Filter
Cursuri
Spania Ritm: Tot

Vezi toate cele Studii de Curs în Tehnici muzicale Online în Spania 2019

Cursurile sunt oferite în multe feluri care ajută la satisfacerea nevoilor unei populații variate de studenți. De la studiul standard în sala de clasă, la cursuri de vară sau chiar și online, oportunitățile de urmarea a unui învățământ superior nu au fost niciodată mai accesibile.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Școli Cel Mai Bun Cursuri în Tehnici muzicale Online în Spania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Tehnici muzicale, Spania

Microfusa

Acest curs introductiv de inginerie sunet este compus din primele două niveluri ale diplomei în inginerie sunet și se concentrează pe înregistrare și amestecare ... [+]

Acest curs introductiv de inginerie sunet este compus din primele două niveluri de diplomă în inginerie de sunet.

Primul nivel este o introducere în tehnologiile și sistemele de sunet profesionale. Această secțiune analizează mai atent tehnologiile și sistemele din industrie; funcționarea lor de bază și conexiunile care permit o mai bună înțelegere a modului în care funcționează sunetul.

Aceasta este baza pentru dezvoltarea setului necesar de calificări și a calităților necesare pentru a deveni un tehnician de sunet profesionist.

Cel de- al doilea nivel continuă să privească în profunzime echipamentele și instrumentele pe care un profesionist trebuie să le domine pentru a reuși într-un studio de înregistrare , performanță live , producție muzicală sau post-producție .... [-]

Spania Barcelona Madrid Spain Online
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
6 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză