Read the Official Description

În prezent, companiile investesc resurse în adecvarea profesională inițială de absolvenți de facultate cand intra organizațiile lor. Tineri profesionisti cunosc competențele care cererea fermă, dar nu răspund întotdeauna la cererile lor.

Competențelor profesionale ale universității sunt diverse si plural, chiar dacă nu răspund întotdeauna cerințelor de pe piața forței de muncă din ce în ce mai exigente. Conștienți de această realitate, Fundatia CIFF, Societatea University si Universitatea din Alcalá Fundației sunt angajat la un program care explorează formarea de competențe profesionale și competențe care universitatea ar trebui să dobândească în care acestea sunt încorporate în mediul de lucru.

Valoarea curriculară și recunoașterea instituțiilor organizatoare Gaia califica programul de formare este dat studentului în procesul de firme care încorporează și de a crește șansele de angajare. Învățătura de Master în Dezvoltare Profesionala prin dezvoltarea de practici de afaceri nu numai a face posibilă formarea de absolvenți nou calificati, dar, de asemenea, integrarea lor pe piața muncii solicitante. Astfel, principalele obiective ale programului sunt cuprinse în următoarele: - dezvolta profesional studenții, pregătindu-i pentru cei care cea mai mare cerere de competențele de piață.

  • Contribuie la creșterea capacității de inserție profesională a universității de perfecționare în competențe profesionale.
  • Furnizarea de afaceri, profesional complet calificat și potrivite pentru fiecare ofertă.
  • Să identifice zonele de îmbunătățire și de a dezvolta planuri de acțiune de urmărire personalizat participant la programe de dezvoltare.

De aceea, noi credem că această ofertă educațională care să răspundă nevoilor actuale și cerințele personale și profesionale, precum și piața derivatelor, promovând integrarea de participanții calificați la companie.

Program taught in:
Spaniolă
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Request Info
Part-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date