Desigur, în super-puteri ale lumii antice: Orientul Apropiat

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în super-puteri ale lumii antice: Orientul Apropiat

FutureLearn

Pe parcursul a patru săptămâni, acest curs online gratuit explorează patru culturi antice Orientul Apropiat și modul în care au interacționat cu acum fiecare alte 3.500 de ani.

Urmărirea egiptean Mitannian și hetite superputeri,

facilitate de călătorie, diplomație, comerț și război, așa cum vom urmări vechii Mitannian și hitite superputerile egiptene,. Vom vedea modul în care au intrat în contact unii cu alții în eforturile lor de a-și extinde influența lor în tot mai atacate ținuturile Siria-Palestina.

Vom examina obiectele de la Universitatea din Garstang Muzeul de Arheologie Liverpool - una dintre cele mai importante colecții de artefacte din Marea Britanie - permițându-vă să învețe nu numai despre istoria acestei perioade, dar, de asemenea, modul în care experții folosesc artefacte pentru a reconstitui trecutul.

Utilizarea în prezent pentru a ilumina trecut

Dovezile arheologice pe care le vom consulta adesea disparate și fragmentare, astfel încât, în scopul de a intelege mai bine, vom analiza abordările actuale ale relațiilor internaționale și de a discuta paralele moderne, cu un expert de la Departamentul de Politică.

Peisaje antice accesarea

Experții noștri vă vor familiariza cu vechile peisaje Apropiat-est și vă prezint obiecte cheie care prezentate în diplomație și război în acest moment, în trecutul îndepărtat.

De asemenea, veți lua în considerare imaginea de ansamblu, ca și imperii au prosperat și sa împotmolit în lupta pentru a deveni principala superputere a Orientului Apropiat antic.

Care este cursul de?

Acest curs este pentru oricine este interesat de arheologie și istorie antică. studiu anterior în arheologie nu este necesară, deoarece acest curs servește ca o introducere la studiul istoriei Orientului Apropiat antic.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
4 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala