De master în administrație și finanțe

Generalități

Programul de descriere

master01

Obiectivul programului

Programele de master dezvolta instrumentele și abilitățile pe care elevii vor avea nevoie în lumea afacerilor. După finalizarea programului, elevii sunt capabili să analizeze situația financiară a unei organizații; să elaboreze planuri de dezvoltare ulterioară; analiza factorilor economici și a pieței externe, cu impact asupra organizației; aplică metode cantitative pentru a ajuta la procesul de luare a deciziilor și; prezinte concluziile și recomandările celor responsabili pentru luarea deciziilor finale, ținând seama de implicațiile etice și juridice.

Descrierea programului

Toate cursurile sunt efectuate utilizând metoda de caz pentru a obține studenților cufundarea în situații reale care afectează companiile și cere elevilor să se dezvolte, prezent și apăra soluțiile dintre alternativele oferite de colegii lor. Această metodă necesită o participare activă a elevilor și dezvoltarea gândirii critice. Programe dezvolte abilități în domeniul de contabilitate, finanțe, marketing, management, resurse umane și economie, printre altele.

Programul Master în Administrarea Afacerilor și Finanțe se dezvoltă în special în domeniul administrației generale și finanțelor, cu un accent deosebit pe funcțiile de finanțare de gestionare, cum ar fi cunoașterea contabilității financiare, drept financiar, piețele financiare și instrumente pentru luarea deciziilor.

Toate programele de master necesită 42 de ore de credit pentru absolvire. Elevii sunt de așteptat să se înscrie la cursuri cu 12 de ore de credit semestru care să completeze toate cerințele în aproximativ 14 la 16 luni calendaristice pentru a rămâne în permanență înscriși.

Costul de școlarizare pentru program este de $ 5,880.

Gradul de concentrare

Număr curs de Denumirea cursului ore de credit
- Administrație și Finanțe Cursuri
15 de ore de credit
-
END 5300 management financiar 3
END 5200 international Finance 3
END 5400 Decizia financiară Efectuarea 3
END 5500 Finanțe Aplicată 3
END 5600 Piețele financiare 3
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UTH Florida University employs a webpage as its global portal or main access point to the online delivery educational system. To this effect, UTH Florida University has developed an easy access, dynam ... Citeste mai mult

UTH Florida University employs a webpage as its global portal or main access point to the online delivery educational system. To this effect, UTH Florida University has developed an easy access, dynamic e-learning portal that will enable students to receive their classes in a secure and professional environment. UTH Florida University will provide all learning resources and materials to students and faculty via the e-learning platform. Citește mai puţin