Doriți să faceți parte din soluție, mai degrabă decât o parte a problemei?

Doriți să învățați să creați soluții elegante adaptate cu grijă unicității biologice a locului?

Dacă faci asta, atunci deveni un designer ecologic este pentru tine.

Dimensiunea ecologică a cursului online al Gaia Education vă va oferi abilitățile de a deveni un designer ecologic și de a crea așezări durabile de auto-regenerare.

Liderii lumi au stabilit ținta realizării a trei lucruri extraordinare în următorii 15 ani:

 • sfârșitul sărăciei extreme
 • combate inegalitatea și nedreptatea
 • să remedieze schimbările climatice

Cele 17 obiective globale pentru dezvoltare durabilă ar putea face aceste lucruri. În toate țările. Pentru toți oamenii.

Dacă trebuie să atingem aceste obiective, toată lumea trebuie să știe despre ele. De aceea, dimensiunea ecologică este una dintre cele patru componente cheie ale programului nostru on-line pentru proiectul de sustenabilitate. Ce zici de adăugarea designului ecologic la propriile tale competențe ca agent de schimbare pozitivă?

Dimensiunea ecologică poate fi considerată ca un program autonom sau ca punct de plecare pentru cursul nostru de certificare pentru design pentru durabilitate de 10 luni online. Costul dimensiunii ecologice este de £ 350 GBP. Cursul, care include o perioadă de orientare, durează o durată de opt săptămâni. Vă sugerăm să dedicați cursului un minim de 10 ore pe săptămână, pentru a beneficia de acesta.

După finalizarea dimensiunii ecologice, veți avea încrederea și capacitatea de a vă poziționa în domeniul designului ecologic și durabilității.

Absolvenții programelor noastre au continuat să contribuie la proiecte de sustenabilitate, să construiască comunități, să devină antreprenori sociali, să participe la proiecte de permacultură și agricultura bio-dinamică, să susțină mișcările de tranziție și multe altele.

Conținutul cursului

Veți primi un document interactiv pdf de aproximativ 140 de pagini cu multe imagini, grafice și linkuri către videoclipuri, site-uri web și documente utile.

Veți fi, de asemenea, furnizat propriul ghid personal pentru studenți, care descrie rezultatele învățării, obiectivele și calendarul fiecărei dimensiuni, plus un set de activități pentru fiecare modul al călătoriei de învățare.

Dimensiunea ecologică este scrisă de:

 • Michael Shaw
 • Daniel C. Wahl
 • Ezio Gori
 • Lisa Shaw

Cursul este construit pe cinci module, despre care puteți citi mai jos.

Modulul 1 Abordarea sistemelor integrate în proiectarea ecologică

Pornind de la conceptul de "construire a culturilor de sustenabilitate", această secțiune acoperă "imaginea de ansamblu", precum și privirile la bazele filosofice și principiile designului ecologic.

Ne uităm la întregul sistem în care trăim viețile noastre și la modul în care putem afecta lumea prin deciziile specifice de proiectare pe care le facem și le punem în aplicare.

Modulul 2 Tehnologia adecvată a apei

Legătura dintre rezervele de combustibili fosili și război a fost un model clar de zeci de ani, dar totuși au avut loc deja conflicte violente și războaie asupra accesului la apă.

Apa este o resursă foarte redusă și totuși este irosită și contaminată la scară gigantică.

O saptea din populatia lumii este inca lipsita de acces la un sistem sigur de alimentare cu apa.

Învățarea de a crea sisteme mai eficiente pentru îngrijirea apei din lume este critică.

Modulul 3 Sisteme alimentare locale

Alimentația locală sănătoasă este unul dintre cele mai bune puncte de intrare în construirea unei comunități durabile, fie într-o clădire nou construită, fie în transformarea unui sat sau oraș.

Alimentarea ne invită să ne gândim la sănătatea noastră, la economia locală și la relația noastră cu țara.

Din moment ce produsele alimentare sunt o nevoie de bază, trebuie să ne asigurăm că vom crea sisteme alimentare flexibile, productive și regenerative, ca fundamente ale comunităților și regiunilor înfloritoare.

Modulul 4 Tehnologia adecvată

Acest modul se ocupă de tehnologia adecvată pentru generarea și utilizarea energiei.

Modulul analizează, de asemenea, proiectarea durabilă a sistemelor energetice neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și explorează aceste tehnologii ca parte a unei strategii de reziliență pentru comunitățile și ecoturismele durabile.

Scalarea și scara sunt aspecte importante de luat în considerare pentru a răspunde în mod corespunzător diferitelor tipuri de evoluții, locații și bioregii.

Modulul 5 Construcția verde și modernizarea

Acest modul explorează provocările inerente tehnicilor moderne de construcție și construcție și explorează alternative care sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și care dăunează mediului în mod mai puțin.

Veți învăța să faceți diferența între diferitele metode de construcție, alegerile materiale și stilurile arhitecturale și cum să le adaptați în funcție de condițiile locale și regionale.

De asemenea, explorăm modul cel mai adecvat de a moderniza structurile prost proiectate și de a îmbunătăți modelele de extindere suburbană.

Ce veți primi

 • o carte de curs care poate fi descărcată, cu cele mai recente cercetări și resurse suplimentare (disponibilă și ca o carte electronică on-line)

 • un manual al studenților care conține toate informațiile importante privind cursul

 • un Ghid pentru studenți: descrierea rezultatelor învățării, a obiectivelor și a cronologiei fiecărei dimensiuni, plus un set de activități pentru fiecare modul al călătoriei de învățare

 • accesul la campusul virtual, în care vă alăturați săli de clasă, forumuri, echipe de proiectare, aveți o comunicare directă cu tutori, cu acces la eșantion și toate materialele de învățare și activitățile de certificare, precum și mediile sociale legate de curs

 • orientarea spre campusul virtual, instrumentele de e-learning și platforma Moodle

 • suport complet tehnic și academic pentru a naviga cursul virtual și pentru a obține toate rezultatele învățării

 • un certificat de absolvire din Gaia Education

 • câștigați credite pentru a continua programul nostru pilot de certificare în domeniul durabilității și designului

 • abilitatea și abilitățile practice de a lua pași activi în domeniul strategic al Proiectului pentru durabilitate
  deschizând calea de a se alătura Călătoriei de învățare a Gaia Education

Investiția ta

Dimensiunea designului ecologic începe la 14 ianuarie 2019

Vă sugerăm să dedicați un minim de 10 ore pe săptămână pentru a beneficia de acest program.

Prețul pentru acest program de 8 săptămâni este de £ 350 GBP. Păsări timpurii: înregistrați până la o lună înainte de data de începere pentru a obține o reducere de 20%!

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la elearning@gaiaeducation.org

Costul acestui curs unic și interesant este de £ 350 GBP. Aceasta poate fi cea mai bună investiție pe care o faceți vreodată pentru dvs. Durata totală a acestei dimensiuni este de opt săptămâni, cuprinzând aproximativ 80 de ore de studiu. Înregistrați-vă cu o lună înainte de data de începere pentru a obține o reducere de 20% pentru bebeluși timpurii!

După finalizare, veți fi echipat cu înțelegerea și abilitățile necesare pentru a deveni un producător de schimbări de încredere în problemele ecologice de sustenabilitate. De asemenea, vă va califica să continuați studiul în programul nostru complet certificat, Design for Sustainability și să vă alăturați unui Studio de Design după ce ați completat cele patru dimensiuni ale cursului.

Program predat în:
Engleză
Spaniolă
Portuguese (Brazil)
Gaia Education

Vezi 5 mai multe cursuri de la Gaia Education »

Ultima actualizare November 27, 2018
Acest curs este Online
Duration
8 săptămâni
Part time
La zi
Price
350 GBP