Read the Official Description

Abordarea de conectare AKAD curs de master "Global Management și comunicare (MA)„Corespunde la cel mai înalt grad cerințele de domenii profesionale actuale în managementul superior. Teme de management la nivel mondial și de comunicare internațională sunt strâns legate. Programul combină o expertiză de management modern internațional cu competență interculturală. Acest interesante noi câmpuri deschise pentru tine profesional în economie: acestea sunt bine pregătite pentru poziții de conducere viitoare în companii, organizații și instituții internaționale.

Structura cursului dvs.

Programul de învățare la distanță "Global Management si Comunicare - Master of Arts„Include patru semestru constructiv succesive:

 • Semestrul 1: În plus față de competențe cheie (competențe metodologice, personale și sociale) sunt, printre altele, următoarele priorități în primul Semestrul al curriculum-ului: Global Communications, Management intercultural și zona economică europeană.
 • Semestrul 2: subiecte cum ar fi „Global Economics“, politica comercială externă și World Trade Accentul se pune aici. Economie internaționale și etica în afaceri întregesc conținutul al doilea Semestrul off.
 • Semestrul 3: zona de bază sunt centrale probleme (internaționale) de management, inclusiv, printre altele, organizarea și dezvoltarea corporativă, precum și team-building, luând în considerare aspectele interculturale.
 • Semestrul 4: Lucrători pe cont propriu lucrați în al patrulea Semestrul folosind metode științifice pe o problemă dintr-o zonă de subiect selectat și conectați cu acest maestru funcționează procesul de învățare la distanță de la.

Utilizare ca student la AKAD și opțiunea interesantă a unei vizite de studiu de trei saptamani la Sacramento: Programul Campus California!

specializare

 • Economie în China CLK80
 • Spațiul Economic Hispano America de SPL80
 • International Business Law WIR86
 • International Marketing și Vânzări MKG84

masteratului la AKAD: digitale, oriunde, oricând

Cu campusul AKAD digital, cel mai eficient la master

Utilizați resursele de timp optim și de a sprijini stilul de învățare cu unități de studiu adaptate, planificarea auditului flexibil și combinația potrivită de auto-dirijată și supravegheată de învățare!

Digitala AKAD Campus simplifică achiziționarea part-time a unui grad de master universitar: Ca un punct central în studiul acestei piețe virtuale ofera tot ceea ce are nevoie de un succes studii universitare: Când și cum doriți să fie în picioare acolo materiale de studiu online de planificare de audit elaborat se face în mod eficient și păstra cu ușurință în contact cu elevii dumneavoastră colegii. Rascher, în timp ce achiziția de cunoștințe solide pe Campus AKAD stimula motivația și arată succesul de învățare imediat. Campus AKAD vă permite să mod individual la Master:

 • De învățare la distanță: scrisori practice, în timp util și în mod clar structurate de studiu - să înțeleagă unități care vin cu ușurință la casa ta de învățare!
 • Distanța de e-learning: învățarea eficientă prin exerciții online, coaching-ul on-line și de formare bazate pe web - fiabilitate, astfel încât conținutul sunt sigure!
 • Interactivă E-Learning: supravegheat personal de tutori și în schimb direct cu colegi - valoare adăugată cunoștințe și disponibilitatea directă a conținutului pentru a spori motivația!
 • Seminarii (opțional): în plus față de seminariile de pe site-ul de învățare virtuale - aplicarea unor metode învățate în întrebări concrete imediat!

Cerințele de admitere

La momentul inițial, ați deja finalizat cu succes o diplomă universitară sau echivalent în conformitate cu Legea Învățământului Superior de Stat și să fie în măsură să demonstreze cunoștințele de limba engleză la nivel C1 din Cadrul european comun de referință pentru limbi.

La alegerea specializarea „Spațiul Economic Hispano America“, de asemenea, aveți nevoie de competențe lingvistice în limba spaniolă la nivelul B1 al Cadrului european comun de referință pentru limbi.

Solicitanții fără studii superioare economice trebuie să finalizeze cu succes cursul de pregătire, în conformitate cu apendicele 1 (de studiu și planul de examinare). Cursul de pregătire poate fi finalizată în timpul studiilor până la alegerea unei specializări.

Ce anume vă puteți aștepta la cursuri de corespondenta Global Management si Comunicare - Master of Arts?

O Studiu Scrisoare MA_Global_Management_and_Communication_ICM102 programul de masterat „Global Management și Comunicare“ este dedicată temei „Competența interculturală“. Dr. Christoph Vatter vă oferă scrisoarea academică „interacțiune interculturală - practici domeniile de management intercultural și de formare“ introspecție în condițiile proceselor de învățare interculturală și metode pentru formarea competenței interculturale.

Testul Extras din slipuri de studiu include următoarele priorități:

 • Competența interculturală Obiectiv
 • Învățarea interculturală ca o modalitate de a dobândi competențe interculturale
 • Praxisfeld de formare interculturală

A se vedea pentru tine: Campusul AKAD cu său flexibil, individual și eficient Modelul de studiu face accesul la toate conținutul scrisorilor de studiu ușor: Pentru că înveți unde și când doriți, și aranja studiile de locuri de muncă cel mai bine cu resursele de timp individuale - după cum este necesar.

Oferta noastra pentru tine: test studiile universitare la Universitatea Akad 4 săptămâni de probă. pentru întrebări pe „studiu part-time“ este nostru prietenos și calificat AKAD Academic Avizare prin apel la 0711 81495-400 ca pentru tine personal. Așteptăm cu nerăbdare să dvs. de contact!

Program taught in:
Germană
AKAD University
Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
24 - 30 luni
Part-time
Price
12,960 EUR
Taxele totale de școlarizare
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date