Filter
Cursuri
Ritm: Tot

Privește 9 Studii de Curs în Spaniolă Curs Online

Un program de curs este un domeniu de studiu care se concentrează pe subiecte și abilități specifice. Cursurile online sunt disponibile pe parcursul întregului an și pot fi utilizate pentru a obține o diplomă, dar ele pot acționa, de asemenea, ca un supliment pentru studenții care ar dori să își consolideze calificările existente.
Ce este un curs online în limba spaniolă? Cursurile online spaniole oferă studenților șansa de a explora o nouă limbă, examinând vocabularul de bază, structura tezei și pronunția. Elevii pot găsi, de asemenea, cursuri de limbă spaniolă sau se pot înscrie la lecții private. Unele cursuri chiar pătrund în dialecte specifice pentru a evita o interpretare greșită și pentru a îmbunătăți comunicarea internațională. Subiectele suplimentare pot include lingvistica, instruirea în grup sau originea termenilor culturali.
Studenții online pot învăța cum să vorbească limba spaniolă practicând abilități orale și scrise. Cantitatea de muncă necesară pentru a deveni fluent în limba spaniolă indică o abilitate naturală de a păstra informațiile în timp ce le aplica situațiilor din lumea reală.Acest lucru poate fi util în negocierile de afaceri sau studiile de caz care au loc la nivel internațional.

Spaniola este vorbită în multe țări diferite, făcând cursurile online o opțiune populară pentru studenții care locuiesc în locații îndepărtate și pentru cei care locuiesc aproape de un campus de colegiu. Costul înscrierii depinde, în general, de ce școală decideți să participați și de durata cursului.
Un curs online în limba spaniolă poate duce la oportunități de angajare în aproape orice domeniu. De exemplu, studenții care au capacitatea naturală de a preda pot ajuta pe ceilalți să învețe limba spaniolă. Pentru cei care ar dori să trăiască sau să lucreze într-o altă țară, spaniolii oferă, de asemenea, un mijloc de comunicare care lărgește opțiunile studenților pentru angajare. În majoritatea industriilor, angajații bilingvi sunt, de asemenea, considerați un bun valoros, mai ales atunci când vine vorba de marketing, asistență medicală și administrație.
Adaptabilitatea cursurilor online îi ușurează în general pe studenți să-și atingă obiectivele educaționale. În plus, accesibilitatea materialelor de studiu face ca învățarea să fie mai convenabilă pentru elevii de toate vârstele și medii. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

9 Rezultate din Spaniolă

Cambridge Institute

Cursurile noastre, lansate în septembrie 2012, inclusiv dezvoltarea abilităților lingvistice și dobândirea tuturor cunoștințelor necesare examenelor oficiale ale Universi ... [+]

Acest curs de limba engleza / spaniola va permite studentilor din intreaga lume sa dobandeasca o intelegere de baza si practica gramaticii.

Include patru competențe lingvistice: citire, scriere, vorbire și ascultare , prin exerciții text, video și interactive care sunt corectate automat de sistem.

Acest curs se realizează prin intermediul platformei noastre online, care va oferi diferite unități tematice în diferite nivele de intensitate și dificultate, în funcție de nivelul de limba engleză al elevului.

Cursul include: materiale didactice și auditive, o secțiune de știri, legături ale unora dintre cele mai importante site-uri web în limba engleză sau spaniolă și un dicționar care traduce toate cuvintele și expresiile.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
3 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Preply

Ai visat vreodată să vorbești fluent limba spaniolă? Platforma noastră interactivă știe cum să-ți faci visele și să te ajute să-ți atingi obiectivele de limbă. De câțiva ... [+]

Ai visat vreodată să vorbești fluent limba spaniolă? Platforma noastră interactivă știe cum să-ți faci visele și să te ajute să-ți atingi obiectivele de limbă. De câțiva ani, Preply .com oferă studenților din întreaga lume asistență calificată.

Căutați un tutore certificat internațional? Nici o problema. Aici, pe site-ul nostru, puteți să căutați o bază a celor mai buni profesori spanioli, să le examinați profilurile și să închiriați una care vă place cel mai mult. Mii de oameni învățați au descoperit deja că studiul online este o modalitate convenabilă, rapidă și eficientă de a avea o înțelegere mai bună a unei limbi.

Doriți să depășiți teama de a vorbi în limba străină? Dacă da, platforma noastră va fi cu siguranță utilă. Doar programați prima dvs. lecție online cu profesorul care vă convine cel mai mult și începe o călătorie interesantă în lumea gramaticii, vocabularului și pronunției spaniole.... [-]

Statele Unite ale Americii Brookline
Septembrie 2020
Spaniolă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tico Lingo

Cursuri spaniole online cu un profesor de Tico Lingo Studiați și învățați limba spaniolă online cu un profesor local spaniol Costa Rican de la Tico Lingo . Stabiliți prop ... [+]

Cursuri spaniole online cu profesor Tico Lingo

Studiați și aflați limba spaniolă online cu un profesor spaniol local Costa Rican de la Tico Lingo . Stabiliți propriul program și studiați subiectele care vă interesează cel mai mult. Înscrieți-vă înainte sau după un program de imersiune și primiți o reducere de 15% la cursurile online!

Costul orar: 23 USD / oră

Conectați-vă prin Skype cu un profesor spaniol viu din Costa RicaStabiliți propriul program (am recomandat cursuri de 1 oră)Primiți o reducere de 15% cu o înregistrare a programului de imersiune [-]
Costa Rica Heredia
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
1 oră
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Lingoci

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din î ... [+]

Aflați spaniolă rapidă.

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din întreaga lume.

Interactiv, personalizat

Îmbunătățiți repede limba spaniolă cu lecții care sunt adaptate la nivelul, obiectivele și interesele dvs. Veți învăța on-line (prin Skype) cu un tutore dedicat, comunicând și schimbând materialele de învățare la fel cum ați face într-o sală de clasă.

Aflați oriunde, oricând.

Învățați-vă la ore care vă sunt potrivite din orice locație. Tehnologia avansată de planificare vă permite să rezervați lecții cu ușurință. Puteți chiar să le adăugați direct în calendarul dvs. online și să primiți mementouri prin e-mail și SMS pentru a vă ajuta să vă organizați.... [-]

Eureka School of Spanish Language

Există cursuri pentru toate nivelurile de spaniolă, de la începător la cel mai avansat nivel. ... [+]

Clase recomandate pentru studenții care nu au prea mult timp și nu pot participa la o cursă față în față.

Clase recomandate pentru studenții care nu au prea mult timp și nu pot participa la o cursă față în față. Există cursuri pentru toate nivelurile de spaniolă, de la începător la cel mai avansat nivel.

Cursurile sunt concepute pentru cei care doresc să învețe sau să-și îmbunătățească nivelul de spaniolă de la domiciliu, din moment ce aveți nevoie doar de conexiunea la Internet și de a instala Skype pentru a participa la cursuri.

Caracteristicile cursului spaniol online:

[-]
Spania Madrid
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Distance Learning Centre

Scopul nivel spaniol Un curs este de a promova dobândirea de patru competențe esențiale: ascultarea, vorbire, citire și scriere în limba spaniolă. Ea face acest lucru înt ... [+]

Scopul nivel spaniol Un curs este de a promova dobândirea de patru competențe esențiale: ascultarea, vorbire, citire și scriere în limba spaniolă. Ea face acest lucru într-o structură de cinci secțiuni.

Acest lucru Un nivel de curs se referă la noua programa liniara Edexcel cu scopul de examene în luna mai / iunie 2018 sau ani mai târziu.

Cursul acoperă următoarele 8 unități:

Unitatea de 1: La Evolución de la sociedad española Unitatea 2: La Política y Artística Cultura en el mundo de Habla Hispana Unitatea 3: Literatura alegere: Bodas de Sangre de Lorca Unitatea 4: ascultatul, Lectura și traducere Unitatea 5: La inmigración y la sociedad española multiculturale Unitatea de 6: La dictadura franquista y la transición a la Democracia Unitatea de 7: Literatura alegere: Cronică de una muerte Anunciada de Gabriel Garcia Marquez Unitatea de 8: Listening nivel-A, Lectura și traducere ... [-]
Regatul Unit Marea Britanie online
Înscriere Deschisă
Engleză,Spaniolă
Part time
700 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
BRIC Language Systems

Experții sunt de acord-învățarea limbii spaniole este benefică atunci când vine vorba de creșterea unei afaceri la sud de graniță. giganți corporative au eșuat la nivel ... [+]

Experții sunt de acord-învățarea limbii spaniole este benefică atunci când vine vorba de creșterea unei afaceri la sud de graniță. giganți corporative au eșuat la nivel internațional, deoarece ei nu au înțeles cultura locală. Dacă doriți ca să reușească în America Latină trebuie să vorbească limba și să înțeleagă cultura.

Lasa spaniolă experți de formare lingvistică la Systems Limba BRIC vă ajuta să reușească în eforturile dumneavoastră internaționale profitând de cursurile noastre de limba spaniola-concentrat de afaceri și servicii.

Cursuri BRIC caracteristică:

profesori nativi care trăiesc în locația Cursuri personalizate pentru fiecare companie formare culturală Sistemul de învățare pentru fiecare limbă se concentreze de afaceri locuri reale, întreprinderi, cluburi de expați ... [-]
Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
BRIC Language Systems

Doriți să învețe să vorbească fluent spaniola? Înregistrează-te pentru un proces liber astăzi, iar experții noștri spanioli vor determina cel mai bun nivel pentru tine ba ... [+]

Doriți să învețe să vorbească fluent spaniola? Înregistrează-te pentru un proces liber astăzi, iar experții noștri spanioli vor determina cel mai bun nivel pentru tine bazat pe dvs. de limbă spaniolă curentă și ascultare înțelegere. Noi oferim totul, de la incepator prin cursuri de spaniola la nivel avansat. După ce ați terminat de încercare gratuite, veți obține pentru a alege cât de multe clase pe care ar dori sa cumpere.

Opțiuni grup

lecții BRIC lui 1-on-1 furnizează cea mai multă atenție personală și libertatea de a învăța în ritmul propriu. Private, lecții de grup oferă posibilitatea de familii, prieteni, și colegii să învețe împreună partajarea în entuziasmul de a învăța limba spaniolă și despre istoria și cultura din Mexic. Lecțiile noastre Open Group oferă aceeași oportunitate de a învăța cu alții în timp ce întâlnirea oameni noi cu interese similare. Open Group permite oportunități de networking cu oameni care fac deja afaceri în Mexic.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Of Course Learning

Acest curs se referă de conversație spaniol care se poate utiliza în situații din viața reală de zi cu zi, atât acasă, cât și în timpul unei călătorii în străinătate. Îna ... [+]

Acest curs se referă de conversație spaniol care se poate utiliza în situații din viața reală de zi cu zi, atât acasă, cât și în timpul unei călătorii în străinătate.

Înainte de vacanță în acest an, să construiască încrederea în a cere și ca urmare a traseu, comanda produse alimentare la un restaurant, care călătoresc cu mijloacele de transport public. nu vă faceți griji cu privire la plata cantitatea potrivita pentru lucruri sau rezervare camera de hotel.

În primul rând cursul cuprinde cheie, vocabularul direcționate și te vor urma convorbiri din viața reală între două sau mai multe spaniol vorbește. Apoi, va fi capabil de a testa propriile abilități spaniole cu evaluări modulare și înregistrări video de timp practică.... [-]

Statele Unite ale Americii SUA Online Regatul Unit Marea Britanie online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză