Studiu pentru numărul unu clasat De învățare la distanță MBA în lume la Shard *

Încercați să vă accelerați cariera, să creșteți cunoștințele de afaceri și abilitățile de conducere și să vă maximizați nivelul de conștientizare la nivel de consiliu fără a ieși din muncă? Programul nostru part-time a fost proiectat cu atenție pentru cei care doresc să studieze un MBA la o școală de afaceri de top din lume, dar este limitat în timpul în care pot lua departe de locul de muncă.

De ce WBS ?

Studenții MBA Warwick vin să studieze cu noi din întreaga lume și sunt formați de valorile instituției noastre: curiozitate, neliniște, deschidere și excelență. Valorile noastre unice de bază oferă o cultură de învățare provocatoare și inovatoare, care pregătește studenții noștri pentru succes în cariera lor viitoare.

Care este diferența dintre MBA pentru învățământul la distanță?

În timp ce MBA pentru învățământul la distanță este studiat în primul rând în mediul nostru de învățare online, cursul se distinge prin oferirea a două săptămâni Warwick Weeks la WBS London, The Shard. În timpul săptămânii dvs. veți avea ocazia să vă întâlniți cu alți participanți, să discutați despre studii de caz, să ascultați vorbitorii invitați și să vă bucurați de prelegeri și discuții provocatoare cu facultatea și cohorta.

Perspective internaționale

În plus față de cele două săptămâni Warwick livrate la Londra, taxa de școlarizare include un modul opțional față-în-față care poate fi luat în timpul modulelor dvs. obligatorii sau opționale, puteți alege să studiați fie în Marea Britanie, fie în orașe precum Berlin, Roma, Dubai, Boston, Beijing și Mexico City **.

Veți face parte dintr-o comunitate internațională care împărtășește obiectivele dvs. și va veni cu o gamă variată de aptitudini și experiențe din întreaga lume. Aceste minți de afaceri talentați, antreprenoriale, alături de comunitatea WBS absolvenților WBS 40.000 de ani, vor fi rețeaua dvs. globală de viață.

Provocări în afaceri cu aplicații în lumea reală

Antreprenoriale în spiritul și practica, noi pătrundem noi terenuri cu perspectivele noastre de afaceri globale și împuternicim studenții noștri să facă o diferență în afaceri și în lumea întreagă. Facem acest lucru ne confruntându-ne constant să învățăm și să învățăm dincolo de sala de clasă, introducând experți de vârf în calitate de profesori de practică și lectori de vizită. Această cunoaștere a lumii reale este căsătorită cu cercetarea interdisciplinară și globală remarcabilă, care ne permite să construim legături cu organizații internaționale precum Jaguar Land Rover, Amazon și Deloitte.

Inspirătoare vorbitori

Am întâmpinat unii dintre cei mai influenți lideri din Marea Britanie, care împărtășesc WBS experiența lor în industria de primă mână. Veți fi invitat (ă) să participați la evenimente pentru a afla informații exacte de la vorbitori de public dintr-o serie de sectoare și industrii. Puteți, de asemenea, să vă alăturați rețelelor profesionale pentru șansa de a vă dezvolta mai mult rețeaua.

* Clasat în Financial Times Online MBA Ranking 2019

** Locurile sunt limitate și nu sunt garantate.

Anul universitar

De învățare la distanță MBA cuprinde opt module necesare, alegerea dvs. de patru electives, și un proiect de consultanță. Programul durează între doi și patru ani pentru a fi finalizat, dar cât timp veți lua pentru a finaliza acest lucru este condus de dumneavoastră. Există 30 de ore de predare pentru fiecare modul, 40 de ore de auto-studiu ghidat și 30 de ore de auto-studiu independent.

Cum vă evaluăm munca

Învățarea dvs. va fi evaluată printr-o varietate de metode. Există teste de practică online, sarcini individuale scrise, prezentări de grup de lucru și rapoarte și examene. Două dintre modulele dvs. vor fi evaluate prin examen la WBS London în timpul fiecărei săptămâni rezidențiale.

Cum învățăm

Suntem mândri că suntem numărul unu în Marea Britanie pentru un MBA pe distanță și învățare online și al doilea în lume de Financial Times. Expertiza noastra a fost dezvoltata de peste 30 de ani, astfel incat sa fiti siguri ca stim cum sa va angajati si sa va inspirati.

Învățarea online

Predarea se desfășoară în primul rând prin mediul nostru de învățare online. WBS , care găzduiește materialele noastre didactice, spațiile interactive și clasa noastră online: wbsLive. Ușor de folosit, a mea. WBS permite interacțiunea în cursuri, discuții și grupuri de sindicate. De asemenea, vă permite să vă testați, să accesați lecții și înregistrări de lectură, să trimiteți sarcini și să vă conectați cu alți studenți și cadre universitare.

Pentru fiecare modul, vor exista zece sesiuni de predare online. Acestea pot fi prelegeri, sesiuni de vorbitori invitați, seminarii sau sesiuni de revizie focalizate. Fiecare sesiune este înregistrată și disponibilă pentru a fi vizualizată mai târziu, la un moment convenabil pentru dvs.

Warwick Weeks a avut loc la WBS London, The Shard

Interacțiunea față-în-față este un element esențial al programului nostru, astfel încât să vă alăturați pentru două Săptămâni Warwick la WBS Londra în timpul programului. Aceste perioade de studiu intensiv față-în-față vor încorpora învățarea dvs., vă vor îmbogăți studiile și vă vor permite să vă dezvoltați rețeaua. Fiecare săptămână implică prelegeri, studii de caz, lucrări de grup, briefinguri de evaluare, vizite la fața locului, rețele și evenimente sociale, precum și sesiuni de carieră și abilități de studiu. Săptămânile Warwick se desfășoară în septembrie și aprilie în primul an de studiu.

Modul față-în-față

În plus față de frecventarea săptămânii Warwick la Londra, inclusă în taxa de școlarizare este un modul opțional față-în-față. Puteți lua modul dvs. față în față ca unul dintre modulele dvs. necesare sau mai târziu în curs, sub forma unui electivă.

Puteți alege să studieți în afara Regatului Unit la una dintre instituțiile noastre partenere, cum ar fi Școala de Management Guanghua din Beijing, Școala de afaceri IPADE din Mexic și Institutul Indian de Management, Ahmedabad *.

Echipa de predare

Fiecare modul are o echipă didactică de specialiști care vă susțin online. Acestea vor facilita sesiunile wbsLive, discuții moderate online și vă vor asigura că sunteți la curent cu informații de actualitate relevante pentru subiect.

Materiale de studiu

Veți primi materiale de studiu multimedia personalizate cu lectură și resurse suplimentare. Veți avea, de asemenea, webinarii și tutoriale programate pe parcursul fiecărui modul. De asemenea, veți putea accesa interviuri video cu lideri de afaceri și lideri de afaceri inspirați.

Aflați detalii despre afaceri online

Materialele noastre interactive de studiu sunt completate de accesul gratuit online la revistele de afaceri și de management și la biblioteca vastă a Universității din Warwick, care include baze de date de afaceri precum Mintel Oxygen, Amadeus, Thomson Research și Factiva.

* Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea modulelor poate varia de la an la an, în funcție de disponibilitatea facultăților, cerințele elevilor și constrângerile de planificare.

Servicii incluzive

Echipa noastră CareersPlus vă va sprijini pe tot parcursul programului MBA și dincolo de acesta pentru a vă asigura că vă veți atinge întregul potențial. Veți conecta obiectivele și valorile dvs. și veți descoperi abilitățile de influențare, comunicare și conducere de care aveți nevoie pentru a vă gestiona și accelera în mod activ cariera.

Serviciile noastre sunt adaptate pentru dvs. și planificate în jurul ciclului nostru de management al carierei. Concepute pentru a se potrivi cu studiile dvs., ele sunt livrate atunci când participați la module rezidențiale și online, prin intermediul seminariilor web, a resurselor sau a cursurilor special concepute. Veți avea, de asemenea, acces la consultări de carieră, coaching executiv și posibilitatea de a vă înscrie pentru programul nostru de mentorat premiat.

Toți studenții noștri la distanță MBA au acces la următoarele servicii gratuite:

Coaching și sprijin pentru dezvoltarea carierei

 • O sesiune de coaching executiv cu un antrenor de carieră executiv desenat de la Coaching Panel WBS
 • O consultare de carieră cu unul dintre specialiștii noștri CareersPlus, bine pregătiți, disponibili în orice moment în timpul programului pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De asemenea, puteți extinde relațiile de coaching prin achiziționarea de sesiuni suplimentare
 • Accesul la ateliere de carieră, ca parte a Festivalului carierelor noastre, desfășurat în ambele săptămâni rezidențiale, împărtășind cele mai recente gândiri privind managementul carierei, acoperind o serie de subiecte de la tranziția carierei la abilitățile de negociere
 • Abilități webinare care acoperă subiecte cum ar fi Negocierea salariilor, abilitățile de asertivitate, Gestionarea politicilor la locul de muncă, Căutarea de locuri de muncă de 2 ore și Primele 90 de zile.

Expertiză

Prezentări de specialitate pentru sector - vorbitori de experiență cu experiență împărtășesc cunoștințe despre industria de prim rang. Sectoarele recente au inclus Finanțe, Consultanță, Marketing, Energie, FMCG și Producție.

Resurse online

 • Postări de locuri de muncă
 • Site-ul WBS CareersPlus, ambalat cu resurse care acoperă toate aspectele dezvoltării carierei
 • Simularea interviului online prin Sonru
 • Going Global (Informații despre cariere internaționale)
 • Plătiți atelierul de video de negociere
 • Instrument de feedback online de 360 ​​de grade pentru a vă crește gradul de conștientizare
 • 15 lecție modul de gestionare a carierei online
 • Jurnale de afaceri și baze de date cum ar fi Marketing și Mintel Oxigen prin intermediul bibliotecii Universității din Warwick
 • Platforma de pregătire VMock CV.

Recruiter evenimente și oportunități

 • Înregistrări recruiter înregistrate și redirecționate - Șansa dvs. de a afla despre oportunitățile viitoare. Companiile anterioare au inclus Deloitte, Jaguar Land Rover și Capco
 • Lucrări înregistrate și transmise de practicanți care acoperă subiecte precum conducerea și influențarea. Prezentatorii recenți includ Jon Hendry Pickup, Chief Executive Officer, Prezzo Ltd; Wasim Khan, CEO al clubului Cricket County Leicestershire; și Louise Ainsworth CEO al Regatului Unit, Kantar Millward Brown.

Sunteți, de asemenea, bineveniți să participați la aceste evenimente față în față dacă vă aflați în apropiere.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Warwick Business School »

Ultima actualizare Martie 11, 2019
Acest curs este Online
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
35,000 GBP
După locații
După dată
Termen limită de aplicare