$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cursuri Online în Rusia

Una dintre cele mai bune metode pentru a-ți îmbunătăți obiectivele viitoare de carieră este de a investi în învățământul superior. Prin urmarea cursurilor în domeniul lor, studenții își demonstrează angajamentul față de carieră. Cursurile individuale pot oferi pregătire avansată și competențe valoroase.Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă… Citeste mai mult

Una dintre cele mai bune metode pentru a-ți îmbunătăți obiectivele viitoare de carieră este de a investi în învățământul superior. Prin urmarea cursurilor în domeniul lor, studenții își demonstrează angajamentul față de carieră. Cursurile individuale pot oferi pregătire avansată și competențe valoroase.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Novosibirsk State University
Novosibirsk, Rusia

Avem 2 formate de bază pentru programele noastre: Programul pentru anul academic, programul de vară.

Avem 2 formate de bază pentru programele noastre: Programul pentru anul academic, programul de vară. -
Cursuri
Normă întreagă
Rusă
Online & Campus Combinate
Campus
Online