Desigur, în creier bun, creier rau: Elemente de bază

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în creier bun, creier rau: Elemente de bază

FutureLearn

Acest curs face parte din, programul Brain Bad Bun Brain, care vă va permite să exploreze creierul uman, pentru DPC sau ca o poarta de acces pentru studiu suplimentar.

Acest curs online gratuit este o introducere la conceptele-cheie ale creierului uman și este proiectat pentru non-specialist. Acesta vă oferă informații de bază și explicații, astfel încât s-ar putea înțelege mai bine propriul creier uimitor.

Înțelege propriul creier uimitor

Ne vom uita la ceea ce creierul este format din, modul în care sunt organizate aceste componente și modul în care acestea funcționează.

Aceste informații ajută Neurologii din întreaga lume să înțeleagă creierul - și modul în care este capabil să facă totul, de la oprirea ai cădea de pe bicicleta, pentru a face să te simți trist că echipa de fotbal a pierdut jocul lor, pentru a vă ajuta să învețe cum funcționează creierul.

Înțelegerea terminologiei of Neuroscience

La fel ca toate domeniile de specialitate, domeniul neurologiei are propria terminologie, și de multe ori un singur cuvânt sau o frază scurtă poate transporta sensul un întreg paragraf lui. Acest curs este conceput pentru a va introduce lexiconul de specialitate și procesele biologice care stau la baza functiei cerebrale cheie.

Aflați mai multe cu bun Brain, programul Bad Brain

Acest curs este primul din trei în Good Brain, programul Brain Bad de la Universitatea din Birmingham. Acesta vă va ajuta să vă familiarizați și încrezător cu elementele de bază, astfel încât să puteți merge pentru a afla mai multe despre boala si de droguri originile Parkinson.

Când terminați toate cele trei cursuri și să cumpere un certificat de atestare pentru fiecare, vei câștiga un premiu FutureLearn ca dovadă a finalizării programului de studiu.

Ce subiecte vor acoperi ai?

 • Celulele sistemului nervos: neuroni si Glia
 • neuroanatomy de baza a creierului și conceptul relației dintre structură și funcție
 • Proprietățile de bază ale Neuronii, inclusiv o introducere la potențialul de acțiune
 • O scurtă introducere în funcționarea sinapselor
 • Exemple de medicamente (juridice și terapeutice) care alterează funcția neuronilor și sinapselor
 • Exemple de tulburări ale creierului care ilustrează modul în care unele funcții sunt foarte localizate, cum ar fi sistemele senzoriale, în timp ce altele sunt distribuite in creier, cum ar fi emoție

Ce vei obține?

 • Descrieți caracteristicile cheie ale celulelor care alcatuiesc sistemul nervos uman, care să le permită să își îndeplinească funcția lor
 • Explicați modul în care dispunerea acestor celule in interiorul creierului uman se refera la functionarea creierului
 • Explicați modul în care medicamentele pot avea un impact asupra funcției normale a creierului Neuronii
 • Discutați despre modul în care tulburari ale creierului pot avea un impact asupra funcționării creierului

Care este cursul de?

Acest curs are ca scop oricine, cu un interes în aflarea fundamentale ale modului în care funcționează creierul uman. Se presupune că va avea cunoștințe biologice la nivel de școală de bază.

S-ar putea face dvs. A niveluri și luând în considerare un grad legate de neurostiintele; un computer-om de știință interesați în rețele neuronale; sau în afaceri și întrebam cum de funcționare a creierului angajaților dvs. influențează cultura afacerii dumneavoastră.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala