Desigur, în gândire și complexitatea sistemelor

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în gândire și complexitatea sistemelor

FutureLearn

Acest curs online gratuit abordează problemele practice care apar în sistemele sociale în contextul gestionării și al politicilor publice la nivel local, regional și global. Este orientată spre-problemă, oferindu-vă atât înțelegerea teoretică și practică instrumente, pentru a găsi și implementa soluții la problemele organizatorice și sociale.

Utilizați sisteme de gândire pentru a rezolva complexe, probleme din lumea reală

Cursul se va uita la natura problemelor sociale, manageriale și politice, luând în considerare o varietate de exemple din lumea reală: acțiune comunitară; criminalității și de poliție; sănătate și asistență socială; transport; orașe inteligente; energie; Europa și Brexit; și învățământ de masă pentru Africa și America Latină.

Vei descoperi cum o abordare sisteme de gândire pot fi folosite pentru a înțelege și de a ajuta pentru a căuta soluții la aceste probleme, și de a explora natura de complexitate, de ce sistemele sunt complexe și de modul în care știința complexității poate ajuta.

Se aplică sisteme de gândire metode și instrumente pentru propria zonă

Cursul vă va oferi metode și instrumente de gândire a sistemelor, să vă aplicați propriilor probleme și să le împărtășiți celorlalți cursanți în discuții. Până la sfârșitul celor două săptămâni, veți putea:

 • să definească un sistem și se aplică definiția pentru o varietate de sisteme sociale;
 • recunosc caracteristicile specifice sistemelor care le fac complexe;
 • analiza un sistem care vă interesează, pentru a identifica problemele și de a formula în termeni de sisteme;
 • și să aplice sisteme avansate de gândire pentru a căuta soluții la problemele de management murdar, de afaceri și de politică cu care vă confruntați.

Învață cu Campus UNESCO UNITWIN complexe sisteme digitale

Cursul a fost dezvoltat de către Complexul Campus UNESCO UNITWIN sisteme digitale, care federalizează expertiza internațională privind sistemele de gândire și știință sisteme complexe.

De-a lungul, veți învăța cu profesori Joyce Fortune si Jeffrey Johnson - experți recunoscuți la nivel internațional în sisteme de gândire și știință sisteme complexe, care au învățat și a acționat în calitate de consultanți abordarea problemelor practice în acest domeniu, timp de mai multe decenii.

Sisteme de gândire și Complexitate completează Complexul cursului Campus UNESCO UNITWIN Systems Digital Global Systems Stiinta si politica.

Ce subiecte vor acoperi ai?

Temele cheie în curs sunt

 • Sistemele sunt definite pentru a fi ansambluri de componente, conectate împreună într-un mod organizat în cazul în care componentele sunt afectate de a fi în sistem și comportamentul sistemelor se modifică în cazul în care-l părăsesc.
 • ansamblul organizat de componente face ceva, iar ansamblul a fost identificat ca fiind de interes deosebit.
 • sisteme de gândire este holistică, iar comportamentul întregului nu poate fi dedusă prin căutarea la piesele în mod izolat.
 • îmbunătățire a părților porțiuni ale unui sistem nu conduce în mod necesar la o îmbunătățire a întregului.
 • desen diagrame sisteme oferă o metodologie pentru a crea o reprezentare a sistemului în mediul său, inclusiv stabilirea limitei dintre ele.
 • diagrame de sistem permite interacțiunile dintre componentele sistemelor să fie explicite și ușor de înțeles ca factorii determinanți ai dinamicii sistemului.
 • sisteme de diagrame arată existența unor bucle de feedback, dintre care unele sunt esențiale pentru a controla sistemul.
 • unele bucle de feedback pot face sisteme în mod inerent imprevizibil, în timp ce altele pot determina sistemul să devină instabil.
 • Systems model formal oferă un cadru robust pentru sistemele de analiză și a fost folosit în multe studii pentru identificarea defecțiunilor sistemelor.
 • unele sisteme sunt în mod inerent complexe și imprevizibile și necesită noi metode de calcul de Stiinta sistemelor complexe pentru a investiga comportamentul lor într-un context politic.
 • gândire și complexitatea sistemelor pot fi integrate în Global Systems Stiinta care coordoneaza sisteme complexe Stiinta, politica Informatica si Citizen angajament pentru a aborda urgente probleme politice locale și globale ale lumii moderne.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Mar. 2019
Duration
Durata
2 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Mar. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala