ONLINESTUDIES

Vezi tot Studii de Curs în Styling Online în Marea Britanie 2020

Cursurile sunt clase individuale care pot fi urmate la universități, colegii, colegii junioare și școli profesionale din întreaga lume. Pentru mai multă flexibilitate, unele școli oferă și cursuri online. Studenții pot urma cursuri individuale sau un program întreg de studiu.

Coafura de moda este un domeniu popular, care permite elevilor să creeze, să dezvolte și să implementeze noi modele de îmbrăcăminte și accesorii. Aceasta este o alegere excelenta pentru cei care doresc să urmeze o carieră în industria modei sau care ar dori să descopere mai multe despre propriul lor stil.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Contactează Școli de Top Studii de Curs în Styling Online în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Styling, Regatul Unit Filter

Curs stilist de moda si consultant de imagine

International Career Institute
Cursuri
<
La zi
<
Part time
Engleză
Online

O cariera de succes in moda este invidiată de mulți. La urma urmei, sunt, probabil, foarte puține profesii care poate rivaliza cu strălucirea de a fi un guru de moda. Lumea mo ...

Citeste mai mult