți transfera, de asemenea, studii dintr-o gamă largă de calificări profesionale sau profesionale, cum ar fi GNL și GNL.

Trebuie să solicitați un transfer de credit înainte de a vă înregistra, cu cel puțin 4 săptămâni înainte de data de închidere a înregistrării. Va trebui să știm ce ați studiat, unde și când și va trebui să furnizați dovezi ale studiului anterior.

La finalizare

La finalizarea acestui curs, vă vom acorda Diploma de Învățământ Superior în Arte și Științe Umane.

Cerințe de intrare

Nu există cerințe formale de intrare pentru această calificare.

La The Open University , credem că educația ar trebui să fie deschisă tuturor, astfel încât să oferim o educație universitară de înaltă calitate oricui dorește să-și realizeze ambițiile și să-și îndeplinească potențialul.

Cât timp am nevoie?

Majoritatea studenților noștri studiază cu jumătate de normă, finalizând 60 de credite pe an.

Aceasta va însemna de obicei să studiezi timp de 16-18 ore pe săptămână.

Numărarea studiului anterior

Puteți economisi timp și bani prin reducerea numărului de module pe care trebuie să le studiați pentru această calificare dacă aveți:

 • deja studiat la nivel universitar (chiar dacă nu ați terminat studiile)
 • alte calificări profesionale sau profesionale, cum ar fi HNC și GNL.

Cât costă studierea în afara Europei?

Credem că costurile nu ar trebui să fie o barieră pentru a-ți atinge potențialul. De aceea, lucrăm din greu pentru a menține costul studiului la un nivel cât mai scăzut și pentru a avea o gamă largă de modalități flexibile de a plăti pentru a ajuta la răspândirea sau chiar la reducerea costului.

 • Taxele sunt plătite pe bază de module pe modul - nu va trebui să plătiți pentru toată calificarea dvs. în față.
 • O calificare cuprinde o serie de module, fiecare cu o taxă individuală. Adăugate împreună, ele vă oferă costul total.
 • Dacă, la fel ca majoritatea studenților OU, studiați cu jumătate de normă la o rată de 60 de credite pe an, veți lua șase ani pentru a finaliza un grad de onoare.
 • Taxa curentă pentru 60 de credite este de £ 2,864 *.
 • Taxa curentă pentru 120 de credite - care este echivalentă cu un an de studiu cu normă întreagă - este de £ 5,728 *.
 • La prețurile curente, costul total al calificării dvs. ar fi de 11,456 £ *.

* Informațiile privind taxele furnizate aici sunt valabile pentru modulele care încep înainte de 31 iulie 2018. Taxele cresc în mod normal în fiecare an în funcție de inflație și de abordarea strategică a universității în materie de taxe.

Cariere

Competențe pentru dezvoltarea carierei

Această diplomă în învățământul superior vă va ajuta să exersați și să perfecționați abilitățile de argumentare și analiză, care sunt evaluate foarte mult de către angajatori. Pe măsură ce progresați prin studiile voastre, veți construi în mod constant abilitățile voastre; dezvoltând o percepție mai mare în înțelegerea și analizarea informațiilor și construirea de argumente mai sofisticate ca răspuns la sarcini. Veți învăța, de asemenea, să studiați independent și să vă dezvoltați cunoștințele de informare. Acestea sunt toate abilități transferabile esențiale, care sunt foarte solicitate în locul de muncă modern.

Cariere relevante

Lărgimea studiului și a gamei de texte și obiecte de cultură analizate, combinate cu gândire clară și comunicare, fac ca această diplomă de învățământ superior să fie relevantă pentru o mare varietate de cariere, printre care:

 • administrația publică, administrația locală, serviciul public, instituțiile de artă și serviciile sociale
 • publicitate, jurnalism, edituri, industrii creative și relații publice
 • educaţie
 • munca juridică
 • afaceri, bancar și retail
 • resurse umane
 • organizații de caritate și campanii electorale.

Explorarea opțiunilor

Odată ce vă înregistrați la noi (și până la trei ani după ce ați terminat studiile), veți avea acces deplin la serviciul nostru de carieră pentru o gamă largă de informații și sfaturi - inclusiv forumuri on-line, site-uri, simulări de interviuri, precum opțiunea de a trimite un e-mail sau de a vorbi unui consilier de carieră. Unele zone ale site-ului sunt disponibile pentru vizionare în orice moment, inclusiv ajutor în căutarea și solicitarea de locuri de muncă. De asemenea, puteți citi mai multe informații generale despre modul în care studiul OU vă îmbunătățește cariera.

Între timp, dacă doriți să faceți o cercetare în jurul valorii de această calificare și unde ar putea să vă ducă, am creat o listă de titluri de locuri de muncă relevante ca punct de plecare (rețineți că unele cariere pot necesita studii suplimentare, instruire și / sau muncă experiență dincolo de diploma de studii superioare):

 • profesor
 • muzeu curator
 • funcționar public
 • manager de cont de publicitate
 • ziarist
 • editor
 • manager de relații publice
 • avocat
 • caritabil
 • manager de retail
 • manager de resurse umane
 • politician
 • bibliotecar
 • arhivar de informații
 • contabil
 • lector superior de educație
 • administrația locală și managementul NHS
 • administrarea artelor
 • consultant
 • agent de turism
 • marketing
 • administrare afaceri.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
The Open University

Ultima actualizare January 24, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
2 - 4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
11,456 GBP
Locations
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala