În prezent, companiile investesc resurse în adecvarea profesională inițială de absolvenți de facultate cand intra organizațiile lor. Tineri profesionisti cunosc competențele care cererea fermă, dar nu răspund întotdeauna la cererile lor.

Competențelor profesionale ale universității sunt diverse si plural, chiar dacă nu răspund întotdeauna cerințelor de pe piața forței de muncă din ce în ce mai exigente. Conștienți de această realitate, Fundatia CIFF, Societatea University si Universitatea din Alcalá Fundației sunt angajat la un program care explorează formarea de competențe profesionale și competențe care universitatea ar trebui să dobândească în care acestea sunt încorporate în mediul de lucru.

Valoarea curriculară și recunoașterea instituțiilor organizatoare Gaia califica programul de formare este dat studentului în procesul de firme care încorporează și de a crește șansele de angajare. Învățătura de Master în Dezvoltare Profesionala prin dezvoltarea de practici de afaceri nu numai a face posibilă formarea de absolvenți nou calificati, dar, de asemenea, integrarea lor pe piața muncii solicitante. Astfel, principalele obiective ale programului sunt cuprinse în următoarele: - dezvolta profesional studenții, pregătindu-i pentru cei care cea mai mare cerere de competențele de piață.

  • Contribuie la creșterea capacității de inserție profesională a universității de perfecționare în competențe profesionale.
  • Furnizarea de afaceri, profesional complet calificat și potrivite pentru fiecare ofertă.
  • Să identifice zonele de îmbunătățire și de a dezvolta planuri de acțiune de urmărire personalizat participant la programe de dezvoltare.

De aceea, noi credem că această ofertă educațională care să răspundă nevoilor actuale și cerințele personale și profesionale, precum și piața derivatelor, promovând integrarea de participanții calificați la companie.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 1 mai multe cursuri de la CIFF Centro Internacional de Formación Financiera »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date