Desigur, negru de gen

Generalități

Programul de descriere

noir

Marcelo Luján

atelier Descriere

Stieg Larsson publicate de saga Millennium, adepții de gen nu au oprit în creștere. Cititori, editori, librari: toate caută același lucru: romanul negru. Dar ceea ce este acum un roman crimă? Care sunt cheile de la scris povești întunecate? Poți face fără ancheta poliției într-un text numit „negru“?

Noi credem - și avem dovada de acest lucru - că există un nou mod de a spune realitatea. Noi credem că creșterea „negru“ nu se referă în mod direct la poveștile clasice de copoi. tragedie greacă - Oedip Rex, de exemplu - de obicei, o poveste plină de întuneric, fără a fi nevoie strict de cercetare. Adică, răul apare - există răul - înainte de descoperirea criminalului. Și este acest aspect care ne interesează, pentru că se rupe cu canoanele tradiționale. Tot ceea ce are de a face cu răul ne atrage. Ca cititori și scriitori.

În acest curs dorim să vă oferim instrumentele și concepte, astfel încât să puteți scrie liber text negru figura investigator sau detectiv. Să spunem povești în cazul în care răul - întuneric ființă umană variabilă - este axa poveștii, fără a da prea multă importanță mai târziu. Acesta va fi scopul atelierului: să învețe și să practice povestea care vine din subsolul lucrurilor, acasa, la tot ceea ce ne bantuie, dar nimeni nu ajunge să-l văd în timp.

Realitatea, ceea ce se întâmplă acolo în fiecare zi, chiar și în societățile Avansat-, ne oferă cele mai importante elemente necesare în literatura modernă: verosimil. Totul este posibil - totul este credibil - după Auschwitz.

Noi propunem un model bazat pe premisa atelierului de lucru: nu mai pasă cine a făcut-o, dar de ce a făcut și ceea ce l-au dus să facă acest lucru. În neo-noir, răul nu dispare cu moartea, deoarece moartea - crima, crima - nu este sfârșitul, ci un simplu efect secundar.

operație

Cursurile sunt predate în Campus nostru virtual și pot fi urmate de oriunde și în orice moment. Fiecare unitate profesorul spune toate textele într-un raport scris, în plus față de a face un comentariu personalizat pentru fiecare student efectuează un comentariu la nivel mondial, sa concentrat pe tema unității și completată de discuțiile din cadrul grupului de-a lungul unitatea.

Dă cursuri începe miercuri, în ziua în care coordonatorul inițiază primele forumuri de discuții. In acea zi va intra, de asemenea, primul PDF cu materialul de lucru teoretice și practice scrierea propunerilor. Elevii vor avea un spațiu de șapte zile (până marți) pentru a trimite exerciții. Profesorul colecta exercițiile și puse împreună cu grupul, ghidând dezbaterea și citind despre ele. Marți săptămâna viitoare trimite comentariile dvs. ca un raport final grupului. Și o dată pe lună, zi și timpul care vine mai bine pentru majoritatea studenților, se va organiza o sesiune de chat virtual (într-o cameră de chat privată) pentru a discuta despre lecțiile sau revizuirea unor aspecte care oferă îndoieli.

Agendă

prima lună

 • 1 - caractere negre, scenarii albe.
 • 2 - aici și acum de nenorociri.
 • 3 - Originea întunericului.
 • 4 - Evenimente extraordinare în situații de zi cu zi I.

a doua luni

 • 5 - Evenimente extraordinare în situații de zi cu zi II.
 • 6 - Evenimente extraordinare în situații de zi cu zi III.
 • 7 - realitatea se ascunde.
 • 8 - unghiuri secrete ale răului.

luna a treia

 • 9 - noir Neo: a inutilitate anchetei poliției.
 • 10 - Progressive Narațiune cu mintea în negru.
 • 11 - Familie: legături de sânge.
 • 12 - Întunericul a fost întotdeauna peste tot.

Taxa de curs

 • Plată lunară: 120 euro (plus 30 euro înscriere).
 • plată unică: 360 euro.

Opțiunile de plată

 • Card prin intermediul platformei noastre de plată sigură în PayTPV.
 • Prin transfer bancar (numai din conturile bancare spaniole).
 • Prin debit direct (numai conturi bancare spaniole).
 • Prin Paypal.
 • Prin intermediul sistemelor alternative de plată.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Bienvenido/a a la mayor escuela de Escritura Creativa en español del mundo. Todos tenemos una historia que contar y todos podemos encontrar la mejor forma de hacerlo. Porque, sí, se puede aprender a e ... Citeste mai mult

Bienvenido/a a la mayor escuela de Escritura Creativa en español del mundo. Todos tenemos una historia que contar y todos podemos encontrar la mejor forma de hacerlo. Porque, sí, se puede aprender a escribir. La escritura es un oficio y, como en cualquier oficio, el primer paso es conocer y dominar las técnicas que te permitirán ejercerlo con maestría. Enseñar este oficio es nuestra razón de ser. Aprenderlo no solo está al alcance de genios tocados por el dedo divino: lo descubren cada día desde hace 15 años las miles de personas que han pasado por nuestras aulas presenciales y virtuales. Cuando un oficio se ejerce con maestría, se convierte en arte y cuando hablamos de arte también hablamos de esos intangibles que son el talento o la inspiración. El talento no se aprende, pero tengas poco o mucho, puedes desarrollarlo en el entorno adecuado. Los escritores siempre han necesitado rodearse de otros escritores en busca de guía o consejo. Escuela de Escritores es un espacio de encuentro para escritores hispanohablantes de todo el mundo, una comunidad donde compartir la experiencia de vivir escribiendo con tus compañeros de grupo, acompañados por muchos de los mejores profesores de Escritura Creativa de España. Citește mai puţin
Spania Online , Madrid + 1 Mai mult Mai Puțin