Desigur, în înțelegerea drogurilor și a dependenței

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur, în înțelegerea drogurilor și a dependenței

FutureLearn

Suntem cu toții atinși de dependență - personal, în cercul nostru de familie și prieteni, și în cadrul comunității noastre. Dependenta și a efectelor nocive aferente pot fi paralizantă pentru cei afectați și oamenii din jurul lor.

Dar, cum se dezvolta dependenta? Ce putem face pentru a trata? Și ce putem face pentru a preveni?

Explorați modul în care se dezvoltă dependență

În acest curs online gratuit, vom explora modul în care se dezvolta dependenta, uita la riscurile de mediu, genetice și personale implicate.

Vom examina ce se intampla atunci cand un medicament intra in corpul si creierul tau, modul în care modificările creierului, și modul în care acest proces se poate face recuperarea de la dependenta de o astfel de provocare.

Vei afla cum putem cel mai bine dependenta de tratament, precum și modul în care politicile naționale și internaționale contribui la limitarea consecintelor negative de dependenta.

Experții se întâlnesc în domeniul științei dependență și tratament

Kings College din Londra este lider mondial in domeniul stiintei si tratamentul dependentei. Educatori de pe acest curs sunt extrase dintr-o varietate de discipline în întreaga universitate, și să lucreze împreună pentru a înțelege și de a răspunde la dependență.

In fiecare saptamana, vom fi insotiti de unii oameni de știință din lume, care va prezenta margine de taiere de cercetare neuroștiințifică - cercetare, care va conduce la o mai bună înțelegere a modului în care se dezvoltă dependență și modul în care putem trata cel mai eficient.

Prin intelegerea dependenta, putem pune în lumină problemele mai mari de auto-control și de alegere. Intr-adevar, vom dezvolta o mai bună înțelegere a noi înșine.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
6 săptămâni
Cu jumătate de normă
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala