Desigur, în competențe numerație pentru angajare și la locul de muncă

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în competențe numerație pentru angajare și la locul de muncă

FutureLearn

În abilitățile noastre numerație lume extrem de tehnice, în special capacitatea de a interpreta datele, devin din ce în ce mai importante și sunt foarte căutate de către angajatori.

Lipsa de încredere matematică și abilități slabe de numerație sunt obstacole în calea ocupării forței de muncă ca testele de numerație fac parte din ce în ce a procesului de recrutare, de multe ori de timpuriu.

Mulți oameni simt că ei doar pur și simplu „nu se poate face matematica“ încă nevoia de a procesa numere este o abilitate pe care noi toți nu trebuie doar pentru ocuparea forței de muncă, ci în viața noastră de zi cu zi.

Îmbunătățirea sau revizui cunoștințele de matematică

Acest curs online gratuit de la Centrul de Educație Matematică de la Universitatea Loughborough va ajuta să vă îmbunătățiți sau să revizuiască cunoștințele de matematică. Vei dobândi abilitățile de numerație necesare pentru a reuși în testele de numerație atât angajatorilor și la locul de muncă. Acesta este conceput pentru a construi încrederea dumneavoastră.

Peste trei săptămâni, ne vom uita la numere în cazul în care apar în viața de zi cu zi și ce numerație înseamnă în acest context. Ne vom uita la rațiunea din spatele testării numerație angajatorilor și abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea succes.

În plus față de răcoritoare înțelegere a abilităților de numerație specifice (cum ar fi procente, rapoarte, medii și conversii valutare), vă va dezvolta abilități esențiale pentru interpretarea datelor numerice și înțelegerea statisticilor.

Construiți încrederea dumneavoastră matematică

Cursul va dezvolta abilitățile dumneavoastră printr-o atenție ritm, introducerea pas cu pas la subiectele relevante, cu posibilități de a verifica înțelegerea prin chestionare. Vor fi feedback-ul în fiecare etapă.

Finalizarea acestui curs va ajuta să construiască încrederea dumneavoastră matematică și vă pregăti pentru testarea numerație atât a angajatorilor și utilizarea numerație la locul de muncă.

Noi sperăm că ne veți alătura.

Notă: Acest curs include conținut video și alte metode de predare vizuale. Unele informații sunt afișate în tabele și grafice. elevii nevăzători și cu deficiențe de vedere ar putea avea nevoie de ajutor.

Care este cursul de?

Acest curs este deschis pentru oricine, cu o înțelegere de bază de matematică. Este potrivit dacă sunteți:

  • aplicarea pentru stagii de muncă sau stagii
  • care solicită ocuparea forței de muncă
  • care solicită un curs care necesită să treacă teste de aptitudini numerație
  • în ocuparea forței de muncă în căutarea de promovare sau care doresc să upskill
  • orice persoană care dorește să reîmprospăta cunoștințele lor de numerație
  • orice persoană care dorește să îmbunătățească încrederea matematică pentru viața de zi cu zi.

Dacă a fost ceva timp de când ați folosit ultima dată orice aptitudini numerație aveți nevoie pentru a petrece mai mult de lucru prin intermediul materialelor. Cursul este deosebit de potrivit pentru cei care nu au avut posibilitatea de a exersa abilitățile cantitative deoarece școală.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala