Noul APOLLON Fernstudiengang Bachelor de Management Social (BA) mediază o piață în mod frecvent solicitat combinarea de afaceri know-how și de vedere extrem de sofisticat al asistenței sociale. Aceasta include furnizarea de cunoștințe industriei și cadrul economiei sociale. Acesta oferă, de asemenea, opționale specifice aplicațiilor pe care le diferențiate vorbreiten în diverse domenii de aplicare. Pionierat curriculum-ului, de exemplu, datorită modulului de acțiune civică, cum ar fi biroul onorific, care va modela viitorul asistenta sociala devine din ce mai puternic. Dar, de asemenea probleme curente, cum ar fi integrarea sunt luate cu activitatea de migrare modul.

Calificări cheie

După cum APOLLON Managerul social sunteți bine pregătiți nu numai pentru provocările de astăzi în sfera socială, dar, de asemenea, pentru întrebări viitoare. Veți obține:

 • industria de cunoștințe profundă și înțelegere solidă a condițiilor decisive
 • competențe de management orientate spre
 • Betriebswirtschaftliches expertiză ca bază pentru deciziile de afaceri vizate
 • o bază științifică pentru asistență socială cunoștințe prioritare selectate individual pentru domenii de aplicare centrale
 • cunoștințe de pionierat în problemele societății civile, o astfel de auto-ajutorare, voluntariat și Quartiers- și dezvoltarea comunității

Conținutul de studiu

In centrul studiilor sunt competențe cheie interdisciplinare care sunt esențiale pentru participarea instituțiilor sociale. In plus, cursurile elective furnizează o referință aplicație unică și, prin urmare, un excelent transfer de cunoștințe în practica profesională:

 • Ajutor în vârstă și cu handicap
 • Copii, tineri și bunăstarea familiei
 • Sănătate și asistență socială
 • Quartiers- și dezvoltarea comunității
 • strângere de fonduri
 • migrația de muncă

În plus față de baza tehnică a practicii de asistență socială și de economie de predare abilități metodologice și sociale joacă un rol important: de la activitatea științifică și de auto-organizare privind metodele de conducere și de management pentru abilități de comunicare și de cooperare și de gestionare a conflictelor. Pentru a obține o combinație solidă de competențe, care facilitează munca de zi cu zi și cariera ta se alimentează.

cerinţe de admitere

Cerințele de admitere la studii de licență sunt reglementate de Legea Învățământului Superior Bremische (BremHG). Apoi, puteți studia în anumite condiții, fără o calificare de liceu.

de bază

De fiecare dată

Absolvire

Ei dobândesc Bachelor recunoscute pe plan internațional de Arte (B. A.). Cu acest grad sunteți calificat excelent pentru management si roluri de conducere de mijloc din industria de asistenta medicala.

Durata de studiu

Studiu de control de 36 de luni sau 48 luni (180 credite).

studiu de testare

Prin înregistrarea la APOLLON Hochschule Puteți testa timp de 4 săptămâni, care studiază pentru drum liber. Pe parcursul acestei perioade, vă puteți autentifica în orice moment Revocați. atunci nu apar costuri pentru tine.

acreditare

Programul de licență în Management social (BA), de către Agenția Internațională pentru asigurarea calității și acreditarea programelor de studii și instituții (FIBAA) certificate.

extensie gratuita

Până la 50% din varianta de studiu aleasă (18 sau 24 de luni).

Program predat în:
Germană

Vezi 4 mai multe cursuri de la Apollon Hochschule »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
36 - 48 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date