Desigur, în a vorbi despre cancerul

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în a vorbi despre cancerul

FutureLearn

Vorbind despre cancerul poate fi greu. S-ar putea fi îngrijorat că vei spune ceva greșit sau că pur și simplu nu știu suficient despre acest subiect. Poate că te simți sigur despre modul în care conversația va merge sau ați încercat în trecut și a avut o experiență dificilă. Poate că nu ești chiar sigur dacă e treaba ta.

În acest curs, veți învăța cum să încurajeze oamenii să facă modificări de stil de viață sănătos, acces la serviciile locale sau vizita medicul lor cu promptitudine dacă observă modificări ale corpului lor. Vei dezvolta un plan de personal pentru a vorbi despre cancerul și în cazul în care pentru a găsi informații fiabile.

1 din 2 persoane vor dezvolta cancer in timpul vietii lor, si la Cancer Research UK credem că este esențial pentru a obține oamenii vorbesc despre boala. Acest curs vă va oferi sfaturi, instrumente, și încrederea de a avea conversații simple și eficiente care ar putea ajuta la salvarea de vieti.

Învață cu experți de la Cancer Research UK

Echipa curs va fi activ în comentariile pentru primele trei săptămâni ale următorului termen cursului începând cu data de 5 iunie. Dacă doriți să se alăture, atunci, vă rugăm să vă înscrieți.

Cursul se bazează pe cunoștințele experților de la Cancer Research UK, condus de Formatori de Cancer Awareness, cu o avere de experiență vorbesc cu oamenii despre prevenirea cancerului și să observe semne și simptome. Vei întâlni oameni cu experiență de primă mână de a vorbi despre cancer, asculta pe conversații de rol de succes și nereușite, și să învețe cele mai bune practici.

Conversațiile în curs se concentreze pe prevenirea și diagnosticarea precoce, dar informațiile de cancer și sfaturi și instrumente de conversație pot fi, de asemenea, de ajutor pentru a vorbi la pacientii cu cancer si familiile lor si prietenii.

Construieste-ti increderea pentru a vorbi despre cancer

Acest curs online gratuit vă va ajuta:

  • să înțeleagă faptele
  • dezvolta abordarea
  • schimb de bune practici
  • și de a construi încrederea dumneavoastră

Pe parcursul a 3 săptămâni, vă vom dota cu sfaturi și instrumente pentru a vorbi despre fapte și de prevenire a cancerului, fără a simți jenat sau ciudat, permițându-vă pentru a face o diferență reală în viața oamenilor.

Ce elevi care au fost implicați anterior în cursul a spus:

"Am apreciat cu adevărat lățimea și adâncimea informațiilor, iar videoclipurile au adus cu viață concepte la viață". "Mă simt mai informat și mai încrezător acum să încep o discuție despre cancer sau orice altă problemă dificilă".

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala