Desigur, în modul de a reuși la: interviuri

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în modul de a reuși la: interviuri

FutureLearn

Acest curs a fost proiectat și dezvoltat de către experți de la Serviciul Cariere aici, la Universitatea din Sheffield pentru a vă ajuta să reușească la interviuri, indiferent dacă se aplică pentru locuri de muncă sau de planificare pentru a studia. Pentru că a fi oferit un interviu poate fi destul de descurajatoare, ne-am pus împreună un set de materiale pentru a vă ajuta să se pregătească și să aibă succes în ziua.

Noi vă vom ajuta să cercetare organizația astfel încât să puteți răspunde la această întrebare în mod frecvent întrebarea „de ce vrei sa lucrezi pentru noi?“ cu stil. Vom oferi consiliere cu privire la ceea ce sa poarte (și ce nu să poarte) și du-te prin intermediul unor întrebări comune interviu. Vom avea sfaturi de la angajatori și îndrumătorii pentru admiterea asupra a ceea ce se uita la candidați și să acopere tipurile de întrebări pe care ar trebui să fie solicitându-le.

În cele din urmă, vă vom ajuta să să se pregătească pentru diferite tipuri de interviu, inclusiv modul de a face o impresie prin telefon sau video sau într-un cadru de grup. Vă vom ajuta să se pregătească pentru teste și lucrări practice care pot fi incluse ca parte a procesului de interviu.

Cursul este foarte participativ și include articole pentru tine de a citi, viziona clipuri video și materiale interactive cu sfaturi pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum să se pregătească pentru interviu. Vor exista, de asemenea, discuții în cazul în care vă puteți învăța și de sprijin reciproc, exerciții de auto-reflecție și teste. De-a lungul cursului veți fi încurajați să colecteze un portofoliu de munca ta, care te va ajuta cu interviuri viitoare.

Până la sfârșitul celor trei săptămâni sperăm că veți avea încredere pentru a efectua, la cel mai bun foarte la interviu.

Dacă sunteți încă în stadiul de a scrie CV-ul si depunerea cererilor pentru un loc de muncă sau de curs, se alăture cursul nostru Cum să reușești la: scrierea de cereri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala