De masterat în management și conducere strategică

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

London Metropolitan University, cu rădăcini datând din 1848, este situat în inima cartierului comercial din Londra; acasa, la unele dintre cele mai mari corporații bancare globale și firme de avocatură din lume. Rețeaua noastră de parteneri din industrie, de predare noastre angajate și expert, și excelența noastră în domeniul cercetării, face Guildhall Facultatea de Business & Law un loc plină de satisfacții pentru a studia portofoliu dinamic și relevant de cursuri de afaceri și juridice dificile, echiparea absolvenții noștri cu cunoștințele și abilitățile pentru a accelera căile lor profesionale de carieră.

Oxademy și London Metropolitan University

London Metropolitan University, unul dintre cele mai vechi instituții de învățământ de la Londra, a sa alăturat cu Oxademy Graduate School, un inoveze online și amestecate companie condusa de CEO dinamice de învățare, de a oferi MA în Management si Leadership Strategic. Programul va dota studenții cu două calificări; Diploma de studii postuniversitare și Oxademy masterat în management și leadership strategic de la Londra Metropolitan University.This este o relație unică, care este sporită de expertiza academică de la Universitatea și o platformă unică de e-learning care Oxademy sa dezvoltat, care se speră va beneficia elevii din întreaga lume.

DE CE este dreptul nostru MSL pentru tine?

O MSL este centrat pe dezvoltarea personală și profesională eficiența, permițând practica si care aspiră manageri pentru a spori cunoștințele și competențele în management, leadership și strategia. Cursul a fost conceput pentru a dezvolta o gamă de abilități cognitive și profesionale care vă vor permite să progreseze cariera ta și vă va oferi cunoștințele necesare pentru a conduce și de a gestiona organizațiile în viitor.

Cerințe de intrare

Cel puțin o clasa a doua onoruri grad mai mic sau o calificare echivalentă. În situații excepționale, candidații cu o clasă inferioară de grad, calificări echivalente sau experiență relevantă de muncă pot fi admise în cazul în care pot demonstra potențialul lor de muncă grad mai mare.

Universitățile partenere sunt clasate în top 5% la nivel mondial

Ultima actualizare Dec 2016

Despre facultate

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educat ... Citeste mai mult

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educational specialists in Oxford to deliver world-class guided online learning to eligible students. Citește mai puţin
Oxford , Hong Kong , Shanghai , Kuala Lumpur , Mumbai , Lagos , Tokyo + 6 Mai mult Mai Puțin