ALEGE DATA DUMNEAVOASTRĂ START PROPRIA! 100 de puncte. PROIECTARE ONLINE DOAR UK PENTRU GRADUL viață în aer liber. 26 ANI DE EXPERIENTA, NU UCAS.

Design for Outdoor Living este un an BA final (Hons) gradul "top-up". Elevii studiază în mod normal, Fundația masterat în Design Interior și apoi au un traseu progresie garantat pe BA (Hons) Proiectare pentru exterior Living.

CND in parteneriat cu Staffordshire University ofera grade ONLINE cu adevărat FLEXIBIL, astfel încât să puteți "câștiga în timp ce înveți." Se aplică direct - nu UCAS, intrare cu 100 de puncte. software gratuit CAD, GRATUIT TIIC de membru, NUS carte de & contact de tutore nelimitat. Muncă și să câștige experiență practică alături de gradul dumneavoastră.

La Academia Națională de proiectare ne tratăm toți studenții noștri ca indivizi. CND nu are termeni sau semestre. Elevii pot alege propriul data de începere și de studiu în ritmul lor propriu - nu ritmul de alți studenți. La CND fiecare student are propriul plan, studiu individual.

La CND avem un traseu unic și flexibil "grad dublu" pentru realizarea BA (Hons) -vezi site-ul nostru pentru detalii complete Student împrumuturi sunt disponibile pentru toate gradele CND. Există perspective excelente de carieră ca un designer de interior independent sau în cadrul unei practici de proiectare. În mod alternativ CND ofera o cale de progresie garantat pe Master nostru on-line, MA în Design Interior. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru.

Acest grad inovator este singurul de acest gen din Marea Britanie. Proiectare pentru viață în aer liber este un concept zdrobitoare din SUA - în cazul în care designul exterior devine rapid o extensie a interiorului. Cu incalzitoarelor, mobilier de minunat în aer liber și dorința de a extinde viața noastră în afara, această tendință a ajuns în Marea Britanie. Acest grad vă permite să utilizați abilitățile dumneavoastră de design interior și a adăuga plante și de amenajare a teritoriului pentru a crea și design o cameră în plus în aer liber!

Absolvenții de la acest grad vor avea abilitățile comerciale cerute de companiile de top, design la nivel mondial. In stransa colaborare cu industria și institutele oficiale internaționale de design, CND a proiectat acest design pentru gradul de viață în aer liber în mod special pentru a îndeplini cerințele lor. Nu numai că absolvenții CND vor fi calificați designeri de interior cu experiență practică, acestea vor fi, de asemenea, în măsură să ofere clienților cu o dimensiune suplimentară desenelor și modelelor lor. Aceste abilități unice sunt acum foarte căutate în întreaga industrie de proiectare.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la National Design Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
Price
4,500 GBP
Plățile pot fi efectuate în rate
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date