Obiectivul acestui program este nu numai cunoștințe tehnice, dar, de asemenea, să transmită de a instrui elevii în abilitățile și atitudinile necesare pentru a îndeplini funcții de conducere la cel mai înalt nivel, care combină teorie și practică și să faciliteze învățarea prin experiență, cu Pentru a obține o imagine de ansamblu a lumii de afaceri. Cerem dă instruire avansată, menținerea unui nivel ridicat de calitate, printr-o echipa excelenta de profesori și tutori, care sunt profesioniști activi și specialiști în domeniile tehnice respective. Mai mult de 175.000 de elevi au trecut prin calitatea școală acreditată, excelent și practic al conținutului și a sistemului de formare profesională, oferite în mod on-line, folosind cele mai noi tehnologii de e-learning.

Persoanele cărora li se adresează

Acest program este destinat celor care doresc să:

  • Alinierea Strategia pe rețelele sociale cu procesele de comunicare și companie de marketing.
  • Medii de a se promova profesional în marketing online și de comunicații digitale.
  • Obține cunoștințe și competențe în marketing 2.0, proiecție mare în lumea de afaceri și de internaționalizare a întreprinderii.

Metodologie

CEREM dă instruire avansată, cu cele mai noi tehnologii de e-learning si o echipa excelenta de profesori și tutori, care sunt profesioniști activi specializați în domeniile tehnice respective. Metodologia noastră online, creează un mediu de învățare activă, participativă și viitoare, care combină flexibilitatea cu video online, conținut multimedia interactiv, clipuri video și suport seminariosde. Interactivitatea de elevi cu profesori și alți studenți, sprijin și personalizat CEREM follow face o alegere bună pentru antrenament. Campus virtuale Pentru a oferi programele școlare mai multă interactivitate și îmbunătățirea serviciilor studențești au inclus metodologia noastra mijloace tehnologice recente. Revitalizarea conținutului programului, testele de evaluare și consultărilor organizate în campus. Material de studiu Materialul de studiu are o scriere clară și sistematică. Este interactiv și studiul este completat de seminarii și conferințe video. Studiile de caz sunt luate din domeniul de consultanță și management al afacerilor, astfel încât să puteți profita din plin de practica posibil. Tutoriale tutoriale sunt realizate prin intermediul Campus virtual și de suport cu consultații telefonice și feței. Puteți contacta tutori prin e-mail, prin telefon și în persoană (a merge la sediul Școlii). seminarii de instruire online de suport este completat de seminarii de sprijin, predate de către tutori din fiecare zonă de studiu într - una dintre clădirile școlii. În acest fel, veți fi în contact fizic cu profesori și alți studenți, care vor ajuta în procesul de învățare. Videoconferințe - participarea directă a studenților prin intermediul chat, audio și video. - Grupa cazuri practice. - Pizzarra. - Transfer de fișiere în timp real. Mentoring Serviciul Școala are un serviciu de consiliere pentru a ajuta pe elevi să se aplice la domeniul specific al cunoștințelor sale de afaceri și a competențelor dobândite. Pentru a face acest lucru, odată ce programul este finalizată, puteți continua consultarea cadrelor didactice de 6 luni pentru a vă ajuta în aplicarea practică a cunoștințelor dobândite.

Informații academice

Durata Durata planificată este de 9 luni. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să extindeți în mod liber la 6 luni. Puteți de asemenea, reduce durata. Master în Digital Marketing și Comunicare are un echivalent de 800 de ore de contact. Evaluarea pentru titlul angajamentului de Master prem pentru evaluarea continuă. finanțare școlară direct fonduri amânarea plății programelor lor , fără interferențe de la bănci. Plata se poate face in rate lunare. Experiența noastră și numărul mare de sesizări și absolventi, împreună cu eficiența și agilitatea aplicate la servicii și metode de formare, ne permit sa oferim preturi foarte competitive cu valoare bună. Granturi și formare subvenționată Acest program este finanțat de Fondul Social European. Dacă vrei să știi de suma de bani pe care compania dvs. are să-și petreacă pe formare subvenționată pot contacta departamentul nostru de Informații și Admitere

Cariere

Aducerea lumii pentru funcția noastră de studenți de lucru al Departamentului de ocuparea forței de muncă de schimb de prem este de a oferi studenților o ușă deschisă pentru noi oportunități de carieră și de a pune la dispoziția candidaților pregătite companiile să pună în aplicare cunoștințele dobândite. Companiile de Colaborare Scoala menține relații excelente cu multe companii care cer de bine - profesioniști instruiți. De-a lungul noastre de peste 35 de ani, mii de companii au încredințat ne cere si profile profesionale pregătite în Financiar, Contabilitate, Muncii, Resurse Umane, riscurile profesionale, Calitate, Mediu, Social Networking, comunitar Manager, Online Marketing , digital de comunicare, Marketing, Vanzari, Management și Administrarea Afacerilor. Atât elevii actuali și foști poate avea acces gratuit la serviciile noastre:

  • Selectați de afaceri: Introducerea parte a procesului de selecție perceput de către diferite companii in cadrul Departamentului de locuri de muncă.
  • Sfat: Numărarea cu sfaturi personalizate pe tehnici de căutare de locuri de muncă.
  • Informații: Informații cu privire la situația de pe piața forței de muncă și de orientare profesională și academică.

Trimiteți - ne CV - ul dvs. Odată înscriși CV - ul, la cererea dvs., acesta va fi inclus în Școala ocuparea forței de muncă pentru drum liber.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la CEREM »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
9 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date