Desigur, în întreprindere socială: transformarea ideilor în acțiune

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în întreprindere socială: transformarea ideilor în acțiune

FutureLearn

Cum se poate transforma o idee întreprindere socială în acțiune? În acest curs, vei identifica problema ideea ta este încercarea de a rezolva, proiecta modelul dvs. de risc întreprindere socială și să se pregătească să-l ia pe piață.

În cazul în care ar putea acest curs mă iau?

Acest curs este o necesitate pentru oricine care vrea să lanseze o întreprindere socială. Acesta va ajuta să înțelegeți problema întreprinderea socială încearcă să adresa, ia în considerare nivelul de inovație în ideea ta, și de a construi planul de afaceri și echipa ta.

Ce și cum voi învăța?

Social Intreprindere: Transformarea ideilor în acțiune include un mix de teorie, informații practice și studii de caz din intreaga lume. Veți învăța, de asemenea, despre considerațiile juridice și de introducere pe piață ca să vă pregătiți pentru a lua ideea ta pe piață.

Până la sfârșitul cursului, va dezvolta un plan pentru a transforma întreprinderea socială în acțiune și va exista un concurs pentru a găsi cel mai bun plan a produs-cursant.

Aflați mai multe cu programul Social Enterprise

Acest curs este unul dintre cele trei din programul Enterprise Enterprise, pregătit de Middlesex University Business School, în colaborare cu cercetătorii Centrului Jindal pentru Inovare Socială și Antreprenoriat și cu întreprinderea socială Living in Minca și finanțat de British Council.

Programul vă va permite să înțeleagă ceea ce este nevoie pentru a lansa și rula o întreprindere socială durabilă. Când terminați toate cele trei cursuri și să cumpere un certificat de atestare pentru fiecare, vei câștiga un premiu FutureLearn ca dovadă a finalizării programului de studiu.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala