Obiectivul acestui program este nu numai cunoștințe tehnice, dar, de asemenea, să transmită de a instrui elevii în abilitățile și atitudinile necesare pentru a îndeplini funcții de conducere la cel mai înalt nivel, care combină teorie și practică și să faciliteze învățarea prin experiență, cu Pentru a obține o imagine de ansamblu a lumii de afaceri.

Cerem dă instruire avansată, menținerea unui nivel ridicat de calitate, printr-o echipa excelenta de profesori și tutori, care sunt profesioniști activi și specialiști în domeniile tehnice respective.

Mai mult de 175.000 de elevi au trecut prin calitatea școală acreditată, excelent și practic al conținutului și a sistemului de formare profesională, oferite în mod on-line, folosind cele mai noi tehnologii de e-learning.

Persoanele cărora li se adresează

Master în Business Management și Marketing are ca scop antreprenori și modul în care oamenii se simt întreprinzător, inovator și doriți să obțineți o cunoaștere a principalelor domenii de management al afacerii cu privire la domeniul de marketing și vânzări. Acesta se adresează atât absolvenților care aspiră să devină manageri de marketing ar fi oameni cu experiență care doresc să dezvolte cariera lor în zona de vânzări și marketing.

Metodologie

CEREM dă instruire avansată, cu cele mai noi tehnologii de e-learning si o echipa excelenta de profesori și tutori, care sunt profesioniști activi specializați în domeniile tehnice respective.

Metodologia noastră online, creează un mediu de învățare activă, participativă și viitoare, care combină flexibilitatea cu video online, conținut multimedia interactiv, clipuri video și suport seminariosde.

Interactivitatea de elevi cu profesori și alți studenți, sprijin și personalizat CEREM follow face o alegere bună pentru antrenament.

Virtual Campus

În scopul de a oferi programe școlare mai multă interactivitate și îmbunătățirea serviciilor pentru studenți au încorporate în metodologia noastră cele mai noi mijloace tehnologice.

Revitalizarea conținutului programului, testele de evaluare și consultărilor organizate în campus.

Studio

Material de studiu are o formulare clară și consecventă. Este interactiv și studiul este completat de seminarii și conferințe video.

Studiile de caz sunt luate din domeniul de consultanță și management al afacerilor, astfel încât să puteți profita din plin de practica posibil.

Tutoriale

Tutoriale sunt oferite de Campusul Virtual și sprijin cu telefon și consultări vii. Puteți contacta tutori prin e-mail, prin telefon și în persoană (a merge la sediul Școlii).

Suport Seminarii

De formare on-line este completată cu seminare de suport, predate de profesori din fiecare domeniu de studii în una din clădirile Școlii. În acest fel, veți fi în contact fizic cu profesori și alți studenți, care vor ajuta în procesul de învățare.

Videoconferințe

  • Participarea directă a elevilor prin intermediul chat-ul, audio și video. - Grupa cazuri practice. - Pizzarra. - Transfer de fișiere în timp real.

Serviciul de mentorat

Școala dispune de un serviciu de consiliere pentru a ajuta pe elevi să se aplice în zona special de cunoștințele sale de afaceri și abilitățile dobândite.

Pentru a face acest lucru, odată ce programul este finalizată, puteți continua consultarea cadrelor didactice de 6 luni pentru a vă ajuta în aplicarea practică a cunoștințelor dobândite.

Informații academice

Durata

Durata estimată de 9 luni. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să extindeți în mod liber la 6 luni. Puteți de asemenea, reduce durata. Master în Business Management și Marketing are un echivalent de 800 de ore de predare.

Evaluare

Pentru a obține gradul de angajament Maestru Cerem de evaluare continuă.

Modalitate de finanţare

Școală finanța direct amânării plății a programelor lor, fără intervenția băncilor. Plata se poate face in rate lunare.

Experiența noastră și numărul mare de sesizări și absolventi, împreună cu eficiența și agilitatea aplicate la servicii și metode de formare, ne permit sa oferim preturi foarte competitive cu valoare bună.

Granturi și cursuri de calificare subvenționate

Acest program este finanțat de Fondul Social European. Dacă vrei să știi de suma de bani pe care compania dvs. are să-și petreacă pe formare subvenționată pot contacta departamentul nostru de informare și de Admitere.

Cariere

Aducerea lumea muncii elevilor noștri

Rolul Departamentului de ocuparea forței de muncă Exchange CEREM este de a oferi studenților o ușă deschisă pentru noi oportunități de carieră și să pună la dispoziția candidaților companiilor pregătit să pună în aplicare cunoștințele dobândite.

Companiile Colaborarea

Școala are relatii excelente cu mai multe companii care cer profesioniști bine pregătiți. De-a lungul noastre de peste 35 de ani, mii de companii au încredințat ne cere si profile profesionale pregătite în Financiar, Contabilitate, Muncii, Resurse Umane, riscurile profesionale, Calitate, Mediu, Social Networking, comunitar Manager, Online Marketing , digital de comunicare, Marketing, Vanzari, Management și Administrarea Afacerilor. Atât elevii actuali și foști poate avea acces gratuit la serviciile noastre:

  • Selectați de afaceri: Introducerea parte a procesului de selecție perceput de către diferite companii in cadrul Departamentului de locuri de muncă.
  • Sfat: Numărarea cu sfaturi personalizate pe tehnici de căutare de locuri de muncă.
  • Informații: Informații cu privire la situația de pe piața forței de muncă și de orientare profesională și academică.

Trimite-ne CV-ul tau

Cerere widget Odată ce inscrisi de tine, vor fi incluse în locuri de muncă de la Scoala pentru gratuit.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la CEREM »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
9 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date