Programul DBA

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Programul DBA de la Brentwood University este cea mai înaltă diplomă academică care este destinată studenților care doresc să urmeze o carieră profesională. DBA se concentrează atât pe teorie cât și pe cercetare aplicată și îi va ajuta pe elev să dobândească abilități de conducere în calitate de director, consultant sau antreprenor. La Brentwood University , subliniem cunoștințele și experiența internațională. Programul este destinat specialiștilor care au o funcție de angajare sau deținător de afaceri.

Acest program este oferit pe deplin online.

Obiectivele programului

Elevii care finalizează cu succes programul de doctorat în administrarea afacerilor vor dobândi următoarele competențe:

 • Efectuați cercetări în scopul aplicării constatărilor în lumea reală a afacerilor în toate industriile și țările,
 • Abilități vizuale și proiecție în viitor într-un mediu economic și de afaceri în schimbare
 • Luarea deciziilor în lumea reală a afacerilor și, mai precis, în noua lume internațională a afacerilor globale
 • Efectuați cercetări de marketing și răspundeți la noua piață într-un mediu mereu în schimbare
 • Dezvoltarea și menținerea unui nivel ridicat de muncă în echipă și îmbunătățirea mediului social și economic pentru resursele umane,

Cerințe de diplomă

Pentru a obține titlul de Doctorat în Administrarea Afacerilor, toți studenții trebuie să completeze 60 de credite de program de bază. Instruirea de bază este furnizată în opt cursuri de 6 ore de credit, fiecare având o durată de 8 săptămâni. În plus față de 48 de credite de bază, studentul ar trebui să completeze Grand Comprehensive Exam (GCE) și să prezinte o disertație finală pentru 12 ore de credit.

Doctorat în Cursurile de Administrare a Afacerilor

Studentul este obligat să completeze 8 din cele 11 cursuri urmate pentru finalizarea programului de Doctorat în Administrarea Afacerilor și acordarea gradului DBA.

 • BU 151201 Metodologie de cercetare (6 credite)
 • BU 151202 Contabilitate managerială și management financiar (6 credite)
 • BU 151203 Antreprenoriat și leadership (6 credite)
 • BU 151204 Managementul resurselor umane (6 credite)
 • BU 151205 Business Intelligence (6 credite)
 • BU 151206 Essentials de management de proiect (6 credite)
 • BU 151207 Marketing strategic (6 credite)
 • BU 151208 Leadership în Organizația Multiculturală Internațională (6 Credite)
 • BU 151101 Organizarea și Leadership (6 credite)
 • BU 151102 Leadership in inovație și tehnologie (6 credite)
 • BU 151106 Strategia de afaceri (6 credite)
 • Disertație (12 credite)

Materiale necesare pentru învățare

Fiecare curs va avea un manual desemnat că elevii sunt responsabili pentru obținerea pe cont propriu. Sistemul de management al învățării (LMS) sprijină utilizarea materialelor de învățare suplimentare, inclusiv prezentări de cursuri multimedia, forumuri de discuții și colecție de materiale de lectură pentru e-Library. Materialele de curs sunt la discreția fiecărui membru al facultății, dar sunt supuse revizuirii și aprobării de către conducătorul șef de școală înainte de a fi folosite într-un curs live.

Instruire practică

În prezent, studenții de la Brentwood University nu sunt obligați să completeze stagii practice sau excursii practice. Întrucât universitatea noastră se ocupă de o majoritate a cursanților adulți, ei vor fi angajați deja în ocuparea forței de muncă în afaceri sau în alte domenii. Brentwood University nu oferă credite universitare pentru experiențe de viață sau de muncă.

Posturi universitare de angajare

Absolvenții programelor de la Brentwood University pot obține angajare pe piață cu orice angajator care este dispus să le angajeze. Statisticile arată că studenții care obțin doctoratul se pot aștepta câștiguri pe viață semnificativ mai mari în comparație cu cei cu diplomă de licență sau profesională. Brentwood University nu oferă locuri de muncă pentru studenții absolvenți și nici nu poate garanta angajare profitabilă absolvenților săi. Brentwood University poate ajuta studenții cu identificarea legăturilor de angajare de renume (agenții și headhunters) și poate oferi materiale de referință pentru a ajuta studenții cu pregătirea CV-urilor sau îmbunătățirea abilităților lor de intervievare.

Politica de absolvire - Doctor în Administrarea Afacerilor Program

Pentru a primi o diplomă de Doctor în Administrare a Afacerilor, un student trebuie să satisfacă cerințele legate de creditele semestriale, media punctului de notă, programul de studiu și cursurile. Studenții care au îndeplinit toate cerințele pentru absolvire ar trebui să depună o cerere de absolvire ofițerului șef.

Pentru a obține titlul de Doctor în Administrarea Afacerilor, un student trebuie să completeze următoarele:

 • Câștigați un minim de credite de 60 de semestru, luând cele 8 cursuri de bază DBA și completează disertația cerută.
 • Menținerea unui GPA instituțional de 2,0 (pe un sistem de 4,0).
 • Câștigați un curs minim de 2,0 (pe un sistem 4.0) pentru fiecare curs din program.

Data conferirii este data la care diploma de student este conferită oficial. După finalizarea tuturor cursurilor necesare, depunerea cererii de absolvire și soluționarea oricăror obligații financiare restante, studenții care au îndeplinit toate cerințele academice și administrative vor primi două fișe oficiale și diploma lor.

Cerințe de admitere - DBA

Candidații luați în considerare pentru admiterea la programul de Doctor în Administrarea Afacerilor vor fi evaluați pe baza calificărilor lor academice, a declarației personale, a cererii și a CV-ului, dacă este necesar.

Pentru a fi admiși în programul nostru de Doctor în Administrarea Afacerilor, studenții trebuie să furnizeze dovezi că îndeplinesc următoarele criterii de eligibilitate:

 • Elevii trebuie să fi obținut o diplomă de masterat de la o instituție aprobată de Birou sau aprobată anterior de o agenție predefinită a Biroului; sau o instituție acreditată în Statele Unite sau Canada; sau altă instituție autorizată de stat, care documentează că instituția la care studentul a obținut diploma este echivalentă cu o instituție aprobată de Birou; sau o instituție din afara Statelor Unite sau a Canadei și, în plus, oferă o evaluare completă a gradului efectuat de un serviciu de evaluare a creditelor străine care este membru al Asociației Naționale a Serviciilor de Evaluare a Creditelor (NACES) sau în cazul în care diploma este acordată de o instituție internațională, Brentwood University Administration poate cerceta și valida gradul.
 • Elevii trebuie să plătească toate taxele aplicabile, în conformitate cu programul curent de taxe publicate în momentul semnării sau încheierii unui contract de înscriere sau să facă alte aranjamente acceptabile pentru școală.
 • Această instituție nu acordă un credit pentru finalizarea satisfăcătoare a CLEP sau a altor examinări comparabile. Această instituție poate acorda un credit pentru învățarea experiențială.
 • Această instituție nu a încheiat un acord de transfer sau de transfer cu nicio altă instituție.
 • Trebuie să aibă 3 ani de experiență profesională profesională, dintre care cel puțin 1 avea un rol de conducere.

Proficiența engleză

Instrucțiunea nu va fi oferită în altă limbă decât engleza. Pentru un student ale cărui diplome anterioare nu au fost finalizate în engleză, vom avea nevoie de un scor de 500 la un test TOEFL bazat pe hârtie sau un scor de 70 la testul bazat pe internet.

Cerința TOEFL nu se aplică studenților care au primit diploma de liceu sau echivalentul la o instituție academică care a furnizat instruirea în limba engleză.

În mod similar, cerința TOEFL nu se aplică studenților care au terminat cursurile, în limba engleză, la nivelul colegiului sau care au terminat testul de engleză la această instituție.

Ultima actualizare Octombrie 2019

Despre facultate

Brentwood University endeavors to provide current and effective graduate business education programs to qualified learners. Instruction is delivered via programs that are adaptable to student needs or ... Citeste mai mult

Brentwood University endeavors to provide current and effective graduate business education programs to qualified learners. Instruction is delivered via programs that are adaptable to student needs or interests. Citește mai puţin