Citește Descrierea Oficială

Caracteristici cheie

 • 36 de ore de formare condusă de instructor
 • 14 ore de învățare în ritm propriu
 • 18 demo-uri live ale celor mai populare instrumente DevOps
 • 16 ore de sarcini practice cu instrumente DevOps
 • 3 examene complete de simulare
 • 3 proiecte practice practice, cu instrumente DevOps

Care sunt obiectivele cursului?

Simplilearn 's Simplilearn curs de formare este conceput pentru a vă ajuta să deveniți un practician DevOps și să aplicați cele mai recente în metodologia DevOps pentru a automatiza ciclul de dezvoltare a software-ului dvs. chiar din clasă. Veți stăpâni gestionarea configurației; implementarea continuă a integrării, livrarea și monitorizarea cu ajutorul instrumentelor DevOps precum Git, Docker, Jenkins, Puppet și Nagios într-o abordare practică, practică și interactivă.
Cursul de formare Devops se concentrează în mare măsură pe utilizarea containerelor Docker, o tehnologie care revoluționează modul în care sunt implementate aplicațiile în nor și este un set de competențe critice pentru a stăpâni în epoca norului.

Ce abilități veți învăța?

După finalizarea cursului de instruire DevOps, veți obține expertiză în diferite aspecte ale modelului de livrare DevOps. Rezultatele practice de învățare ale acestui curs de formare Devops sunt:
 • O înțelegere a DevOps și a seturilor de instrumente DevOps moderne
 • Abilitatea de a automatiza toate aspectele unei conducte moderne de livrare și de implementare folosind:
o Instrumente de gestionare a codului sursă
o Construiți unelte
o Unelte de testare automate
o Containerizarea prin Docker
o Instrumente de gestionare a configurației
o Instrumente de monitorizare

Cine ar trebui să urmeze acest curs?Opțiunile de carieră DevOps sunt înfloritoare în întreaga lume. DevOps a fost prezentat ca una dintre cele 11 locuri de muncă cele mai bune din America pentru anul 2017, potrivit CBS News, iar datele de pe Payscale.com arată că managerii DevOps câștigă până la 122 234 dolari pe an, inginerii DevOps câștigând până la 151 461 dolari. Devocate de locuri de muncă DevOps sunt al treilea cel mai mare rol de tehnologie clasat pe cererea angajatorului pe Indeed.com, dar au al doilea cel mai mare deficit de talente.

Acest curs de instruire DevOps va fi benefic pentru următoarele roluri profesionale:

 • Dezvoltatori de software
 • Managerii de proiect tehnic
 • Arhitecti
 • Suport pentru operațiuni
 • Ingineri de implementare
 • Managerii IT
 • Dezvoltarea managerilor
Cunoștințele prealabile privind dezvoltarea de software, de preferință în Java, și instrumentele liniei de comandă UNIX / Linux sunt esențiale pentru acest curs.

Care sunt proiectele incluse în curs?Ca parte a cursului, veți finaliza trei proiecte bazate pe cazuri de utilizare a industriei.

Proiectul nr. 1
Domeniul: Finanțe
O bancă globală recrutează 500 de dezvoltatori de software absolvent în fiecare an. Dezvoltatorii sunt angajați la site-uri din patru țări diferite. Banca solicită un sistem de chestionare bazat pe web pentru a evalua abilitățile de programare ale absolvenților, astfel încât aceștia să poată oferi instruire adecvată. Va trebui să proiectați, să implementați și să implementați o parte a sistemului.


Proiectul nr. 2
Domeniu: Media
O companie media dorește să ofere un site web unde utilizatorii pot încărca fotografii. Capturi și titluri pot fi adăugate la fotografii. Clienții pot comanda printuri de fotografii pe tricouri, cani și alte articole. Va trebui să proiectați, să implementați și să implementați o parte a sistemului.


Proiectul nr. 3
Domeniu: Medicină
Un spital dorește să pună în aplicare un sistem care să poată detecta interacțiunile medicamentoase dăunătoare. Ei doresc o aplicație telefon mobil care le permite medicilor să intre sau să scaneze prescripții. Sistemul va verifica apoi interacțiunile cu medicamentele, iar medicamentele contradictorii vor fi evidențiate astfel încât prescripția să poată fi modificată. Va trebui să proiectați, să implementați și să implementați o parte din aplicație.

De ce să mă înscriu în acest curs DevOps?

Există o cerere crescândă pentru profesioniștii care înțeleg atât partea dezvoltării, cât și cea operațională a procesului de dezvoltare și desfășurare a software-ului, făcând acest curs de formare DevOps adecvat pentru cei care doresc să-și îmbunătățească rentabilitatea pentru aceste roluri foarte apreciate. Locurile de muncă Devops sunt foarte plătite și foarte solicitate într-o gamă largă de industrii populare. Cursul este ideal pentru participanți la toate nivelurile de experiență.

Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Simplilearn »

Ultima actualizare October 26, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
1,199 GBP
pentru persoane fizice, flexi-pass clasă on-line.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date