Filter
Cursuri
Regatul Unit Ritm: Tot

Vezi Cursuri în Studii Profesionale Online în Marea Britanie 2019

Cursurile sunt unități individuale de studiu care pot fi urmate individual sau ca o serie de clase concentrate într-un anumit domeniu de studiu. Cursurile individuale pot varia în lungime, cost și număr de sesiuni pe săptămână.

Cei care urmăresc studii profesionale adesea că un astfel de program este un excelent mod de a se pregăti pentru o carieră după absolvire. Subiectele acoperite în aceste cursuri de studiu pot include informații specifice industriei, principii profesionale generale, sau aptitudini importante, cum ar fi de conducere.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Contactează Școli Cea Mai Bună Cursuri în Studii Profesionale Online în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Studii Profesionale, Regatul Unit

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
E-Careers

Să fie capabil de a crea un mediu de lucru sigur cu liniile directoare stabilite de către Consiliul Național de examinare în condiții de siguranță și sănătate (NEBOSH) oc ... [+]

Care sunt obiectivele acestui curs?

Studia conținutul cursului pentru a obține un skillset nou și cuprinzător, precum și aptitudinile necesare pentru a trece examenul.

acoperi complet gestionarea sănătății și a siguranței (NGC1) Afla tot ce trebuie să știți despre controlul riscurilor la locul de muncă (GC2) Sănătate și aplicații practice Siguranță (GC3)

Cine este destinat?

Acest curs este pentru oricine care are nevoie de o industrie recunoscută de sănătate și certificarea siguranței.

Cerințe

Nu există cerințe preliminare oficiale pentru acest curs, dar vă recomandăm să aveți o înțelegere de bază a tehnicilor NLP.... [-]

Regatul Unit UK Online Slough
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
iStudy

Veți putea dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în acest sector. Veți putea să ieșiți în mulțime prin adăugarea calificării Sănătate și Fitness la ... [+]

De ce ar trebui să alegeți unul dintre cursurile noastre de sănătate și fitness? Acces la viață pentru cursurile noastre de sănătate și fitness Nu există taxe sau taxe ascunse Materiale de studiu accesibile, accesibile și de înaltă calitate Suport complet de tutore Sistem de examinare eficient, evaluare și rezultate instantanee Îmbunătățiți-vă șansa de a obține abilități profesionale Pentru cine este acest curs?

Deoarece nu există experiență și calificare necesare pentru cursurile noastre de sănătate și fitness, acestea sunt disponibile pentru toți elevii din orice medii academice.

Cerințe

Cursurile noastre de sănătate și fitness sunt pe deplin compatibile cu orice fel de dispozitiv. Indiferent dacă utilizați un computer Windows, Mac, smartphone-uri sau tablete, veți obține aceeași experiență în timp ce învățați. În plus, veți putea accesa cursurile cu orice fel de conexiune la internet de oriunde, fără nici un fel de limitare.... [-]

Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză