Desigur, în identificarea fraudei alimentară

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în identificarea fraudei alimentară

FutureLearn

Industria alimentară este una dintre cele mai importante sectoare comerciale din lume. Toată lumea o folosește, dar cât de mulți oameni să abuzeze de ea? Așa cum am asista la creșterea globalizării lanțului de aprovizionare, o provocare tot mai mare verifică identitatea îndoielnică a materiilor prime în alimentele pe care le mâncăm.

În acest curs vom aborda teme de actualitate referitoare la "fraudă alimentară" și de a explora modalitățile în care chimia analitică poate ajuta la identificarea și prevenirea acestuia. Vă vom prezenta exemple fascinante, cum ar fi istoria de pâine albă și un ingredient surprinzător o dată găsit în bere amară.

Universitatea din East Anglia, și-a unit fortele cu Institutul de renume mondial of Food Research (IFR) pentru a vă aduce acest curs unic. Vei fi condus de Kate Kemsley, un specialist în utilizarea de instrumente avansate pentru măsurarea compoziției chimice a materialelor alimentare. Conținutul cursului este legat cu programul UEA postuniversitar MChem, care sprijina proiecte de cercetare practice din ultimul an studenților în acest domeniu al științei.

În cazul în care ar putea acest curs mă iau?

Dacă sunteți de planificare pentru a studia chimie la colegiu sau universitate - acest curs vă va oferi o imagine de ansamblu esențială a unor tehnici instrumentale pe care sunt susceptibile de a întâlni. Aceasta include explorarea tehnologiei cu infraroșu, RMN și spectrometrie de masă; domenii importante de chimie pentru studenții A-nivel pentru a înțelege.

Acest curs este, de asemenea, conceput pentru a sprijini dezvoltarea profesională a celor care lucrează în prezent în industria alimentară, care doresc să se îngropa mai adânc în metodele chimiștilor le iau în măsurătorile materialelor alimentare și a ingredientelor. Acesta va acționa în calitate de reîmprospătare a cunoștințelor perfect pentru baza de cunoștințe actuale, după cum puteți interacționa on-line cu mii de persoane care lucrează în sectorul alimentar astăzi.

Ce și cum voi învăța?

Vei dobândi cunoștințe și înțelegere a tehnologiei în infraroșu, RMN și spectrometrie de masă cu exemple practice legate de standardele și problemele actuale din sectorul alimentar. Veți dobândi o perspectivă globală a valorii chimiei în acest domeniu și să învețe de la chimiștilor în acțiune.

Savurand un echilibru de aplicații practice și teoretice, elevii învață direct din mediul academic de la Universitatea din East Anglia și oamenii de știință de la Institutul de Cercetări Alimentare, cu o șansă imensă de a rețelei pe toată durata cursului.

Ce subiecte vor acoperi ai?

  • Introducere în metodele de detectare a fraudelor produselor alimentare
  • detecție infra-roșu de fraudă în cafea
  • Verificarea originii mierii folosind izotopi stabili
  • Spectroscopie de rezonanta magnetica nucleara si scandalul de cal

Ce vei obține?

  • Să demonstreze o cunoaștere a problemelor generale cu fraudă alimentară.
  • Se aplică o cunoaștere a tehnicilor științifice pentru depistarea fraudei în scenariile în curs.
  • Să identifice modul în care frauda alimente ar putea avea un impact asupra consumatorilor și a producătorilor de alimente.
  • Să reflecteze asupra impactului social și economic de fraudă alimentară.

Care este cursul de?

Nu există calificări formale, doar un interes în fraudă alimentară și o înțelegere de bază a chimiei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
4 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala