De masterat știință profesionale în bioinformatică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală PSM în bioinformatică

Graduate School of Biomedical Science and Engineering (GSBSE) a dezvoltat un nou program on-line Știință Professional Master în bioinformatică. Bioinformatica este aplicarea metodelor matematice, statistice și de calcul pentru a intelege procesele biologice. PSM în bioinformatică este un program on-line și include cursuri interdisciplinare în întreaga domeniile matematică, informatică, știința informației spațiale și de inginerie, si biologie moleculara si celulara. GSBSE facultate de la Universitatea din Maine, Jackson Laboratory, Mt. La Desert Island, biologice de laborator, Universitatea din New England, University of Southern Maine și Centrul Medical Maine Institutul de Cercetare va preda cursurile pentru acest program de gradul on-line.

PSM-ul oferă o oportunitate pentru instruire avansată în mod direct relevante pentru cunoștințele actuale pentru carierele lor profesionale. Elevii care intră în program sunt de așteptat să vină dintr-o celulă și de fond biologie moleculara si necesita mai mult de formare intensivă în matematică, informatică și științe informaționale, sau de la matematică, de calculator sau de informare și științele discipline au nevoie de formare in biologie celulara si moleculara. Programul necesită cincisprezece credite de cursuri de bioinformatica, nouă credite de cursuri de îmbogățire și șase credite de experiență în domeniu aplicate.

Absolvenții de știință Masters profesionale în bioinformatică sunt pregătite pentru o gamă diversă de cariere în biotehnologie, boli infectioase, cercetarea farmaceutica biomedicale, stiintele mediului si medicina legala pentru a numi doar câteva. Componenta de profesională a Programului pregătește absolvenții noștri pentru roluri de conducere în piețele comerciale, guvernamentale și non-profit.

Abordarea interdisciplinară a programului, în funcție de profilul studentului vă puteți pregăti pentru poziții ca Computational Biolog, Biologie Baza de date de specialitate, bioinformatică specialist, printre altele Analistii Bioinformatica.

Ca absolvent al PSM în bioinformatică, vă transformă peisajul de afaceri, tehnologie și știință și tu faci parte dintr-o tendință de creștere în cadrul unei abordări interdisciplinare emergente între domeniile științifice și tehnice.

Cerințe de program (30 credite)

 • Un total de 15 credite de cursuri de bioinformatica
 • 9 credite de cursuri de îmbogățire
 • Sunt necesare 6 credite de experiență de teren aplicate
 • Transfer credit de la alte universități și programe pot fi posibile
 • Un AAP minim de 3,0 trebuie să fie menținută pentru PSM în bioinformatică

Un program de probă pentru cursul de studiu este prezentată mai jos: Fall Anul I (6 cr)

 • SIE 507 Sisteme informatice de programare (3 cr) sau BMS 525 Genetica moleculara (3 cr)
 • MAT 541 computațională Genomics (3 cr)

Primul an de primăvară (5 cr)

 • BMB 525 Genomică Funcțională (4 cr)
 • INT 601 Conduita Responsabil de cercetare (1 cr)

Primul an de vară (3 cr)

 • Plus, desigur Element (3 cr)

Al doilea an se încadrează (4 cr)

 • SIE Aplicații System 557 Baza de date (3 cr)
 • Modul GSBSE (1 cr)

Al doilea an de primăvară (9 cr)

 • Plus, desigur Element (3 cr)
 • Aplicate Domeniul de cercetare (6 cr)

Al doilea an de vară (3 cr)

 • Plus, desigur Element (3 cr)

Experiența aplicate în câmp va fi auto-dirijată și va fi programată la comoditatea studentului. Cu permisiunea, alte cursuri pot fi substituite pentru cele enumerate pentru cursurile de bioinformatică Core sau Plus Element. In plus, pe măsură ce noi cursuri sunt dezvoltate pentru livrare on-line, alte cursuri pot fi adăugate la cursurile de bioinformatică Core Plus și Element pe măsură ce devin disponibile. cursuri postuniversitare anterioare, care au fost luate de către studenți, inclusiv cursuri considerate de transfer vor fi evaluate de la caz la caz. Cele 6 credite de experiență de teren aplicată sunt o piatră de temelie a gradului PSM. Experiența aplicată va integra domeniul informatică, matematică, științe biomedicale și plus cursuri de elemente într-un proiect care este relevant pentru ocuparea forței de muncă actual sau viitor al studenților. Studenții vor prezenta proiectele lor complete, în fața unui comitet de lideri ai facultăților și industrie.

DATE DE APLICARE

Un solicitant puternic va avea o diplomă de licență în științe, inginerie sau discipline conexe, cu rezultate academice deosebite și scoruri puternice GRE. Elevii care intră în program sunt de așteptat să vină dintr-o celulă și de fond biologie moleculara si necesita mai mult de formare intensivă în matematică, informatică și științe informaționale, sau de la matematică, de calculator sau de informare și științele discipline au nevoie de formare in biologie celulara si moleculara. Examenul general, GRE este necesară pentru examinare de către Comitetul de Admitere GSBSE, cu excepția cazului în care solicitantul are un grad mai avansat, caz în care se renunță la această cerință. Examinarea subiect GRE nu este necesară. Evaluarea pentru admitere se va lua în considerare, de asemenea, obiectivele de motivare și de carieră ale solicitantului, în plus față de experiența de cercetare și puterea recomandărilor.

Pachetul de aplicare ar trebui să includă:

 • cerere University of Maine Graduate School
 • Scrisoare de interes, inclusiv motivația de a urmări un grad mai avansat
 • scoruri GRE
 • Scorurile TOEFL, dacă este cazul
 • Trei scrisori de recomandare de la referințe profesionale sau academice
 • Transcrierea academice oficiale
 • Orice alte informații relevante care vor ajuta în evaluarea solicitantului

Cererile sunt acceptate pe bază de rulare pentru matricol semestru toamna și începe programul. Procesul de revizuire a începe aplicare la începutul lunii ianuarie. Notificare de admitere în program are loc pe tot parcursul de primăvară.

Pentru a începe procesul de aplicare, urmați ghidul nostru de aplicare de ajutor aici. Atunci când sunteți familiarizat cu procesul pe care îl puteți începe aplicația online la Universitatea din Maine, Graduate School!

umobio01

Ce pot face cu un PSM în bioinformatică?

Potrivit lui AAAS revista Science, există o "cerere abundenta de oameni de știință cu competențe profesionale". Boston Globe numit bioinformatica un "câmp cerere mare în cadrul industriei stiintelor vietii", a spune în continuare că "plata merge dramatic pentru cei cu experiență în industrie și cu un master sau doctorat". Un articol din martie 2014, New York Times a numit-o "A Gradul În cazul în care se întâlnește cu Techie Smarts Business".

Salariile mai mari sunt de obicei găsite în sectorul privat, care recunoaște și apreciază Programul PSM. Ca absolvent al PSM în bioinformatică, vă transformă peisajul de afaceri, tehnologie și știință și tu faci parte dintr-o tendință de creștere în cadrul unei abordări interdisciplinare emergente între domeniile științifice și tehnice.

Oportunități de carieră

 • Secvență de asamblare: Aceasta implică utilizarea unor metode sofisticate bazate pe calculator pentru a asambla miile de fragmente care alcatuiesc genomul unui organism.
 • Genomică Analiza succesiunilor: Aceasta implică cartografiere din regiunile unui genom care codifică pentru producerea unei anumite proteine. Aceasta implică, de asemenea, cartografiere zone ale genei care se tunde afară sau aruncate. Toate acestea sunt realizate cu ajutorul unor programe software sofisticate și rezultatele sunt apoi comparate cu bazele de date de gene deja trasate.
 • Genomica functionala: Acesta este procesul de determinare a funcțiilor genelor și a stabili dacă acestea ar fi potrivite pentru descoperirea de droguri.
 • Genotipare: Aceasta implică descoperirea bolii cauzatoare de gene si folosind aceste cunostinte pentru a identifica persoanele care sunt predispuse la astfel de boli.
 • Proteomica: O ramură a studiilor genomice, aceasta este studiul porțiunii unui genom , care este exprimat în celule specifice. Acest lucru implică de obicei utilizarea de micro-matrici (o tehnologie de ultimă generație, care permite nivelul de expresie a mii de gene într-o probă de celule care urmează să fie determinată rapid), iar rezultatele sunt introduse într-o bază de date. Această zonă este utilă în special pentru medicamente și / sau terapie genică.
 • Farmacogenomica: Aici bazele de date ale polimorfisme unice de nucleotide (mutații ale genei care determina anumite stări de boală sau de o sensibilitate crescută la medicamente / scăzut) , trebuie să joace în eforturile viitoare de dezvoltare de droguri și în proiectarea studiilor clinice , un rol important.
 • Administrarea bazelor de date: Acest lucru implică de obicei proiectarea și întreținerea bazelor de date uriașe de secvențe genomice și informații biochimice. Aceste baze de date trebuie să fie actualizate în mod constant. Există, de asemenea, implicarea în dezvoltarea unor algoritmi inteligente de căutare pentru a căuta prin baza de date și de a prelua informații relevante.

Abilitățile necesare

 • problemă informatică abilități de rezolvare care includ stiinta calculatoarelor si expertiza genomica. Acest lucru ar include o bună înțelegere a modului în care și de ce ADN-ul este transcrisă în ARN și apoi exprimată ca proteine.
 • Administrarea bazelor de date și abilități de programare (de exemplu, SQL Server, Oracle, Sybase, MySQL, CORBA, PERL, Java, C, C ++, web scripting). UNIX tinde să fie sistemul de operare utilizat in mai multe programe biologice. Fiind capabil de a scrie programe, în special folosind PERL și C, pe această platformă și folosind SQL, care tinde să fie limba folosită a bazelor de date relaționale interoghează în cazul în care sunt stocate informațiile biologice, ar fi foarte de dorit.
 • Experiența cu analiza secvenței genomice si a programelor de modelare moleculară ar fi, de asemenea, o abilitate bună de a poseda pentru cei care caută să intre în bioinformatica.
 • Acționează ca o punte de legătură eficientă între biolog și calculatoare oameni de știință, mai ales în timpul proiectării unor instrumente eficiente de analiză a datelor, stocare și regăsire.
 • Posedă competențele necesare necesare pentru a filtra în mod eficient de informații și de posibile relații între seturile de date.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered ... Citeste mai mult

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered by leading faculty, in areas such as business, social work, bioinformatics, digital curation, and engineering. Citește mai puţin