De master în domeniul bancar și de consultanță financiară

Generalități

Programul de descriere

Situația economică și financiară tot mai complexă și mai globalizată, actuală reprezintă o problemă a cărei rezolvare necesită o profundă tehnică și practică în domeniul bancar și expertiza din sectorul financiar.

Prin importanța bancare și a structurii financiare are asupra economiei mondiale, precum și organizarea socială contemporană, este gradul de predare ce master în domeniul bancar și consultanță financiară. Titrarea cu multiple oportunități de carieră în dezvoltarea profesională în sectorul bancar și financiar.

Master în domeniul bancar și financiar consultativ este un titlu oficial al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 75 din 28 martie 2012.

Adresat

Master în domeniul bancar și consultanță financiară are ca scop, de preferință, absolvenților sau absolvenți:

  • De afaceri.
  • Administrarea și gestionarea.
  • Economie.

Cu toate acestea, studenții care nu sunt absolvenți sau absolvenți în aceste calificări pot lua o serie de formare suplimentară în ceea ce privește "Macroeconomie și a situației economice", ca fiind fundamentale să cunoască diferitele elemente care afectează evoluțiile economice elemente și "mediu financiar" pentru a pune bazele managementului financiar și contabil. Pentru acei elevi de formare completează aceste sunt obligatorii și pot fi făcute înainte de începerea Învățătorului sau simultan, în același mod (a se vedea tabelul de suplimente de formare în tab-ul "Curriculum").

Toate cu scopul ca elevii trebuie să efectueze această formare să completeze anterior și să obțină pregătire optimă, care realizează fiecare dintre puterile stabilite în Master.

Obiectivul principal al Master

Obiectivul general al Master în domeniul bancar și financiar consultativ este de a instrui profesioniștii din sectorul financiar cu solide, cuprinzătoare și actualizate în mod constant cu privire la principalele tehnici teoretice utilizate în cunoștințele de afaceri bancare, precum și în dezvoltarea unor aplicații practice majore, și le permit accesul la locuri de muncă de responsabilitate mediu sau ridicat, atât în ​​domeniul financiar și de afaceri și de asigurare. Pentru a efectua acest scop, orice student care completează titlul de Master în domeniul bancar și financiar consultativ ar trebui să poată să abordeze orice problemă cu rigoare științifică, folosind toate cunoștințele, aptitudinile și atitudinile necesare în domeniul nostru de studiu, dar în același timp fiind conștient de faptul că aplicarea practică are consecințe care afectează societatea (dimensiunea etică), având în vedere importanța deosebită pe care societatea dă acest sector.

Recunoaștere

din titlu oficial

Studenții care îndeplinesc cerințele de UDIMA obține titlul de Master în domeniul bancar și financiar consultativ predate de UDIMA, pe lângă titlul de Master Professional eliberat de Centrul pentru Studii Financiare.

UDIMA Cerinte: Posedă grad, diplomă de colegiu o diplomă de licență sau echivalent.

Programul [60 de credite]

Analiza și managementul analizei financiare și modele de investiții pe piețele financiare de economii de investiții de către persoane fizice, analiza și selectarea analizei de investiții și de gestionare a riscurilor activelor produse de investiții de credit bancare Organizarea instituțiilor de credit și control de gestiune impozitarea produselor bancare și de comerț juridice Calculatoare, bancare și practica bancară financiară aplicată consultanță financiară de dezvoltare a managementului în sectorul financiar

Metodologie

Teza de master

Dupa formarea Master tezei End, care are drept scop aprofundarea studenților și să se stabilească cunoștințele dobândite vor avea loc. Acest Master tezei de doctorat constau în final de a rezolva o grupuri globale de studiu de caz și de a apăra în fața unei instanțe.

Fața și on-line

de formare clasă.

practicile în bănci și bănci de economii și tutored fi voluntară. Se intenționează ca studenții care nu lucrează cunosc realitatea prin discuția în clasă și se bucură de o experiență practică.

Line pe formare.

Ele încep în lunile octombrie și februarie în fiecare an. Durata normală este de 12 luni. Timpul de studiu recomandat este de 15 de ore pe săptămână.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin