De masterat on-line ale științei în contabilitate și fiscalitate

Generalități

Programul de descriere

Universitatea din Hartford, Barney School of Business oferă o varietate de programe pentru studenții care doresc o educație avansată în domeniile contabilitate și fiscalitate. Elevii pot câștiga gradul de master în cât mai puține șapte luni, sau, în ritmul lor propriu, și să îndeplinească cerința de licențiere CPA de 150 de ore. Programele noastre sunt predate de facultate rezident full-time si facultate adjunct, care au o mulțime de cunoștințe în domeniu. Elevii pot alege dintre opțiunile on-line și în clasă și procesul nostru de admitere la rulare permite noii studenți să se înscrie în termenii toamna, primavara si vara.

Pentru studenții care doresc programe de certificat, certificatul nostru de contabilitate oferă studenților care au o diplomă de licență într-o altă țară decât de contabilitate posibilitatea de a lua o serie de cursuri de contabilitate universitare esențiale domeniu. Elevii cu o diplomă de master în contabilitate, un grad JD, sau care sunt CPAS actuale pot lua o serie de cursuri de impozitare postuniversitare în cadrul programului post-universitare Impozitare Certificat.

Programe de studii

Programul Msat oferă două piese fiecare necesitând 30 de credite. Prima pistă este conceput pentru acei studenți interesați de o carieră în domeniul serviciilor financiare și de asigurare. Cursurile din această pistă conțin informații de interes special pentru funcțiile de raportare și de servicii de asigurare financiare publice. Al doilea este pista de impozitare conceput pentru cei interesați de o carieră în domeniul impozitării. Cursurile din pista fiscală sublinia expertiza de impozitare necesară pentru a fi un profesionist fiscal în contabilitate publică, precum industrie și guvern.

Cerințe de aplicare

Sunt necesare următoarele elemente:

  • O aplicatie online la www.hartford.edu/grad-apply
  • O taxă de cerere nerambursabilă de $ 50.00 pentru mai solicitanții interne
  • transcrieri oficiale pentru toate nivel colegial cursuri
  • O scrisoare de intenție astfel cum este specificat în formularul de cerere
  • Două scrisori de recomandare
  • CV-ul curent
  • Rezultatele oficiale ale GMAT (Graduate Management Admission Test) a transmis
  • la Universitatea din Hartford folosind codul școlar xbb-NR -73.

Costurile de participare

Barney School of Business percepe o rată per credit pentru școlarizare. Anul universitar școlarizare 2015-16 este de 1.950 $ pe curs.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford.

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford. Citește mai puţin