Încercați să reinventați conștient moduri coexistente și armonioase de a trăi și de a lucra împreună?

Dacă da, cum proiectăm pentru dezvoltarea grupului, conducerea, rezolvarea conflictelor, luarea deciziilor, creativitatea, justiția socială și comunicarea?

Alăturați-vă cursului Gaia Education 's Design Social pentru Sustenabilitate și învățați modalități practice eficiente de a crea schimbarea pe care o căutăm cu toții. Programul nostru distinct este sansa ta de a invata despre diferitele modalitati de a participa la aceasta (r) schimbare evolutiva in paradigme.

Scopul nostru este de a vă oferi o mai bună înțelegere a adevăratului sens al echității sociale și a acțiunii participative și de a permite participanților să aplice instrumente transformative care ne aliniază cu sisteme sociale mai reziliente. Relația noastră cu ceilalți este prea scumpă pentru a le lăsa implicit pe vechile paradigme dominatoare.

Mulți dintre noi cred că sistemul nostru social actual nu mai este susținut și că sunt posibile mai multe mijloace de organizare mai compasiune și mai potrivite, dar care sunt alternativele? Este o credință comună că există lucruri pe care indivizii le pot face pentru a schimba sistemul sau pentru a-și îmbunătăți situația socială. Dar în contextul unei comunități globale complexe, eficacitatea acțiunii individuale izolate este limitată. Cu toate acestea, noi toți co-creăm sistemul în care trăim și, odată ce ne alăturăm altora și lucrăm pentru o viziune comună de îmbunătățire a situației din comunitățile noastre, participăm la o forță puternică pentru schimbări pozitive.

Dacă ați făcut parte dintr-un grup, știți deja că unul dintre cele mai frecvente motive pentru eșecul proiectelor de grup este conflictul. Conflictul este o problemă structurală în formarea grupurilor. Așadar, promovarea proiectelor de grup de succes va implica în mod necesar un proces de vindecare prin care ieșim din ciclurile de durere și violență care au trecut prin istoria omenirii și ne asumăm responsabilitatea pentru inițierea de noi modele.

Redescoperirea frumuseții, a compasiunii naturale și a puterii înnăscute a ființelor umane face parte din călătoria noastră prin Dimensiunea socială a designului pentru sustenabilitate.

Conținutul cursului

În dimensiunea socială vom aborda următoarele întrebări:

Ce viziune va ajuta proiectele noastre să fie coerente și inspirate?

Cum vor fi luate deciziile și că vor fi rezolvate conflictele?

 • Cum vom trăi acea linie delicată între a fi un individ și care va crește puterea noastră personală, în timp ce facem parte dintr-un corp colectiv?
 • Vom putea să sărbătorim diversitatea noastră într-o manieră echitabilă și incluzivă sau vom găsi diferențele noastre prea provocatoare?
 • Ce vom face pentru a ne reconecta cu sursa de creatie in reteaua vietii si pentru a aduce un sentiment de frumusete la tot ceea ce facem?
 • În cele din urmă, grupul, organizația sau comunitatea noastră vor ajunge la comunitățile locale și bioregionale, vor construi poduri, vor învăța și vor învăța, oferi și primi?

Proiectarea pentru sustenabilitate implică un proces de proiectare holistică, care acordă atenție aspectului "oamenilor" al lucrurilor, alături de munca pe economie, ecologie și viziunea noastră asupra lumii. Pe pragul dintre viziune și realitate, un design integrat poate stabili cursul unei realități sănătoase și durabile.

Cursul este format din cinci module

Modulul 1 Construirea comunității și diversitatea

Discutând despre elementele de bază ale construirii comunității și a valorilor și abilităților de predare care contribuie la crearea unei atmosfere de încredere.

Modulul 2 Abilități de comunicare: luarea deciziilor și facilitarea

O călătorie în învățarea artei de luare a deciziilor și facilitarea grupurilor. Redirecționarea energiei conflictelor spre creștere, inspirație și înțelegere reciprocă mai profundă.

Modulul 3 Împuternicirea personală și conducerea

Oferă lecții în ceea ce privește distincția între "puterea din interior" ("puterea cu") și "puterea peste" și dezvoltarea abilităților de lider care servesc grupului și lumii ca o parte importantă a preluării responsabilității.

Modulul 4: Sărbătorirea vieții: creativitatea și arta

Ne reamintește faptul că în expresia individuală și colectivă a creativității, în și prin intermediul unei comunități, există o reunificare cu sursa tuturor creativității și o recunoaștere a sinelui nostru mai profund sau superior ca expresie a procesului unificator al vieții.

Modulul 5 Acțiuni locale și globale

Ajută la extinderea perspectivei noastre și la valoarea rețelei. Privind dimensiunile timpului și spațiului și a diferitelor scale spațiale și temporale, am consolidat conștientizarea firelor care ne conectează la generațiile anterioare și viitoare, precum și la comunitățile locale și regionale din întreaga lume.

Ce veți primi

 • O carte de curs care poate fi descărcată, cu cele mai recente cercetări și resurse suplimentare (disponibilă și ca o carte electronică on-line)
 • Manual de studenți cu toate informațiile importante privind cursul
 • Un ghid pentru studenți: descrierea rezultatelor învățării, a obiectivelor și a calendarului fiecărei dimensiuni, plus un set de activități pentru fiecare modul al călătoriei de învățare
 • O copie descărcabilă a cărții "Social Key Book: Beyond You and Me", publicată de Gaia Education și disponibilă în format tipărit de partenerul nostru pentru publicații, Publications Permanent
 • Accesați campusul virtual, unde vă alăturați sălile de clasă, forumurile, echipele de proiectare, comunicarea directă cu tutorii, materialele de probă, toate materialele de învățare și activitățile de certificat, precum și mediile sociale legate de curs
 • Orientarea spre campusul virtual, instrumentele de e-learning și platforma Moodle
 • Suport tehnic și academic complet pentru a trece prin cursul virtual și pentru a obține toate rezultatele învățării
 • Un certificat de absolvire a cursului de la Gaia Education
 • Obțineți credite pentru a continua programul nostru pilot certificat în domeniul durabilității
 • Abilitatea și abilitățile practice de a lua pași activi în domeniul strategic al proiectului de sustenabilitate
 • A deschide calea de a se alătura Călătoriei de învățare în Gaia Education

Investiția ta

Costul acestui curs unic și interesant este de £ 350 GBP. Aceasta poate fi cea mai bună investiție pe care o faceți vreodată pentru dvs. Întreaga durată a dimensiunii sociale este de opt săptămâni, cuprinzând aproximativ 80 de ore de studiu. Înregistrați-vă cu o lună înainte de data de începere pentru a obține o reducere de 20% pentru bebeluși timpurii!

După finalizare, veți fi înzestrați cu înțelegerea și abilitățile necesare pentru a deveni un producător de schimbări de încredere în problemele sociale de sustenabilitate. De asemenea, vă va califica să continuați studiul în programul nostru complet certificat, Design for Sustainability și să vă alăturați unui Design Studio după ce ați completat cele patru dimensiuni ale cursului.

Program predat în:
Engleză
Spaniolă
Portuguese (Brazil)
Gaia Education

Vezi 5 mai multe cursuri de la Gaia Education »

Ultima actualizare November 27, 2018
Acest curs este Online
Duration
8 săptămâni
Part time
La zi
Price
350 GBP