De masterat în Management (MIM)

Generalități

Programul de descriere

Riguros. Relevante. Real. Pe net.

Sunteți nou în lumea de afaceri sau esti un profesionist maturate? Indiferent de experiența dumneavoastră, 100% Masters on-line în Management vă va dota cu abilități practice pentru a muta cariera ta la nivelul următor.

Această calificare se axează pe aplicarea practică imediată și vă va permite să transfere înțelegere și cunoștințele organizației dvs. prin misiuni vii și studii de caz.

Începe datele: Ianuarie, aprilie, iulie și octombrie în fiecare an

Cum de masterat în Management pentru a putea beneficia

 • Acest grad on-line este potrivit pentru profesioniștii care doresc ca tine de lucru:
 • Pentru a câștiga un grad de masterat relevant, care ajută la a face un impact imediat la locul de munca si pentru organizația dvs.
 • Pentru a afla într-un mediu online modern, care este flexibil în jurul valorii de programul dvs.
 • Pentru a se concentreze pe o zonă sau provocare specifică în organizația dumneavoastră
 • Pentru a fi mai eficient la locul de munca actual

Virtual

Livrate 100% on-line, Masters Ashridge în Management oferă o calificare de nivel înalt care va avea un impact real asupra dvs. și organizația dvs. din prima zi.

Prin intermediul platformei noastre inovatoare de învățare, puteți accesa conținutul de program în orice moment, de oriunde din lume: să prezinte locul de muncă, feedback-ul câștig și să interacționeze cu colegii dvs. de participanți, indiferent cât de departe ar putea fi. Descărcați podcast-uri, cărți electronice, cursuri web, forumuri, articole și cărți audio pentru a dobândi cunoștințe aveți nevoie în formatul care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de învățare.

Natura virtuala a acestui program vă permite să-l acceseze de oriunde în lume, în orice moment, și fără costuri, impactul asupra mediului sau inconvenientul de călătorie. De asemenea, înseamnă că organizația dumneavoastră nu suferă costul absenței dumneavoastră în timp ce studia pentru perioade lungi de timp.

Flexibil

Ashridge Masters în Management este un program foarte flexibil, permițându-vă pentru a studia oriunde în orice moment. Puteți amâna module pentru a găzdui evenimente neașteptate la domiciliu sau locul de muncă. Modulele (oameni, procese si perspective) pot fi completate în ordinea dorită în fiecare etapă ceea ce înseamnă că se poate acorda prioritate de învățare în funcție de nevoile dumneavoastră.

practic

Diferitele misiuni bazate pe organizare și proiectul la nivel de master vă asigura că aplicăm gândirea unor presiuni sau oportunități reale (adesea prestabilite de către organizația dumneavoastră sponsorizare) și vă permit să ofere sfaturi valoroase, practice în cadrul organizației dumneavoastră. Aceasta este educația executiv, cu un accent care permite, practic, proiectat cu succes organizațional în minte.

Nu există examene. În schimb, programul este evaluat de sarcini și un proiect, care sunt toate bazate pe muncă. Aceste sarcini bazate pe muncă permit să aplicați imediat procesul de învățare pentru a face un impact măsurabil la locul de muncă și de a vă ajuta să dobândească o înțelegere mai profundă a organizației dumneavoastră.

Beneficii pentru participanți

 • Obțineți o înțelegere aprofundată a conducerii și de management
 • Ascute-vă abilitățile ca un lider, comunicator și gânditor strategic
 • Obțineți o perspectivă globală asupra problemelor actuale de afaceri și provocări
 • Aplicați de învățare imediat la locul de munca
 • studiu de echilibru, de muncă și de viață acasă cu această calificare on-line de 100%
 • Personalizeaza studiu pentru a se potrivi de dezvoltare și de afaceri nevoile tale personale. decide când și cum să studiați, care evaluările de a alege și de resursele pe care le utilizați.
 • evaluări numai assignment înseamnă relevanță directă pentru locul de muncă
 • Rețea cu colegii online dintr-o gamă largă de organizații peste tot în lume

Beneficii pentru organizația dvs.

 • Programul este condus de triplu acreditat, top clasat Ashridge Executive Education.
 • Acesta este conceput pentru a face un impact măsurabil și pozitiv la echipă și zona de lucru imediat datorită misiuni practice.
 • Organizația dvs. va beneficia de zece proiecte de afaceri ca să deveniți informat și sa angajat „consultant intern“, care va ajuta la îmbunătățirea proceselor, a economisi bani, creșterea eficienței sau a evidenția punctele slabe și combaterea
 • Noi idei și soluții cele mai bune practici din partea participanților din alte țări și sectoare pot fi partajate cu organizația dumneavoastră
 • Studierea on-line reduce costul și timpul petrecut pe călătorie.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Citeste mai mult

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Citește mai puţin
Londra , Berkhamsted + 1 Mai mult Mai Puțin