close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută 2 Cursuri în Organizare Curs Online

Un curs de învățământ superior este o clasă care preda seturi specifice de competențe într-un anumit domeniu de studiu. Creditul este, în general, câștigat la terminarea unui curs, care este de obicei predat pe termen lung. Cursurile specifice pot fi necesare pentru a obține diferite tipuri de grade. Ce este un curs în organizare? Acest domeniu de studiu se concentrează pe unele di… Citeste mai mult

Un curs de învățământ superior este o clasă care preda seturi specifice de competențe într-un anumit domeniu de studiu. Creditul este, în general, câștigat la terminarea unui curs, care este de obicei predat pe termen lung. Cursurile specifice pot fi necesare pentru a obține diferite tipuri de grade.

Ce este un curs în organizare? Acest domeniu de studiu se concentrează pe unele dintre principiile psihologiei și le aplică la situațiile din viața reală. Acest tip de curs poate discuta despre tehnicile de gestionare a timpului și poate informa studenții despre unele elemente vitale ale muncii unei echipe, cum ar fi etica și rezolvarea conflictelor. Acesta este adesea conceput pentru studenții interesați să lucreze cu alți oameni, deoarece pot învăța atât abilități personale de management, cât și abilități de management al grupului.

Tehnicile personale de management învățate într-un curs de organizare pot fi aplicate în multe situații, ajutând elevul să reușească mai bine în eforturile de zi cu zi. Cunoașterea abilităților de conducere poate ajuta la deschiderea oportunităților de leadership la locul de muncă, iar înțelegerea strategiilor motivaționale ar putea spori capacitatea unui student de a colabora într-o echipă.

Costul unui curs poate varia. Poate fi mai mare sau mai mică în funcție de factori cum ar fi locația școlii, durata cursului, taxele studenților și multe altele.

Un curs de organizare poate pregăti un student pentru o varietate de cariere. Orice abilități de conducere și de rezolvare a problemelor dobândite pot face studenții mai potriviți pentru a deține funcții de conducere superioare într-o afacere, cum ar fi directorul executiv al unei companii. De asemenea, există programe de organizare specializată, care oferă carieră, cum ar fi managerul resurselor umane sau administrator de sănătate. În esență, o persoană interesată să dețină o poziție de lider într-o companie sau o afacere ar beneficia, probabil, de la un curs de organizare.

Cursurile de organizare sunt disponibile în multe școli din întreaga lume. Programul se concentrează poate varia între instituții pentru a satisface o varietate de interese ale studenților. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Saïd Business School, University of Oxford
Oxford, Regatul Unit

Dezvoltați-vă strategia organizațională pentru o lume în schimbare rapidă

Dezvoltați-vă strategia organizațională pentru o lume în schimbare rapidă -
Cursuri
Frecvență redusă
7 săptămâni
Engleză
Aug 2021
Online
 
Management Development Centre International (MDCI)
Manama, Bahrain

Acest curs este o introducere intensivă a rolului consiliului și testarea și dezvoltarea abilităților de eficacitate. Este util atât pentru directorii existenți, cât și pentru ... +

Acest curs este o introducere intensivă a rolului consiliului și testarea și dezvoltarea abilităților de eficacitate. Este util atât pentru directorii existenți, cât și pentru cei noi și pentru directorii neexecutivi. -
Cursuri
Frecvență redusă
3 zile
Engleză
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici