Citește Descrierea Oficială

  • 8 cursuri de bază
  • 7 cursuri de electivă axate pe inovare socială
  • 3 cursuri de impact, plus un impact Antrenor
  • 2 cursuri de stăpânire de sine, plus o stăpânire de sine Mentor
  • 4 sesiuni de coaching profesionale
  • Proiect de impact cu cale de la ideație la manifestare

Cerinte: MBA student Cerinte de studii EMBA: o diplomă de licență, plus 5 ani de experiență sau de 27 de ani vechi Durata: 20 de cursuri, plus proiectele dumneavoastră stăpânirea de sine și de impact.

Preț: US $ 12.000

Conceput pentru Impact

programe de MBA și EMBA ubicuit sunt concepute pentru a accelera creșterea profesională și personală a studenților noștri, pentru a spori și mai mult impactul asupra pozitiv asupra liniilor de fund triplu de oameni, planetă și profit. Educația noastră va crește capacitățile de a deveni un manager antreprenorial și inovator, capabil să conducă în orice mediu. Programul este conceput pentru a satisface nevoile identificate de 1700 de lideri și 3.600 de studenți la nivel internațional în studiul CEO IBM Global pentru creativitate, colaborare și rezolvare a problemelor complexe.

Echipat pentru Hyper-complexitate

Scopul nostru este de a dezvolta lideri care sa imputerniceasca, si inspira colegii motiva, în timp ce construirea și menținerea unei rețele în interiorul și în afara oricărei organizații. În plus față de învățare abilitățile fundamentale are nevoie orice lider de afaceri bun, vă va dezvolta competențe care vă permit să recunoască și să rezolve probleme complexe, în care se schimbă rapid contextele de operare. schimbările climatice, datele demografice ale populației și instabilitatea economică, pentru a numi doar câteva dintre riscurile sistemice cu care ne confruntăm, să contribuie la provocări semnificative de conducere. Competentele pe care le dezvolta vor fi direct aplicabile organizației dumneavoastră, asigurându-se că studiul dvs. nu întârzie cariera ta, dar se îmbunătățește - în timp ce lăsând o moștenire pe care se poate mândri.

Tu faci diferenta

Coaching pentru programele EMBA oferă sprijin și îndrumare pentru profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să își îmbunătățească competența lor în viața lor profesională. Prin participarea la întreaga persoană, procesul de coaching este conceput pentru a promova și încuraja specifice, rezultatele așteptate: sporit de conștientizare individuală și o înțelegere a modului în care trăsăturile de personalitate și perspective influențează capacitățile cuiva de a se potrivi într-un întreg mai mare. Ca parte a programului de EMBA veți obține acces la 4 sesiuni profesionale de coaching. Mai mult pot fi achiziționate la cerere.

La fel ca în toate experiențele de învățare ubicuit, studiul academic este combinat cu un program de stăpânire de sine pentru a vă sprijini în dezvoltarea calităților interioare necesare pentru a fi extrem de eficient într-o realitate de operare din ce în ce turbulente și complexe.

Proiecte de impact unice ubicuit lui

Omniprezență se angajează să sprijine o schimbare reală în lume. EMBA este completat prin angajamentul de succes într-un "proiect de impact". Acest lucru implică vă crearea unei întreprinderi sociale de la ideea de generație până la generarea de venit, într-o echipă de colegii dumneavoastră. În acest proces va fi susținut de propriul tău expert Impact Antrenorul și un set de resurse de impact și cursuri pe care le va permite să pitch pentru investiții din Fondul de Impact social omniprezența - și să ia noua întreprindere în lume.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Ubiquity University »

Acest curs este Online
Duration
12 luni
Part time
La zi