Descrierea programului

Programul de MBA de la Brentwood University este conceput pentru profesioniști de toate nivelurile de experiență, dintre care unii ar putea căuta să avanseze în cariera lor, iar alții să se transforme în domeniul afacerilor din alte domenii. Mai important, programul MBA de la Brentwood University este o pregătire pentru studenții care doresc să își înceapă și să opereze propria afacere. După finalizarea cursurilor de bază, studenții au posibilitatea de a-și extinde educația cu o specializare, completând două cursuri de specializare suplimentare.

Acest program este oferit pe deplin online.

Obiectivele programului

Elevii care finalizează cu succes programul de Master of Business Administration va dobândi următoarele competențe:

 • Gândirea critică: rezolvarea problemelor manageriale folosind abilități de gândire critică și analiză cantitativă;
 • Rațiunea etică: evaluarea principiilor morale și etice practicate în cadrul organizației;
 • Dezvoltarea echipei: analizează utilizarea abilităților manageriale și de conducere pentru a dezvolta echipe productive;
 • Efectuarea și executarea deciziilor: informații de afaceri de cercetare pentru a sprijini procesul de luare a deciziilor și pentru a executa decizii;
 • Comunicarea eficientă: evaluarea practicilor de comunicare internă și externă utilizate în afaceri; și
 • Gândirea globală: analizați oportunitățile de afaceri și provocările dintr-o perspectivă globală.

Cerințe de diplomă

Pentru a obține titlul de Master of Business Administration, toți studenții trebuie să completeze 36 de credite program. Instruirea este livrată în șase cursuri de 6 ore de credit. Un student ar trebui să se aștepte să ia 12 luni pentru a finaliza Master of Business Administration cerințele de grad, cu condiția o progresie neîntreruptă și normală prin intermediul programului.

Master of Business Administration Cursuri

Studentul este obligat să completeze 6 din cele 9 cursuri următoare pentru finalizarea programului de Master of Business Administration și acordarea de diplomă de MBA.

 • BU 151101 Organizarea și Leadership (6 credite)
 • BU 151102 Leadership in inovație și tehnologie (6 credite)
 • BU 151103 Contabilitate și Finanțe (6 credite)
 • BU 151104 Economie Micro și Macro (6 credite)
 • BU 151105 Marketing și Antreprenoriat (6 credite)
 • BU 151106 Strategia de afaceri (6 credite)
 • BU 151202 Contabilitate managerială și management financiar (6 credite)
 • BU 151204 Managementul resurselor umane (6 credite)
 • BU 151206 Essentials de management de proiect (6 credite)

Materiale necesare pentru învățare

Fiecare curs va avea un manual desemnat că elevii sunt responsabili pentru obținerea pe cont propriu. Sistemul de management al învățării (LMS) sprijină utilizarea materialelor de învățare suplimentare, inclusiv prezentări de cursuri multimedia, forumuri de discuții și colecție de materiale de lectură pentru e-Library. Materialele de curs sunt la discreția fiecărui membru al facultății, dar sunt supuse revizuirii și aprobării de către conducătorul șef de școală înainte de a fi folosite într-un curs live.

Instruire practică

În prezent, studenții de la Brentwood University nu sunt obligați să completeze stagii practice sau excursii practice. Întrucât universitatea noastră se ocupă de o majoritate a cursanților adulți, ei vor fi angajați deja în ocuparea forței de muncă în afaceri sau în alte domenii. Brentwood University nu oferă credite universitare pentru experiențe de viață sau de muncă.

Posturi universitare de angajare

Absolvenții programelor Brentwood University pot obține locuri de muncă pe piață cu orice angajator care este dispus să le angajeze. Statisticile arată că studenții care obțin diploma de masterat se pot aștepta la câștiguri mult mai mari pe durata vieții, comparativ cu cei cu diplomă de licență sau profesională. Brentwood University nu oferă locuri de muncă pentru absolvenți, nici nu poate garanta angajarea profesională a absolvenților săi. Brentwood University poate ajuta studenții să identifice legături de muncă cu reputație (agenții și directori) și poate furniza materiale de referință pentru a ajuta studenții să-și pregătească CV-urile sau să-și îmbunătățească abilitățile de intervievare

Politica de absolvire - Programul MBA

Pentru a primi o diplomă de Master of Business Administration, un student trebuie să îndeplinească cerințele legate de creditele semestru, media punct de grad, programul de studiu, și cursuri. Consilierii de progres academic (PA) sunt disponibili pentru a ajuta studenții și pentru a-i îndruma prin acest proces. Elevii care au îndeplinit toate cerințele de absolvire ar trebui să depună o cerere de absolvire a șefului Academic Officer.

Pentru a obține diploma de masterat de Administrarea Afacerilor, un student trebuie să completeze următoarele:

 • Câștigați un minim de credite de 36 de semestru prin luarea de 6 cursuri MBA de bază.
 • Menținerea unui GPA instituțional de 2,0 (pe un sistem de 4,0).
 • Câștigați un curs minim de 2,0 (pe un sistem 4.0) pentru fiecare curs din program.

Data conferinței este data la care diploma de student este conferită oficial. După finalizarea tuturor cursurilor necesare, depunerea cererii de absolvire și rezolvarea oricăror obligații financiare restante, elevii care au îndeplinit toate cerințele academice și administrative vor primi două înscrisuri oficiale și diploma lor.

Cerințe de admitere - MBA

Studentul trebuie să fi obținut o diplomă de licență de la o instituție aprobată de Birou sau aprobată anterior de o agenție predefinită a Biroului; sau o instituție acreditată în Statele Unite sau Canada; sau altă instituție autorizată de stat, care documentează că instituția la care studentul a obținut diploma este echivalentă cu o instituție aprobată de Birou; sau o instituție din afara Statelor Unite sau a Canadei și, în plus, oferă o evaluare completă a gradului efectuat de un serviciu de evaluare a creditelor străine care este membru al Asociației Naționale a Serviciilor de Evaluare a Creditelor (NACES) sau în cazul în care diploma este acordată de o instituție internațională, Brentwood University Administration poate cerceta și valida gradul.

 • Elevii trebuie să fi primit o diplomă de licență de arte.
 • Elevii trebuie să plătească toate taxele aplicabile, în conformitate cu programul curent de taxe publicate în momentul semnării sau încheierii unui contract de înscriere sau să facă alte aranjamente acceptabile pentru școală. Nu este acceptat studentul Abilitatea de a beneficia.
 • Această instituție nu acordă un credit pentru finalizarea satisfăcătoare a CLEP sau a altor examinări comparabile. Această instituție poate acorda un credit pentru învățarea experiențială.
 • Această instituție nu a încheiat un acord de transfer sau de transfer cu nicio altă instituție.

Proficiența engleză

Instruirea va fi furnizată în altă limbă decât limba engleză. Pentru un student ale cărui diplome anterioare nu au fost finalizate în limba engleză, vom avea nevoie de un scor de 500 pe un test pe suport de hârtie TOEFL sau un scor de 70 pe testul bazat pe internet.

Cerința TOEFL nu se aplică studenților care au primit diploma de liceu sau echivalentul la o instituție academică care a furnizat instruirea în limba engleză.

În mod similar, cerința privind TOEFL nu se aplică studenților care au absolvit cursurile, în limba engleză, la nivel de colegiu SAU care au absolvit testul de limba engleză la această instituție.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Brentwood University »

Ultima actualizare Iulie 16, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
16 luni
Part time
Price
16,800 USD
Bursa parțială este disponibilă
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019